icon

Komu pomohol Michal Či Urminský?

petrasen
11. feb 2025

Napíšte,veľmi ma to zaujíma.

Strana
z5
anonym_fa7b7b
10. apr 2026
@mata_29

@anonym_930036
nech sa páči pýtajte sa

@mata_29 Opýtam sa ja - máte s ním skúsenosti? Je to pravda, že nie ten, za koho sa vydáva? Pomohol niekomu sa dostat z rakoviny, alebo nie? Je neseriózny? Ďakujem za odpoveď

anonym_efac2d
11. apr 2026
@anonym_fa7b7b

@mata_29 Opýtam sa ja - máte s ním skúsenosti? Je to pravda, že nie ten, za koho sa vydáva? Pomohol niekomu sa dostat z rakoviny, alebo nie? Je neseriózny? Ďakujem za odpoveď

@anonym_fa7b7b nechoďte k nemu, podviedol o peniaze aj mňa. A keď bolo zle už nedvihal telefón.
Inak nechcem to tu písať verejne aby náhodou si neprečítal. Ale vraj je to v riešení. Neda sa na mňa a kliknúť keď napíšem ako anonym ale písala som.ti aj správu súkromné

zuzanna95131
11. apr 2026
@anonym_efac2d

@anonym_fa7b7b nechoďte k nemu, podviedol o peniaze aj mňa. A keď bolo zle už nedvihal telefón.
Inak nechcem to tu písať verejne aby náhodou si neprečítal. Ale vraj je to v riešení. Neda sa na mňa a kliknúť keď napíšem ako anonym ale písala som.ti aj správu súkromné

@anonym_efac2d pobral od veľa ľudí... Po predáva im ivermectin a kvapky z marišky a tvári sa na spasiteľa. Len ide o to ako mu to dokážu. Je veľa takýchto podvodnikov

molinkamala
14. apr 2026
@zuzanna95131

@noami12 môžte aj mne...vela o nom viem aj moje okolie.

@zuzanna95131 a čo o ňom viete? Veľa ľudí si ho chváli

mata_29
15. apr 2026

Áno, že veľa ľudí ho chváli, lebo množstvo ľudí čo liečil je už tam dole a tí už nevedia povedať nič!!!

stanulienkatt
9. máj 2026
@bboossoorka

Tak podľa toho čo je na fb sú toto nulové komentáre.My pôjdeme jeho cestou.Vobec nieje taký dráhy ako sa tu píše a lieky má tiež za normálne ceny.Treba doštudovať.Ja odporucam

@bboossoorka klame, podvádza a nelieči.

Strana
z5