icon

Komu fandíte, Trumpovi alebo Kamale Harris?

thunderdome
5. nov 2024

Dnes v noci sa rozhodne, ráno to bude známe. Aj niekolko slovenských TV bude vysielať volebné štúdio. Idete niekto prežívať tie volby? Komu fandíte? Trump by spravil poriadok. Kamala je rovnaká bábka ako Biden.

andreafa
7. nov 2024

@thunderdome Nikto, tak tupý nemôže existovať

janci27
7. nov 2024

@thunderdome nechaj ich v tom, ze to co sa docitaju v Denniku N alebo Sme-cku, alebo nebodaj dozvedia na Markize je jedina pravda, ktorej treba verit, vsetko ostatne je propaganda. Keby tak vedeli, ze jak oni su vymyvani zapadnou propagandou 😀 (pardon, ak si doteraz mysleli, ze existuje len ta proruska), tu je uz skoda vobec nieco komentovat, lebo kazdy sa bije za tu svoju pravdu, akurat, ze liberalne zmyslajuci idu kazdeho pomaly ukamenovat a urazat za to, ze maju opacni nazor. Chora doba toto!

annm81
7. nov 2024

@janci27 Daj mi nejaké klamlivé spravodajstvo z toho smečka alebo Nka. Ja ti dám klamstvá z dezinfowebov.

annm81
7. nov 2024

@janci27 A aby som šla príkladom, toto mám odložené už dlho v telefóne - tí klamári si vymysleli celú správu ešte aj s vymyslenou hovorkyňou, ktorá pre OSCE nikdy nepracovala a správu samozrejme organizácia dementovala. Žiadna oprava ani ospravedlnenie neprišlo.Za tú dobu sa už zlepšili a už píšu tak, aby sa im na to nedalo hneď prísť. Daj taký príklad aj ty.

A tiež daj nejaký dôkaz, ako sú novinári z tebou menovaných médií uplácaní - trebárs niekde v kríkoch človekom s americkým prízvukom. Mám ti ja linkovať také video s Rusom? Či si ho vieš dohliadať sám?

eva8
7. nov 2024

@janci27 a co tak spravy zo Slovenskej televizie a rozhlasu?

petronelag
7. nov 2024

@janci27 Aj ja sa neprestávam čudovať, že dosť veľa ľudí si myslí, že neexistuje západná propaganda (nielen ohľadom LGBTI) a že to je pravda, čo píše Denník N, Sme alebo správy Markíza. Alebo, že len na Slovensku je korupcia a pod. veci, oni sú v každom štáte. Alebo, že len u nás sú nezhody u politikov aj teraz, čo je v Nemecku?

andreafa
Odpoveď bola odstránená
lapersefona
7. nov 2024

@sevrin nebuď na neho taky zly

annm81
7. nov 2024

@petronelag Aj teba vyzývam, linkuj nám tu nejaké podobné klamlivé správy z Denníka M alebo Sme, ako som uviedla vyššie. Lebo názorová orientácia média je jedna vec a klamlivé správy niečo úplne iné.

janci27
7. nov 2024

@andreafa ach zena, ty si tak hlboko klesla, ze len prskas okolo seba nadavky a hnev, ked ma niekto opacny nazor. Ty mas v tej hlave fakt prazdno, je mi ta uprimne luto

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
sevrin
7. nov 2024
annm81
7. nov 2024

@thunderdome Infovojna je absolútne nespoľahlivý konšpiračný web. Sme.sk má základné spravodajstvo zadarmo, k tomu zaujimavé rozhovory na youtube. Je liberálne, nemusíš preto súhlasiť s ich publicistikou - ale komentáre, ako subjektívny žáner, sú vždy v seriózných médiách oddelené od spravodajstva (podľa mňa je to aj v zákone). To isté o zadarmo, rozhovoroch na youtube a oddelených komentároch platí pre postoj sk - len títo sú konzervatívni. Ich spravodajstvo je prakticky totožné a ľahko si to overíš, zatiaľ čo ich komentáre sa zásadne líšia.

Pre svoju informovanosť spravíš veľa ak 1. začneš sledovať seriózne médiá, 2 pochopíš, aký je rozdiel medzi spravodajstvom a publicistiku a že publicistika je tradičný novinarsky žáner a nemá ti prinášať informácie, ale informácie subjektívne komentovať z pohľadu novinára - máš si prečítať jeho argumenty a zamyslieť sa, či s nimi súhlasíš, alebo by si použil argumenty iné, kľudne aj opozičné.

andreafa
Odpoveď bola odstránená
andreafa
7. nov 2024

@annm81 naco mu vysvetlujes? Robi si z nas dobry den 🤦‍♀️

janci27
7. nov 2024

@andreafa no sak hovorim 😀 😀 😀 😀 ale vies co, nie je mi ta luto ani trochu 😂

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
sevrin
8. nov 2024

@thunderdome u psychiatra si kedy naposledy bol?

annm81
8. nov 2024

@sevrin Tak tu už asi nepomôže ani ten...

janci27
8. nov 2024

@thunderdome velmi strucne zhrnute, ale vidno, ze ma kamos prehlad. Alexa Jonesa som sledovala este v UK pred mnoha rokmi, skvele informacie, o ktorych nase zapredane media nemaju ani potuchy. A keby aj mali, maju zakaz z toho nieco zverejnit alebo ich hned oznacia za konspiratorov. Potom sa cudujme, aka tu je informovanost, ked je tu dovolena len zapadna propaganda.

annm81
8. nov 2024

@janci27 Ten Jones, na ktorého boli podané hromadné žaloby od rodičov mŕtvych deti, na ktorých poslal dezolátov (tu to slovo smelo použijem), lebo ich obviňoval, že sú najatí herci? Máte skvelú morálku, fakt... a ešte sa ňou chváliť na mamičkovskom fóre? Úplne dno.

PS: ešte stále si nebol schopný ukázať tu nejaké klamstvo štandardných medii, ako som ti písala vyššie. Ale písať sprostosti, to ti ide..

sevrin
8. nov 2024

@janci27 definuj "zapredané médiá". Vy dezoláti o tom kotkodákate v jednom kuse, ale to je asi tak všetko.

andreafa
8. nov 2024

@janci27 ani mne nie je luto dezolatky 😂

andreafa
Odpoveď bola odstránená
hiro
8. nov 2024

@janci27 Jones je skrachovanec mnoho krát odsúdený klamár ktorý nemá ani toľko chocmesu aby zaplatil odškodnenia za to čo spôsobil, stovky miliónov od pomýlených ľudí sú mu dobré ale keď má platiť tak vyhlási bankrot.

andreafa
Odpoveď bola odstránená
hubka51
8. nov 2024

@thunderdome ty vieš že ti imigranti s ktorými chce Trump "zatočiť" je celkom veľká časť pracovnej sily v USA 🙈?Vieš o tom že aj Slováci emigrovali do USA? A ešte jedna vec ma zaujima k tym "pravym lekarom" 🙈 Keď budeš potrebovat operaciu či raz si najdeš ženu a pôjde rodiť pôjdete na polikliniku 😅? Lebo tam sú pravý doktory 😅🙈?Lebo ja neviem či som ja menej vzdelaná či informovaná ale je jedno či pracuje lekar na poliklinike či v nemocnici študuju na rovnakej škole.Jediný rozdiel je v tom že na poliklinikách sú v podstate živnostníci a neviem či sleduješ to čo sa momentálne deje ale aj ambulantný sektor je na tom tak,že kedykoľvek môžu odstupiť od zmlúv so zdrav.poisťovnami a budeme si všetko platit za hotove 😉

victoriab
8. nov 2024

@thunderdome beries dake lieky? Vsak ty si zijes vlastnu realitu 🤯

hubka51
8. nov 2024

@janci27 veľa veci ktore informovali na tom zlom sme ci nku Fico označil za klamstva no po par mesiacoch sa ukázalo ako pravda 🙈.Prosim ťa čo si myslíš o tej nahrávke z poľovníckej chaty?Že to bolo nejako zmanipulované AI 😁🤷‍♀️?Lebo skoro všetko o čom sa tam dohovárali si aj plnia 🤦‍♀️To je tiež len nejaka liberalno-progresivna pravda?

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal