icon

Komu pomohol Michal Či Urminský?

petrasen
11. feb 2025

Napíšte,veľmi ma to zaujíma.

lea9343
27. jún 2025
@stanulienkatt

@cafelatte boli sme u neho v decembri. Za akože vyšetrenie zobral 100e. Viac sme sa mu nedovolali na správy nereagoval. Napíšem skúsenosť.

@stanulienkatt Ano, od ľudí zoberie niekedy aj tisice eur za tie jeho kvapky z konope a koniec, už viac nezdvihne telefon ani neodpise na spravy. Ved naco aj, ma zarobene.

poleva
Autor odpoveď zmazal
poleva
27. jún 2025
@lea9343

@stanulienkatt Ano, od ľudí zoberie niekedy aj tisice eur za tie jeho kvapky z konope a koniec, už viac nezdvihne telefon ani neodpise na spravy. Ved naco aj, ma zarobene.

@lea9343 sa divim ze este nie je v telke..ze ho niekto koho obral o peniaze nezacal riesit🫣

frederiiik
2. júl 2025

Ak neveríš niekomu, choď inam. Ale neobviňuj, že „ťa okradol“, ak si sám ignoroval pokyny, alebo si len chcel počuť to, čo ti vyhovuje. ideš za lekárom, terapeutom alebo liečiteľom s cieľom uzdraviť sa, tak to znamená, že si pripravený niečo zmeniť. Žiadny odborník, nech má akýkoľvek prístup, ti nezabezpečí výsledky, ak sám nespolupracuješ. Ak ti povie, čo máš robiť, a ty to vedome ignoruješ, nie je to jeho chyba, že sa tvoj stav nezlepší.Ak sa nechceš liečiť, ale len sťažovať, nečakaj zázraky. Hádzať potom všetku vinu na lekára, liečiteľa alebo kohokoľvek, kto sa ti snažil pomôcť, je útek pred vlastnou zodpovednosťou. Pomoc je ponuka, nie záruka. Za mňa Michala odporúčam

lea9343
4. júl 2025
@frederiiik

Ak neveríš niekomu, choď inam. Ale neobviňuj, že „ťa okradol“, ak si sám ignoroval pokyny, alebo si len chcel počuť to, čo ti vyhovuje. ideš za lekárom, terapeutom alebo liečiteľom s cieľom uzdraviť sa, tak to znamená, že si pripravený niečo zmeniť. Žiadny odborník, nech má akýkoľvek prístup, ti nezabezpečí výsledky, ak sám nespolupracuješ. Ak ti povie, čo máš robiť, a ty to vedome ignoruješ, nie je to jeho chyba, že sa tvoj stav nezlepší.Ak sa nechceš liečiť, ale len sťažovať, nečakaj zázraky. Hádzať potom všetku vinu na lekára, liečiteľa alebo kohokoľvek, kto sa ti snažil pomôcť, je útek pred vlastnou zodpovednosťou. Pomoc je ponuka, nie záruka. Za mňa Michala odporúčam

@frederiiik Aj od Vás chcel min 1000 eur za tie kvapky?

poleva
4. júl 2025
@lea9343

@frederiiik Aj od Vás chcel min 1000 eur za tie kvapky?

@lea9343 presne..Ved nech lieci zadarmo..alebo za symbolicky prispevok ked tak chce pomahat ludom🤣a nie 1000 eur pytat od choreho zufaleho cloveka

mata_29
4. aug 2025
@lea9343

@daili Ale ved on to iste hovori z toho jeho "rozboru" kvapky krvi vsetkym.

@lea9343 toto je presna pravda kazdemu hovori to iste zazili sme to niekto mu volal a z brucha trepal co sa ma jest a co nie a potom sa na tom rehotal aky su ludia blby.

poleva
4. aug 2025
@frederiiik

@frederiiik nick zalozeny v 7/ 2025...a uz neaktivny...asi preco?🤣

mata_29
25. aug 2025
@lea9343

@lea9343 uplne presne si to napisala, mam rovnaku skusenost s nim. Je to s nim cele odrb.

adenka79
21. sep 2025

My sme boli u neho v septembri 2024, zobral vzorky na rozbor vraj. Dal nám Ivermektin a čierne uhlie.....nechali sme u neho cca 300€ a už nikdy neodpísal a nezdvihol telefón...takže tak.

poleva
21. sep 2025
@adenka79

My sme boli u neho v septembri 2024, zobral vzorky na rozbor vraj. Dal nám Ivermektin a čierne uhlie.....nechali sme u neho cca 300€ a už nikdy neodpísal a nezdvihol telefón...takže tak.

@adenka79 fú..a to len tak niekomu date 300 eur?? A na FB...ste mu nepisala?

adenka79
21. sep 2025
@poleva

@adenka79 fú..a to len tak niekomu date 300 eur?? A na FB...ste mu nepisala?

@poleva písala aj na messenger, aj sms....čakali sme na výsledky zo vzoriek. Taký má cenníķ, počuli sme dobré recenzie a vôbec sme nepredpokladali, že to dopadne takto. Stále som dúfala, že len "zabudol" lebo má toho veĺa, ale už si to nemyslím.

poleva
21. sep 2025
@adenka79

@poleva písala aj na messenger, aj sms....čakali sme na výsledky zo vzoriek. Taký má cenníķ, počuli sme dobré recenzie a vôbec sme nepredpokladali, že to dopadne takto. Stále som dúfala, že len "zabudol" lebo má toho veĺa, ale už si to nemyslím.

@adenka79 hrozné...normalne verejne okráda chorych ľudí

zuzanna95131
21. sep 2025
@adenka79

@adenka79 no naňho nič dobré!! Toto iste o ňom desiatky ľudí! Mali ste ísť ta nim nech vráti peniaze

adenka79
23. sep 2025
@zuzanna95131

@adenka79 no naňho nič dobré!! Toto iste o ňom desiatky ľudí! Mali ste ísť ta nim nech vráti peniaze

@zuzanna95131 Ja dúfam, že karma ho dobehne....len sa divím, že už tak dlho verejne vystupuje a propaguje aj výrobky Zrdavý svet a na FB sú samé chvály na neho.

elief
23. sep 2025
@adenka79

@zuzanna95131 Ja dúfam, že karma ho dobehne....len sa divím, že už tak dlho verejne vystupuje a propaguje aj výrobky Zrdavý svet a na FB sú samé chvály na neho.

@adenka79 to isté na Instagrame, ten jeho prejav... 🤦🤦🤦 Celé zle

zuzulkja
23. sep 2025

No neviem teda, prečo takéto komentáre, pretože mne velmi pomohol a manželovi tak.isto.....lekár nás odbil a Michal Či nás naozaj vyliečil a teda vôbec to neboli takéto priserne sumy.....toto je riadny hoax teda.....hnus!!!

poleva
23. sep 2025
@zuzulkja

No neviem teda, prečo takéto komentáre, pretože mne velmi pomohol a manželovi tak.isto.....lekár nás odbil a Michal Či nás naozaj vyliečil a teda vôbec to neboli takéto priserne sumy.....toto je riadny hoax teda.....hnus!!!

@zuzulkja s cim vas vyliecil? Ze dava lieky bezne dostupne v lekarni?? 300 eur je este nic..aj po tisicke mu zufali ludia dali...

zuzanna95131
23. sep 2025
@zuzulkja

@zuzulkja to chceš povedať ze ti ľudia a baby tu si to vymýšľajú?!si normálna? To už čo by z toho mali! Prosím ta a tie dristy co hovorí ako keby zjedol celú múdrosť sveta.. Stačí sa viac venovať prírodnej medi... Čítať, spoznávať.. Lebo teda nič prevratné nehovorí len to co tu je už dlhé roky zname.. A tie žvasty kol psychiky. Ako to je spúšťač rakov. . Aj tupý človek vie ze pokiaľ není psychicky okej tak si časom len niečo privodi.o tom sa nemusíme ani baviť.

mata_29
24. sep 2025
@adenka79

@adenka79 na fb si maze pocas live negativne komentare to preto nieje tak banho zle vidiet.

mata_29
24. sep 2025
@mata_29

@adenka79 na fb si maze pocas live negativne komentare to preto nieje tak banho zle vidiet.

@mata_29 a videla som na fb co pisu nanho v skupine spekulanti a podvodnici tam si treba precitat pribehy.

zuzanna95131
24. sep 2025
@mata_29

@mata_29 a videla som na fb co pisu nanho v skupine spekulanti a podvodnici tam si treba precitat pribehy.

@mata_29 poznáme ho osobne... Moje okolie tiež. Nechcite vedieť tie "sračky" o ňom! Nechcite!!!

zuzanna95131
24. sep 2025
@mata_29

@mata_29 a to ešte nevideli príspevok v skupine bulterier... Z pred ale pol roka až nie viac. Ako nechal psa pol roka v hoteli nereagoval a nedvíhal fon a podobne kolotoče.. To sa človeku rozum zastaví!!! Ze jeden "láskavec" toto dokáže!

poleva
24. sep 2025
@zuzanna95131

@mata_29 a to ešte nevideli príspevok v skupine bulterier... Z pred ale pol roka až nie viac. Ako nechal psa pol roka v hoteli nereagoval a nedvíhal fon a podobne kolotoče.. To sa človeku rozum zastaví!!! Ze jeden "láskavec" toto dokáže!

@zuzanna95131 laskavy 😅🤣😂dokym platite

adenka79
24. sep 2025
@zuzulkja

@zuzulkja A prečo by som si to mal byť hoax....čo by som z toho mala??? V žiadnom prípade si nepotrebujem niečo také vymýšľať.

poleva
24. sep 2025
@adenka79

@zuzulkja A prečo by som si to mal byť hoax....čo by som z toho mala??? V žiadnom prípade si nepotrebujem niečo také vymýšľať.

@adenka79 kazdy normalny clovek usudi ze on nie je ani lekar, ani liecitel...takto liecit mozem aj ja😅🤣😂

anonym_20f80f
24. sep 2025

Kontaktovala som ho cez Fb, aj cez Insta. Ani mi neodpísal 🤷🏻‍♀️ neviem či to vôbec čítal. A keď čítam vaše negatívne skúsenosti, tak asi ani nemám čo ľutovať........

adenka79
24. sep 2025
@poleva

@adenka79 kazdy normalny clovek usudi ze on nie je ani lekar, ani liecitel...takto liecit mozem aj ja😅🤣😂

@poleva No ja sa cítim normálna....a išli sme k nemu cez známeho z jeho mesta, ale zrejme tiež netuší čo je zač.

bielasovicka
24. sep 2025
@zuzanna95131

@mata_29 poznáme ho osobne... Moje okolie tiež. Nechcite vedieť tie "sračky" o ňom! Nechcite!!!

@zuzanna95131 ale chceme, chceme, povedz 🙏😁

poleva
24. sep 2025
@adenka79

@poleva No ja sa cítim normálna....a išli sme k nemu cez známeho z jeho mesta, ale zrejme tiež netuší čo je zač.

@adenka79 on nema vzdelanie..káže kupovať lieky..bežne dostupné z netu...tak ako on ja liečim doma mojich a zadarmo🤣ked je taky laskavec a má dar nech lieči zadarmo ...a nie za tisíce