icon

Komu pomohol Michal Či Urminský?

petrasen
11. feb 2025

Napíšte,veľmi ma to zaujíma.

Strana
z4
zuzanna95131
3. dec 2025
@mirobeno

@zuzanna95131 asi to tak malo byť...
Malo to skočiť všade len nie vo mne, podotýkam že ja takýmto šarlatánom neverím, mne stačila jeho "arogantná profilovka" na fb...ktorá jasne hovorí...."čím viac vás bude skapínať, tým sa ja sa budem lepšie mať"

@mirobeno presne tak.. Od ludi pobral nekresťanské peniaze... Hoc vedel ze im není pomoci...

mata_29
3. dec 2025

Ľudia nič v zlom sama som mu naletela, ale poviem, že takýmto šarlatánom sa teraz darí veľmi, pretože prídete on zoberie peniaze a viac nezdvihne tel. alebo prípadne už neotvorí. Jedno ukazuje a iné žije. Krásnu rodinku ukazuje ale inak žije. Samozrejme, veď pred ostatnými musí vzbudzovať dôveru aby kšeft išiel. Veď na cintoríne ich je mnoho. A bohužiaľ tých čo umreli aj kvôli nemu. On vie spať ja by som nevedela. Určite takýmto zhasne hviezda slávy vtedy, keď ľudia prestanú byť naivní a nebudú mu nosiť svoje posledné peniaze vo viere, že im pomôže. To si pomôže tak on na jeho honosný život plný rozhadzovania peňazí od týchto chorých ľudí. A samozrejme on povie, veď to ste my dali. A ešte poviem firmu má na ženušku písanú, veď čo myslíte prečo? No lebo je podvodník, nikde nič nevlastní, všade je dlžný, samá exekúcia ale vo videjkách sa vozí na Porche za peniaze zúfalých ľudí chorých na rakovinu. Urobte si názor sami.

zuzanna95131
3. dec 2025
@mata_29

Ľudia nič v zlom sama som mu naletela, ale poviem, že takýmto šarlatánom sa teraz darí veľmi, pretože prídete on zoberie peniaze a viac nezdvihne tel. alebo prípadne už neotvorí. Jedno ukazuje a iné žije. Krásnu rodinku ukazuje ale inak žije. Samozrejme, veď pred ostatnými musí vzbudzovať dôveru aby kšeft išiel. Veď na cintoríne ich je mnoho. A bohužiaľ tých čo umreli aj kvôli nemu. On vie spať ja by som nevedela. Určite takýmto zhasne hviezda slávy vtedy, keď ľudia prestanú byť naivní a nebudú mu nosiť svoje posledné peniaze vo viere, že im pomôže. To si pomôže tak on na jeho honosný život plný rozhadzovania peňazí od týchto chorých ľudí. A samozrejme on povie, veď to ste my dali. A ešte poviem firmu má na ženušku písanú, veď čo myslíte prečo? No lebo je podvodník, nikde nič nevlastní, všade je dlžný, samá exekúcia ale vo videjkách sa vozí na Porche za peniaze zúfalých ľudí chorých na rakovinu. Urobte si názor sami.

@mata_29 áno oni velice ľúbia luxus peniažky.. Ten dom sú v podnájme porsche z požičovne.. On žije na doraz... Preto nechce nič vlastniť, načo.. Raz ho určite zoberú co on bude majetky honobit. To je jeho politika.

poleva
4. dec 2025
@zuzanna95131

@mata_29 áno oni velice ľúbia luxus peniažky.. Ten dom sú v podnájme porsche z požičovne.. On žije na doraz... Preto nechce nič vlastniť, načo.. Raz ho určite zoberú co on bude majetky honobit. To je jeho politika.

@zuzanna95131 a jeho este neriesili v telke? Alebo tak ? Sa divim ak nie..ze niekto ho uz neudal

zuzanna95131
4. dec 2025
@poleva

@zuzanna95131 a jeho este neriesili v telke? Alebo tak ? Sa divim ak nie..ze niekto ho uz neudal

@poleva no evidentne bud ma on nejaké páky alebo to robí tak sofystikovane🤷neviem fakt... Od niektorých bral v tisícoch.. A nebudem ako tvrdiť ze tu ambulanciu ma "akože" aby videjka točil aj rukavice natiahne.. On je klamár manipulátor veľký. Proste aby to vyzeralo dôveryhodne.

poleva
4. dec 2025
@mirobeno

Moja skúsenosť s týmto akože "doktor človek" je zlá, sám mám rakovinu pečene liečim sa uz 5 rokov, so striedavými uspechmi, kedže moja milujúca manželka sa bojí o môǰ život, objednala mi "zazračnú flaštičku" 250ml za 100€.....kedže som bol akurát medzi chemoterapiami, tak som to hned chcel začať užívať, ale pri otváraní flaše sa mi v ruke odlomilo sklo rovno cez hrdlo, porazal som si ruku, oblial, celu linku, aj mikinu čo som mal na sebe, jasná chyba materiálu. Poslal som o tom video p. Či...pravdaže v komunikácii bol milý, ustretový, chcel aby som mu poslal, faktúru...že mi pošle tovar...ha ha ha....ani po dalšom urgovaní...mi nič neposlal...je to už 2 mesiace...tak že takýto je to "doktor hyena"... lutujem 2 veci, po prvé že som mu napísal že je "úžasný človek" a po druhe, že som túto reklamáciu neriešil oficiálne, aj cez Obchdnú inšpekciu, už sa nedá, lebo som to vyhodil, ked mi henten Či-podvodník slúbil dalšiu flašu....

@mirobeno ved stale mozte ist na SOI..ak mate mailovu komunikaciu

mata_29
4. dec 2025
@poleva

@mirobeno ved stale mozte ist na SOI..ak mate mailovu komunikaciu

@poleva áno presne ako poleva píše žijú honosný život za prachy chorých, on nič nevlastní, aby za nič nemusel ručiť. A koniec koncov všetko prenajaté, tým pádom mu nemáte čo vôbec zobrať alebo vymôcť od neho. A čo som sa dočítala bol v base za drogy niekto to písal na fb. No a tak aj tresné oznámenia polícia mávne rukou, že však takých už naňho bolo xy že keď mu človek dá hotovosť do ruky že je sprostý. Že teraz takýto šarlatáni idú svoju dobrý život na úkor sprostých ľudí. No a my mu takto pekne prispievame na krásny bezstarostný život a on sa na nás len smeje, ale som s Vami vyjebal. A potom natočia holúbkovia videjko, ako sa na ulici "lubkajú" aký je svet krásny a na konci sa Vám zasmejú do kamery " a v hlavách ím prebieha, ďakujeme za Vaše prachy my si ích dostatočnej užijeme, Vy debili" cmuk láskavci.

poleva
4. dec 2025
@mata_29

@poleva áno presne ako poleva píše žijú honosný život za prachy chorých, on nič nevlastní, aby za nič nemusel ručiť. A koniec koncov všetko prenajaté, tým pádom mu nemáte čo vôbec zobrať alebo vymôcť od neho. A čo som sa dočítala bol v base za drogy niekto to písal na fb. No a tak aj tresné oznámenia polícia mávne rukou, že však takých už naňho bolo xy že keď mu človek dá hotovosť do ruky že je sprostý. Že teraz takýto šarlatáni idú svoju dobrý život na úkor sprostých ľudí. No a my mu takto pekne prispievame na krásny bezstarostný život a on sa na nás len smeje, ale som s Vami vyjebal. A potom natočia holúbkovia videjko, ako sa na ulici "lubkajú" aký je svet krásny a na konci sa Vám zasmejú do kamery " a v hlavách ím prebieha, ďakujeme za Vaše prachy my si ích dostatočnej užijeme, Vy debili" cmuk láskavci.

@mata_29 presne tak...a my nemame ani 10% z toho co oni maju..a chodime kazdy den do prace..oni dima sedia a vyrabaju zazracne elixiry po 100 eur aj viac🫣

zuzanna95131
4. dec 2025
@mata_29

@mata_29 vravím ze reálne taky vzťah nemajú... A on veru ide radiť o vzťahoch 🤦manipulátor co psa nechal pol roka v hoteli lebo on chúďatko ma toľko robiť té zabudne na člena rodiny 🤦fuj grcam z tých oyebov!

poleva
4. dec 2025
@zuzanna95131

@mata_29 vravím ze reálne taky vzťah nemajú... A on veru ide radiť o vzťahoch 🤦manipulátor co psa nechal pol roka v hoteli lebo on chúďatko ma toľko robiť té zabudne na člena rodiny 🤦fuj grcam z tých oyebov!

@zuzanna95131 myslis ze stiha mazat negativne komentare? Lebo stale hlási aky je zaneprazdneny🤣

zuzanna95131
4. dec 2025
@poleva

@zuzanna95131 myslis ze stiha mazat negativne komentare? Lebo stale hlási aky je zaneprazdneny🤣

@poleva to určite 🤦😅ved keby netoci tie jeho kktiny tak by mal čas napríklad aj na svoje deti.

poleva
4. dec 2025
@zuzanna95131

@poleva to určite 🤦😅ved keby netoci tie jeho kktiny tak by mal čas napríklad aj na svoje deti.

@zuzanna95131 a vy ste z rovnakeho mesta? 🫣

zuzanna95131
4. dec 2025
@poleva

@zuzanna95131 a vy ste z rovnakeho mesta? 🫣

@poleva nie.

mata_29
4. dec 2025
@poleva

@poleva maže ich jasné a keď sa pozriete na fb nájdete aj iné akcie ktoré má na krku hoaxy a pod a ako ho už riešia aj cez políciu

poleva
4. dec 2025
@mata_29

@poleva maže ich jasné a keď sa pozriete na fb nájdete aj iné akcie ktoré má na krku hoaxy a pod a ako ho už riešia aj cez políciu

@mata_29 vazne?.to som este nevidela

poleva
4. dec 2025
@mata_29

@mata_29 dala som teraz do googlu meno a mam dost🫣

zuzanna95131
8. dec 2025
@poleva

@mata_29 dala som teraz do googlu meno a mam dost🫣

@poleva nech sa páči ďalší poznatok...

mata_29
8. dec 2025

Je mi ľúto tej Vašej kamarátky. A tiež mi je ľúto za toľko veľa prípadov, ktoré práve kvôli nemu takto dopadli. Ako môže vôbec dotyční spať, to nechápem. A ešte natáčať videjká, aby ľudia mu prispievali na jeho luxusný život. Grcám.

zuzanna95131
8. dec 2025
@mata_29

Je mi ľúto tej Vašej kamarátky. A tiež mi je ľúto za toľko veľa prípadov, ktoré práve kvôli nemu takto dopadli. Ako môže vôbec dotyční spať, to nechápem. A ešte natáčať videjká, aby ľudia mu prispievali na jeho luxusný život. Grcám.

@mata_29 to písala pani na nete v skupine podvodníci. Kamoška mi to preposlala. A kktko si naďalej funguje... Dokedy??,!!

zuzanna95131
8. dec 2025
@mata_29

@mata_29 rodiny poškodených by mali kontaktovať ju.. Písať jej ved to je vrchol

mata_29
8. dec 2025
@zuzanna95131

@mata_29 rodiny poškodených by mali kontaktovať ju.. Písať jej ved to je vrchol

@zuzanna95131 áno mali nechápem na čo ešte čakajú

Strana
z4