Koniec s fajčením. Kto sa pridá?
😎 ...
Ahojte..tak uz to na mna zasa prislo, tentokrat dufam ze naposledy.
Doma uz nemam ziadnu cigaretu, a zajtra uz neplanujem kupit.
Ak sa ma niekto chut pridat,alebo ma podporit so svojimi skusenostami, budem rada 🙂
@nnikka ide Ti to super, drz sa nadalej, uvidis ze to pojde! A ako Ti to inak ide, mas aj slabe chvilky, alebo uz celkom v pohode? Ja som kupila uz druhu a tretiu krabicku naplasti do rezervy, aby som nemusela stale behat do lekarne - aj to ma nabada k tomu, aby som si nahodou nekupila cigy, ked som investovala do naplasti 😀
@stelluska1 tak dnes je tomu už presne 33 dní "bez" 🙂 Teraz je to celkom fajn, len na mňa doľahli nejaké zdravotné problémy. Sranda je že keď som fajčila tak som nemala ani chrípku ani angínu a od kedy som prestala tak sa mi nejak podrbala imunita 😒
Ja som v minulosti fajčila aj keď so mala nalepenú náplasť a pekne peniaze som aj do tejto metódy investovala 😠 . Teraz sa snažím na to hlavne nemyslieť.
A ešte sa mi veľmi zmenili nechty na rukách... mam ich v perfektnom stave ako nikdy predtým.
@nnikka takze sa zacinaju prejavovat prve pozitivne ucinky "nefajcenia" 😀 ja sa zatial tesim, ze rano ked vstanem, nemusim rozkasliavat 😲
A najvacsia radost je, ze pred chvilou som si uvedomila, ze som si rano zabudla nalepit naplast a napriek tomu mi je fajn 🙂 ze naco som si ich kupovala do rezervy, ked vydrzim aj bez nich 😝
@stelluska1 hej je to jak na hojdačke niekedy ťažšie inokedy ľahšie. ja som mala rušný víkend a bola aj oslava, ale našťastie som presvedčila aj kamošku, ktorá je príležitostná fajčiarka, aby nenosila cigi a čuduj sa svete ani mi to nechýbalo. dobra nálada bola aj bez cigariet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tak už len nezabudnúť na to, že si už nesmiem nikdy zapáliť a bude to ok 😉
taka motivácia:
Nefajčíte už 34 dní.
Za ten čas, ste nevyfajčili 340 cigariet
Na ktorých ste ušetrili 38 € 1 138 Sk
Za ten čas sa vaše telo uchránili pred asi 4 g dechtu
tak co nikto sa nepridáva???
zase motivácia:
Nefajčíte už 38 dní.
Za ten čas, ste nevyfajčili 380 cigariet
Na ktorých ste ušetrili 42 € 1 272 Sk
Za ten čas sa vaše telo uchránili pred asi 5 g dechtu
Včera to už so mnou bolo kritické, ale tak nakoniec som odolala - normálne návaly z absťákov mám 😠 či čo sa to so mnou deje 😅
@nnikka nooo ja zatial necele 3 tyzdne bez, niekedy to je uplne hrozne ☹ ale poctivo sa drzim 😉
tak ako pokracujete v nefajceni? ja som uz 57 dní bez - a nechapem ako to uletelo jak voda... hehe parada dufam ze mi to vydrzí....................
a este statistika:
Nefajčíte už 57 dní.
Za ten čas, ste nevyfajčili 570 cigariet
Na ktorých ste ušetrili 63 € 1 908 Sk
Za ten čas sa vaše telo uchránili pred asi 7 g dechtu
prve dva tyzdne som pouzivala lepky,ale potom sa dostavila alergicka reakcia na ne a musela som ich vysadit..takze asi to najtahsie obdobie-prve dni som si nimi pomohla a potom po pravde mi to ani nedoslo,ze uz sa nelepim...nepocitovala som nejaku velku zmenu..po abstinencnej stranke som v pohode..necitim,ze by mi nejako chybali tie cigarety..ale co som zistila,ze mam zrazu straaaaaasne vela casu,ktory sa snazim vyplnit..venujem sa viac dcerke,chodim viac von na prechadzky,citam knihy alebo som pri pc.. 😉
@bugynka -a co ty?ako si na tom ty? 😎 😉
@bugynka -myslim ze mas pekny dovod na to,aby si mohla prestat.. 😉 ..pocas tehotenstva mi cigarety smrdeli ako aj vsetko ostatne..ked som porodila este chvylku som nefajcila,ale potom,po case to nejako znova na mna prislo a bola som znova v tom.. 😝 ☹ ..ale teraz sa ozaj snazim a najkrajsie je na tom to,ze mala ma v to povzbudzuje..vravi mi..maminka to je velmi dobre ze uz nefajcis.. 😵 tatino nikdy nefajcil a tesi sa tomu tiez,ze aj ja som sa pridala..takze podpora je velka.. 😉
@vodnarky tak ja som na tom asi takto:
Nefajčíte už 87 dní.
Za ten čas, ste nevyfajčili 870 cigariet
Na ktorých ste ušetrili 97 € 2 912 Sk
Za ten čas sa vaše telo uchránili pred asi 11 g dechtu
sem tam mám ešte také záchvevy, že by som si aj zapálila, ale snažím sa to rozchodiť - a pomáha to!
Ešte musím presvedčiť manžela aby prestal.
Máš pravdu človek má zrazu kopu času. Jediná vec čo ma trápi je, že som za ten čas pribrala cca 6 kg. 😖
@bugynka tak som si povedala ze si nezapálim a musela so to vydržať,,,, bol to brutál, ale ja som sa musela z toho vyspať, lebo to bol riadny zaberák a veľký boj. myslím že tu sú spísané všetky moje pokusy s tým zlozvykom skoncovať. Prejdi si moje príspevky a možno ťa to motivuje, že ty nie si jediná čo pri tom bude trpieť. Len sa toho netreba báť!!!
@nnikka -tak toho priberania sa bojim aj ja.. 😖 ..ale zacala som chodit behavat (ked uz pluca neprotestuju,ako volakedy😉),tak dufam,ze to nebude mat az tak velky rast na vahe.. 😉
inak.. 😀 😀 😀 ..to mas ako fajnsky vyratane..z coho vychadzas?? ako to ratas??(ak sa smiem teda opytat 😉)
@vodnarky aha ten link 😀 😀 😀 dnes mi to nepali....
@nnikka tak gratulujem, vidis, ze sa to da 😉
Poctom dni som Ta zatial nepredbehla 😀 , ale peniazkov som uz viacej usetrila:
Nefajčíte už 74 dní.
Za ten čas, ste nevyfajčili 962 cigariet
Na ktorých ste ušetrili 152 € 4 576 Sk 😉
Ale na vahu ma teda nikto nedostane 😝 tie kila idu strasne hore, ale aj tak mam radost, ze som sa zbavila aspon jedneho zlozvyku 🙂
@stelluska1 tak to je parada... inak teraz tretí mesiac sa mi zdá kritický... ale aj tak je to v pohode
Nefajčíte už 95 dní.
Za ten čas, ste nevyfajčili 950 cigariet
Na ktorých ste ušetrili 106 € 3 180 Sk
Za ten čas sa vaše telo uchránili pred asi 12 g dechtu
Predtým som vážila 69kg - teraz 75kg - ani sa mi to nezdá. 😖
som dalsia nadejna fajciarka odhodlana prestat fajcit! Dnes som si kupila pastlky, od zajtra zacinam. Drzte mi palce! Dufam ze to bude fungovat...

@nnikka bohuzial zacat sa da aj po 20 rokoch vzdy znova