icon

Koncert Coldplay a verejná nevera: Budú právne dôsledky?

29. júl 2025

Co poviete na dotycneho nevernika? Chce podat zalobu. Keby som bola na mieste tej zeny, porazilo by ma, keby svet obletela takato moja skareda nelichotiva fotka😵, chlap tam vyzera dobre a ona hrozne.

Koncert Coldplay čo odhalil neveru, má dohru: Bude žaloba? https://share.google/dTia78V6VPWWLmUAO

Koncert Coldplay a verejná nevera: Budú právne dôsledky?
Strana
z2
anonym_b15981
29. júl 2025

vidis kolko mladych pipiek mohol mat a on dal prednost skaredej zene 🙂

barka1
29. júl 2025

Ta fotka je urobena z videa, ktoré ich odhalilo. A to, ako na nej obaja vyzeraju, je ten najmensi problém.

doriiis
29. júl 2025

Nikdy sa neprestanem čudovať,aké chobotiny dokážu trápiť ľudí.Klebetne tetky na trhu.Uplna kravina

gribka1
29. júl 2025

Koho toto trápi, keby sa každý staral sám o seba, hneď by bol lepší svet.

anonym_65c6f3
29. júl 2025
@anonym_b15981

vidis kolko mladych pipiek mohol mat a on dal prednost skaredej zene 🙂

@anonym_b15981 asi má dobrú dušu🙂

jamimo
29. júl 2025

@anonym_autor pre neho krásna a milovaná. A to je pre nich dôležité. Nože sem daj svoju fotku, nech vidíme Vasilisu Prekrásnu, alebo princa Krasoňa s dokonalou tvárou v mierach zlatého rezu a telo ako delo 🤭

kavasmliekom
29. júl 2025

Za odhalenie pravdy (nevery) sa chce súdiť, či kvôli tomu, že je na tej fotke nevydarený /á? Aj jedno aj druhé je pravda...a neviem ci bol niekde zákaz snímať nevernikov ma tom koncerte. Veď to bolo náhodou milé, zamilovaný pár. 🤪✌️

janci27
29. júl 2025

nemam vobec pocit, ze ta zena je skareda

sense
29. júl 2025

Vyskakuje to na mňa nonstop na FB a ani neviem prečo, v podstate okrem skupiny Coldplay nepoznám ani jeho ani ju ani firmu kde bol CEO a ani ma to nezaujíma.Ale môj názor je že to nejaká dobrá duša nafingovala a žiadna náhoda.
A možno keby sa správali aj naďalej len ako pár bez skrivania nemuseli mať takú publicitu....ale tak pre niekoho aj nezelana publicita je publicita

adri266
29. júl 2025

A, 15 minut slavy tato afera uz mala
B, ona vobec nie je skareda, videla som jej ine fotky, je to pekna zena, ale to nema nic spolocne s tym, ze to, co spravili, nie je moralne.
C, jasne, ze potrebuje peniaze na drahy rozvod 🙂 Ale uz som citala aj take dohady, ze jeho manzelka to vedela a ze v tom podstate aj sam spevak bol zaplateny a preto mal tu poznamku, ked ich ukazala kamera.

biba_18
29. júl 2025

vôbec nevyzerá hrozne, aj na videu normálna baba …

maca1984
29. júl 2025

Škaredá fotka ?
Akože zlý záber ?
Ona podĺa mňa škaredá nie je.
A to by bolo to posledné čo by ma trápilo ak by ma načapali takto pri nevere.

zuzanita1609
29. júl 2025

Ja že akú fotku uvidím 🤭 a to ju možno len držal,aby náhodou nespadla 😁.

anonym_7036ee
29. júl 2025

Tak jeho žena je určite stokrát krajšia. Aspoň tie šedivé odrasty si mohla zafarbiť, ale asi nečakala takú celosvetovú fame. No že tam vyzerám hrozne, by ma najmenej trápilo v tomto prípade

rozculena
29. júl 2025
@adri266

A, 15 minut slavy tato afera uz mala
B, ona vobec nie je skareda, videla som jej ine fotky, je to pekna zena, ale to nema nic spolocne s tym, ze to, co spravili, nie je moralne.
C, jasne, ze potrebuje peniaze na drahy rozvod 🙂 Ale uz som citala aj take dohady, ze jeho manzelka to vedela a ze v tom podstate aj sam spevak bol zaplateny a preto mal tu poznamku, ked ich ukazala kamera.

@adri266 bože,to je sprostosť,chris Martin podplatený,aby na svojom koncerte hento urobil??? Tak v prvom rade on nebol za kamerou a v druhom rade ako on mohol vedieť,že oni tam budú a že kde budú

adri266
29. júl 2025
@rozculena

@adri266 bože,to je sprostosť,chris Martin podplatený,aby na svojom koncerte hento urobil??? Tak v prvom rade on nebol za kamerou a v druhom rade ako on mohol vedieť,že oni tam budú a že kde budú

@rozculena nebol za kamerou, ale myslis, ze Chris komentuje kazdu dvojicu, ktoru ukazuju na kiss cam?

rozculena
29. júl 2025
@adri266

@rozculena nebol za kamerou, ale myslis, ze Chris komentuje kazdu dvojicu, ktoru ukazuju na kiss cam?

@adri266 aj ja by som komentovala,keby hento urobili,že sa začali schovávať

adri266
29. júl 2025
@rozculena

@adri266 aj ja by som komentovala,keby hento urobili,že sa začali schovávať

@rozculena Tak ja na jeho mieste ani nepozeram na kameru 😎

maca1984
29. júl 2025

- jeho žena podľa mňa vyzerá lepšie
- a že milenka nemala zafarbené odrasty/ šedivé vlasy ?
Tak nemala.
Asi jej to nevadí, ani jemu tomu nevadí.
- nemyslím si že by dakto podplatil kameramana nech ich nasníma.
A že Chris to komentoval ako to komentoval ?
Asi aj ja by som to tak okomentovala 😄

biba_18
29. júl 2025

@maca1984 a to bolo ako? ten koment som nezachytila…

maca1984
29. júl 2025
@biba_18

@biba_18 teraz nechápem, prepáč, na čo sa pýtaš

autor
29. júl 2025
@janci27

nemam vobec pocit, ze ta zena je skareda

@janci27 nepisem, ze je skareda, ale na tom zabere nevyzera az tak dobre, zaklonena, vytrestene oci, ale bicepsy ma dobre

miadi
29. júl 2025

Moze skusit zalovat ale nic z toho Lebo koncert je verejne priestranstvo a sukromie s milenkou mal hladat inde .( idealne nemali byt neverni obaja ) Ten trapas si sposobili Sami .

autor
29. júl 2025
@biba_18

@biba_18 takto to bolo okomentovane: Obaja boli vo viditeľnom šoku. Cabot sa okamžite otočila a skryla si tvár, zatiaľ čo Byron si zmätene čupol, aby zmizol z dohľadu. "Buď majú pomer, alebo sú len veľmi hanbliví," dodal frontman kapely, čím spôsobil výbuch smiechu a burácania v dave. Nuž, v jednom mal určite pravdu!

bludna
29. júl 2025
@anonym_7036ee

Tak jeho žena je určite stokrát krajšia. Aspoň tie šedivé odrasty si mohla zafarbiť, ale asi nečakala takú celosvetovú fame. No že tam vyzerám hrozne, by ma najmenej trápilo v tomto prípade

@anonym_7036ee To co je za koment, ze zafarbit si odrasty? Wtf?

mk1111111111
29. júl 2025

A kto chce koho zalovat? Ved sa nemuseli oblapat, ak im vadi, ze ich niekto pri tom moze vidiet. V takychto pripadoch sa rata s tym, ze nahoda je blbec a ak nie nahoda, tak aj tak, ak si nestoji pred svetom za milenkou, nech sa na verejnosti podla toho sprava.

anonym_b5224a
29. júl 2025
@doriiis

Nikdy sa neprestanem čudovať,aké chobotiny dokážu trápiť ľudí.Klebetne tetky na trhu.Uplna kravina

@doriiis ty máš čo najmenej písať o klebetných tetkách,strčená všade hádam 24/7 už ako obecný rozhlas, horšia ako viesta

anonym_381bc9
29. júl 2025
@anonym_b5224a

@doriiis ty máš čo najmenej písať o klebetných tetkách,strčená všade hádam 24/7 už ako obecný rozhlas, horšia ako viesta

@anonym_b5224a je ešte niekto horší ako viessta , ktorá predbehla aj umelú inteligenciu ? 🤣

sense
29. júl 2025
@rozculena

@rozculena na druhej strane keď si to vezmeš , Coldplay nemajú aktuálne podľa toho čo viem žiaden hit. A napriek tomu hovorí aktuálne o nich "celý svet"

janci27
29. júl 2025
@anonym_autor

@janci27 nepisem, ze je skareda, ale na tom zabere nevyzera az tak dobre, zaklonena, vytrestene oci, ale bicepsy ma dobre

@anonym_autor tak to je len tvoj uhol pohladu. Ja si myslim, ze je normalne len opreta o neho, on ju drzi, ako zvyknu byt zalubenci a oci vytrestene nema. Pripada mi uplne normalna na tej fotke. Keby to nebol zrovna tento mediami prepierany par, ale niekto uplne iny, tak sa nad tou zenou ani nepozastavis v akej je poze a ako vyzera.

Strana
z2