icon

Koniec špičkového gynekológa v Trenčíne

veklipo
28. feb 2025

Ďakujme voličkám SMERu, Hlasu a SNS!!!!!

Primár gynekológie Kaščák podal podľa primátora Trenčína výpoveď.

….
Rybníček poznamenal, že nové vedenie nemocnice sa k nemu malo správať neúctivo a ponižujúco.

„Napríklad, jeden deň spolu otvárame nové pôrodnícke priestory, chvália sa pred kamerami, strihajú pásky, usmievajú sa a na druhý deň bez diskusie zrušia primárovi pomocnú pracovnú silu, lebo je podľa nich nepotrebná. A to je len jeden príklad z mnohých,“ uviedol.

Čítajte viac: https://mytrencin.sme.sk/c/23456837/primar-gyne... https://mytrencin.sme.sk/c/23456837/primar-gyne...

martul
28. feb 2025

a voličom nebudeme ďakovať?

zuzanita1609
28. feb 2025

Áno 😔. Bohužiaľ voličky smeru, hlasu a sns sa už máloktoré chystajú rodiť. Odborníci utekajú,bude ešte horšie.

pink_lady
28. feb 2025

nech si otvori ambulanciu, prihlasim sa ako prva

aurelia2000
28. feb 2025

Medzi voličmi vo veku 34-49 dominoval Smer
@zuzanita1609 pozri si štatistiky

alickapusinka
28. feb 2025

On mal proeblémy v nemocnic a nie že Smer je vo vláde teraz im zvyšil SMER platy tak čo. ON ma osobný problém z nemocnicou v Trenčíne.Niečo mu sľubilia sľub nedodržali.Mal toho dosť.

pink_lady
28. feb 2025

@veklipo poznas ho osobne?
Rybnicek nech je ticho a nehra teraz na city, zbytocne roduchava vasne, ma toho dost za usami tiez,
Ja som s primarom Kascakom nemala nikdy problem, vdacim mu za dve deti, ale su dva tabory - takí co ho "miluju" a tí co ho "nenavidia". Staci si aj tu precitat na MK: Ako vravim, ja som s nim problem nemala nikdy, ale zazila som ho ako bol na kolegu neprijemny.

zuzanita1609
28. feb 2025

@aurelia2000 je to v prvom rade špičkový lekár a toto by malo spojiť všetky/všetkých. Toto tým,zo štatistiky nevadí?

pink_lady
28. feb 2025

a osobne si myslim ze je to len teatro a z nemocnice nakoniec neodide

modrykolibrik
28. feb 2025

Pána doktora poznám osobne nemám ho rada a som rada,že odišiel. Pre mňa nesympatický, namyslený ....dobre,že odisiel

zuzanita1609
28. feb 2025

To sa teraz ide riešiť odbornosť vr.sympatie? 🤦 Tak nič, česká republika má o jedného dobrého slovenského lekára viac. Výborne 👍

pink_lady
28. feb 2025

@zuzanita1609 a ako vies ze ide do ciech? 🙉 poznas ho vobec? vies co sa inak deje v nemocnici v TN?

zuzanita1609
28. feb 2025

@pink_lady nie nepoznám,ale štatistiky udávajú,že pôrodné oddelenie v Trenčíne je jedno z tých najlepších. Či sa mýlim?

pink_lady
28. feb 2025

@zuzanita1609 a vies podla akých kriterii sa robia tie statistiky? Nie? podla poctu cisarskych rezov, proti ktorým tento pan primar tak vehementne bojoval ...Povedala by som najvacsi odporca cisarskych rezov na SK ...Inak si precitaj skusenosti rodiciek z TN, moc pekne veru nie su 🙂

viestta
28. feb 2025

@modrykolibrik sice pana primara neponam, ale u lekara je najdoleiejsia jeho erudovanos, doslednos, odbornost. Ano, mal by byt empaticky k pacientom, ale viac ako empatia zavazi odbornost. Aspon za mna.

modrykolibrik
28. feb 2025

@viestta pre mňa jeho odbornosť je na 0 stave ale to je môj nazor

zuzanita1609
28. feb 2025

@pink_lady ďakujem,precitam. Ale predsa je to vyštudovaný lekár, ktorých si nemôžeme dovoliť takýmto spôsobom strácať.

veklipo
autor
28. feb 2025

@modrykolibrik ty reprezentuješ celý problem Slovenska - “ môj názor na jeho odbornosť” Nemáš najmenšie právo hodnotiť jeho odbornost, ibaže by si bola 30r primárka gynekológie.

modrykolibrik
28. feb 2025

@veklipo poznám ho osobne pracovala som s ním a vravím iba to ako ja ho vnimam

subartic
28. feb 2025

ja zas poznám osobne aj riaditeľa a aj primára . Nečudujem sa že si vošli do vlasov, na druhej strane som rada že som u Kaščáka nikdy nerodila ale rodila som u jeho kolegov ako 2 krát Lintner. Kaščák je fanatik do prirodzených pôrodov, za mnou bol večer pred plánovaným cisárskym pri vysokom tlaku , veku 43 rokov a prehováral ma aby sme to skúsili, že už som viacrodička že to zvládneme , hoci Lintner ma hnal na cisársky a ani len nepripúšťal možnosť prirodzeného .
Mrzí ma však že po ňom zrejme nastúpi Hlaváčik, kde jeho emaptickosť je na bode mrazu a mínus.

hopsas
28. feb 2025

@veklipo to ma mrzí že odchádza lebo mňa zachránil, štyria doktori ma odmietli operovať až sa nado mnou zlutoval on a naozaj vyriešil môj.problem. ja mu budem do smrti vďačná. Škoda ho. Ale ak si otvorí súkromnú prax tiež idem k nemu.

pink_lady
28. feb 2025

@subartic pane bože nestraš Hlaváčikom 😨

zuzanita1609
28. feb 2025

@pink_lady áno, ževraj on.

pink_lady
28. feb 2025

@zuzanita1609 vidis a mne vcul pisala jedna porodna asistenka ze docasne od zajtra Gajdosik.