icon

Koniec prípadu kňaza Petra K. z Dolného Kubína

26. máj 2025

Išiel do väzenia alebo dostal podmienku alebo to stále nie je doriešené? Myslím tento prípad https://tvnoviny.sk/domace/clanok/885457-byvaly...

denkabemommy
26. máj 2025

Dostal podmienku. A síce si o kňazoch myslím, že sú hnusní úchyláci, tak tento prípad som bola na jeho strane, keď som počula viac podrobností -nie medializovaných.

alkoholik
26. máj 2025
@denkabemommy

Dostal podmienku. A síce si o kňazoch myslím, že sú hnusní úchyláci, tak tento prípad som bola na jeho strane, keď som počula viac podrobností -nie medializovaných.

@denkabemommy akych presne podrobnosti?. Prosim si fakty nie rozpravky... Ja som pocul ze cela cirkev je jedna velka banda xxxx.

denkabemommy
26. máj 2025
@alkoholik

@denkabemommy akych presne podrobnosti?. Prosim si fakty nie rozpravky... Ja som pocul ze cela cirkev je jedna velka banda xxxx.

@alkoholik nebudem to tu písať, nepotrebujem to rozširovať ďalej. V každom prípade cirkev by mali zrušiť, lebo mám pocit, že je to ľahká cesta pre pedofilov.

autor
26. máj 2025
@denkabemommy

@denkabemommy neviem no. Nezastávam sa ani jednej strany ale proste mať návrhy na dieťa 12 ročné je cez aj keby ho provokovala a vyzerala staršie. Ako zviesť nejakú vydatú farníčku fajn ak proste sa prejavia pudy, ale dieťa je za mňa proste prípad na ktorý nemám ospravedlnenie.

deti95060810
26. máj 2025

ozaj podmienku za sex. styk s maloletým dieťaťom? však zato je basa. Akosi tomu nerozumiem...

hortenziaj
26. máj 2025

Podmienku dostal a teraz pracuje,má manželku,deti... Neviem ,príde mi to trošku divné celé ako to.dopadlo ale neviem,možno oľutoval celú vec,možno to bolo aj inak ako sa spomína vyššie , netuším

baldinka
27. máj 2025
@deti95060810

ozaj podmienku za sex. styk s maloletým dieťaťom? však zato je basa. Akosi tomu nerozumiem...

@deti95060810 podla slovenskych zakonov ocividne za to basa nie je:
https://dennikn.sk/4351412/riaditel-chachalandu...