icon

Kontroly v nákupných centrách

16. dec 2021

Ženy ako prebieha kontrola v nákupných centrách?Pred obchodom kontrolujú každého?ukazuje sa v mobile QR kód či si to dávajú do svojej čítačky?Som očkovana len prvou dávkou a potrebovala by som ísť niečo kúpiť zistia to?🙂kontrolujú k tomu aj občiansky?veď mi može kamarátka poslať jej QR kód nie?

Strana
z3
mamina0078
19. dec 2021

@ibrunova ja nad niektorymi komentarmi len zasnem Ako z tejto temy kde sa autorka pyta na kontroly v OC sa niekto dopracuje k takemu komentu ako je nad tebou...

belllinka
19. dec 2021

@miriam11 tvoj tatinko lezi na kysliku v nemocnici, ale popritom si stihol obehnut vsetkych pacientov, co tam lezia a urobil si staristiku, kolko z nich je ockovanych a kolko nie? 🙂 Tak to asi na tom nie je tak zle

miriam11
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
19. dec 2021

Ja som dnes bola v OC a teda mimo potravin a drogerky ma kontrolovali naozaj uplne vsade.

maciatkolulu
19. dec 2021

@akbara77 si neuveriteľné jednoduchá osôbka a to sa vyjadrujem slušne... Moja dospelá dcéra pozitívna, jej priateľ, pozitívny a jeho otec pozitívny. Všetci plne očkovaní. My v marci všetci traja pozitívni, malý mal 6 a skoro bez príznakov a oni sú všetci traja hotovi. Už dostali atb. My sme ani sopeľ a kašeľ nemali! A vieš čo je sila, že v pohode s nádchou a začínajúcim kašľom behali kadetade a bez testu, až keď bolo zle, išli na pcr a bum pozitívni. To je co? Kamoskinej dcéry učiteľka, bum pozitívna a očkovaná. Trochu rozumu a slušnosti do hlavy sa očkovať nedá, by sa ti zisli aspoň 3 dávky. Takže sa snaž aspoň vyjadrovať normálne a na úrovni. Koľko x týždenne testujes deti, aby neboli hrozba?

monika_mt
19. dec 2021

@belllinka Preboha, to co je za odpoveď. Možno mala dôvod na to prečo sa nezaočkovala skôr, možno bola chorá, bola tesne po prekonaní covidu atd atd. Už normálne mi je zle z takýchto nechutných provokačných viet ☹

maciatkolulu
19. dec 2021

@akbara77 vieš čo je na tom najkomovkejsie, že mne syn chodí do školy celý rok, normálne fakt a minulý rok,iba co mali karantenu a teda prekonávaní sme Covid, dieťaťu nič nebolo, 10 dní. Inak celý rok v škole. Hlúpy nebude, uz teraz rozpráva plynule nemecký a rozumie maďarský. A najmä je vychováva ny tak, že si váži ľudí a zvierata, nerieši a ani doma nepočúva, že je niekto debil, lebo je/nie je očkovaný. Ani v škole nerieši nikto. Našťastie sme obklopení normálnymi ľuďmi, tolerujucimi sa navzájom. Tebe želám veľa pokoja v duši a menej nenávisti, nech sa ti všetky problémy v živote vyriešia. Je mi ľúto, že si taká negativna, chápem, že to z niečoho pramení. Ale všetko zlé prejde

gina17
19. dec 2021

@akbara77 Ty si hlúpa a obmedzená

belllinka
19. dec 2021

@miriam11 a prečo tá ich suseda, zapredaná zdravotníčka, nejde s pravdou von a nepošle to ako pikošku do Nového času?

cessy01
19. dec 2021

@belllinka vies co mi povedala doktorka z covidoveho/ nezaockovana/? Keby mozeme povedat pravdu tak by ste sa cudovali. Nam deti doniesli covid priebeh bol ako nadcha a my s muzom neocko 2pcr testy negativne a to deti non stop s nami ako prisavky. Pravda je niekde uprostred a my sa tu kvoli tomu nemusime predsa urazat.

akbara77
19. dec 2021

@mamula20 teba zabije vlastná sprostosť, ty sa kovidu báť nemusís

akbara77
19. dec 2021

@gina17 Bohužiaľ nie som, keby som bola,žije sa mi lahsie

autor
19. dec 2021

@cessy01 samozrejme, že aj lekári sú neockovani a asi hlúpi nebudú.Verila som ockovaniu a zostalo mi poškodené zdravie a ešte som pre spoločnosť hrozba a vyhnanec.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
anonym0001
20. dec 2021

@monuska1234 prosim ta, kontroluju aj pri vstupe do samotneho centra Bory mall? Alebo len v jednotlivych obchodoch?

monuska1234
20. dec 2021

@anonym0001 iba v jednotlivych obchodoch,pri vstupe dovnutra Bory nie,nakolko sa tam nachadzaju potraviny,drogeria,lekaren a tam OP splnat netreba

anonym0001
20. dec 2021

@monuska1234 dakujem za rychlu odpoved, si zlata ❤

Strana
z3