Kontroly v nákupných centrách
Ženy ako prebieha kontrola v nákupných centrách?Pred obchodom kontrolujú každého?ukazuje sa v mobile QR kód či si to dávajú do svojej čítačky?Som očkovana len prvou dávkou a potrebovala by som ísť niečo kúpiť zistia to?🙂kontrolujú k tomu aj občiansky?veď mi može kamarátka poslať jej QR kód nie?
Ja som dnes bola v OC a teda mimo potravin a drogerky ma kontrolovali naozaj uplne vsade.
@akbara77 si neuveriteľné jednoduchá osôbka a to sa vyjadrujem slušne... Moja dospelá dcéra pozitívna, jej priateľ, pozitívny a jeho otec pozitívny. Všetci plne očkovaní. My v marci všetci traja pozitívni, malý mal 6 a skoro bez príznakov a oni sú všetci traja hotovi. Už dostali atb. My sme ani sopeľ a kašeľ nemali! A vieš čo je sila, že v pohode s nádchou a začínajúcim kašľom behali kadetade a bez testu, až keď bolo zle, išli na pcr a bum pozitívni. To je co? Kamoskinej dcéry učiteľka, bum pozitívna a očkovaná. Trochu rozumu a slušnosti do hlavy sa očkovať nedá, by sa ti zisli aspoň 3 dávky. Takže sa snaž aspoň vyjadrovať normálne a na úrovni. Koľko x týždenne testujes deti, aby neboli hrozba?
@akbara77 vieš čo je na tom najkomovkejsie, že mne syn chodí do školy celý rok, normálne fakt a minulý rok,iba co mali karantenu a teda prekonávaní sme Covid, dieťaťu nič nebolo, 10 dní. Inak celý rok v škole. Hlúpy nebude, uz teraz rozpráva plynule nemecký a rozumie maďarský. A najmä je vychováva ny tak, že si váži ľudí a zvierata, nerieši a ani doma nepočúva, že je niekto debil, lebo je/nie je očkovaný. Ani v škole nerieši nikto. Našťastie sme obklopení normálnymi ľuďmi, tolerujucimi sa navzájom. Tebe želám veľa pokoja v duši a menej nenávisti, nech sa ti všetky problémy v živote vyriešia. Je mi ľúto, že si taká negativna, chápem, že to z niečoho pramení. Ale všetko zlé prejde
@belllinka vies co mi povedala doktorka z covidoveho/ nezaockovana/? Keby mozeme povedat pravdu tak by ste sa cudovali. Nam deti doniesli covid priebeh bol ako nadcha a my s muzom neocko 2pcr testy negativne a to deti non stop s nami ako prisavky. Pravda je niekde uprostred a my sa tu kvoli tomu nemusime predsa urazat.
@cessy01 samozrejme, že aj lekári sú neockovani a asi hlúpi nebudú.Verila som ockovaniu a zostalo mi poškodené zdravie a ešte som pre spoločnosť hrozba a vyhnanec.
@monuska1234 prosim ta, kontroluju aj pri vstupe do samotneho centra Bory mall? Alebo len v jednotlivych obchodoch?
@anonym0001 iba v jednotlivych obchodoch,pri vstupe dovnutra Bory nie,nakolko sa tam nachadzaju potraviny,drogeria,lekaren a tam OP splnat netreba
@monuska1234 dakujem za rychlu odpoved, si zlata ❤

@ibrunova ja nad niektorymi komentarmi len zasnem Ako z tejto temy kde sa autorka pyta na kontroly v OC sa niekto dopracuje k takemu komentu ako je nad tebou...