icon

Komu fandíte, Trumpovi alebo Kamale Harris?

thunderdome
5. nov 2024

Dnes v noci sa rozhodne, ráno to bude známe. Aj niekolko slovenských TV bude vysielať volebné štúdio. Idete niekto prežívať tie volby? Komu fandíte? Trump by spravil poriadok. Kamala je rovnaká bábka ako Biden.

Strana
z8
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
annm81
8. nov 2024

@thunderdome Áno, človek čo CIELENE klame, pri šírení antizápadnej propagandy neváha zneužiť ani mŕtve deti, šíri nenávisť, poštve ÚMYSELNE davy ľudí na trúchliacich rodičov mŕtvych školáčikov... si zaslúži, aby sme ho nasledovali. Ľudia majú rôznu morálku a niektorí sú jednoducho skazení hajzli - a niektorým ľuďom s podobnou morálkou, hajzli vyhovujú. Pri Jonesovi sú len dve skupiny ľudí, ktorí ho uctievajú - nemorálni bastardi a hlupáci.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
annm81
8. nov 2024

@thunderdome Ako vravím, tu bude problém buď v morálke, alebo v intelekte - viac možností nie je.

bbshop
8. nov 2024

Tak toto je v pi*i..to vsetko čo som si tu teraz prečítala mi zobralo chuť žiť

eva8
9. nov 2024

@thunderdome odkial vies, ze Alex Jones ma vacsinou pravdu? Elon Musk chodi pod krycim menom? Aj "krycim vyzorom"?

kristiii
9. nov 2024

@thunderdome ty si presne ako jedna ženská u nás v robote. Polovicu zmeny počúva infovojnu a druhú polovicu šíri po firme tieto chuj....iny. Žeby jeden z dôvodov, prečo ťa z každej roboty vyhodia?

sevrin
9. nov 2024

@kristiii 😂😂😂 to bolo dobré. @thunderdome koľko to máš zamestnaní za sebou?

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
sevrin
9. nov 2024

Ja si myslím, že toto hovorí samo za seba.
Ty si tiež jeden z tých neschopných, čo v živote nikdy nič nedokázali, závidia úspešným a svoje mindráky si liečia podporou populistov typu Trump, Fico, Orgán, ktorí už vedia čo vám lúzrom treba hovoriť.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
sevrin
9. nov 2024

@thunderdome netreba im vysvetľovať nič. Sú tak tupí, že by to aj tak nepochopili.

hiro
9. nov 2024

@sevrin Ako teraz Fico. Spustí akciu konsolidácia - teda Smeru a našim ľuďom viac a vy platte - miliardy tam hentam, deficit vyšší ako Matovič čo sa vkuse odvoláva ako on štát zadlžil, Fico môže viac zadĺžiť - voličom to nevadí, všetko drahšie, vyššie dane, zrušené bonusy, rodičovské dôchodky a jeho voliči ešte tlieskajú ako dobre spravil. Im je jedno že sa oni majú horšie, hlavne že vodca sa má lepšie.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
sevrin
10. nov 2024

@thunderdome no pokým vám na dedine stačí, že máte dvojjazyčné tabule, hrajú len maďarskú hymnu a máte turula a ku šťastiu vám to stačí, tak potom paráda 👍

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
10. nov 2024

@thunderdome aj ja budem rada, ked zmeni svoje zmyslanie:
Killer, alebo loser. On nikdy nechcel byt lúzrom. Ide cez mrtvoly. Tak isto, ako Fico siel cez mrtvoly, aj za cenu, ze vedel, ze klame do oci. Lenze on, na rozdiel od Trumpa, musel zachranit kožu (trestne stihania, korupcia...) kto vie komu.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z8