Korekcia uší - priebeh a skúsenosti
Dobrý deň, prosím Vás mal niekto robenú korekciu uší?
Chcela by som vedieť ako to prebieha, a kde ste boli operovaní.
Ďakujem
@noemikatka dr. To tak umŕtvil ze som nic necítila včera som dokonca bola bez tabletky od bolesti dnes zatial tiež už ma to len tak svrbí že by som sa poskrabkala nič hrozné. Robil mi to v MT dr Prídavka PrivatMed
@noemikatka mám obviazanú celú hlavu tak von nie som učitelka cize mám dovolenku tak 10 dni som zavreta doma dieťa islo na prazdniny k mojim rodičom
@susanka421 a koľko EUR ste zato dali? 😊
@noemikatka 600
@susanka421 to je super cena tu v Ba som to zatiaľ videla 1000€ 🥺
@susanka421 a ako ste dnes natom bolesti?
A ešte mám otázočku máte obviazanu hlavu aj cez bradu?
@noemikatka ziadne bolesti len take šteklenie a vtedy sa to hojí. Áno mám aj cez bradu možem normálne spať aj na boku. Len 1 deň som mala tabletku od bolesti viac nie. V piatok som bola na prevaze a dr povedal že super. Zajtra další prevaz.
@susanka421 to ako často chodíte na prevaz
@noemikatka ja som cez bradu nemala obviazane, preco cez bradu? Ja som mala normalne dozadu- klasicky obviacane usi
Bola som v zime a chodila som aj von, dala som si na zo ciapku a nikto ai nic nevsimol
@sofkabarbie to je super podľa mňa mať len cez hlavu
@sofkabarbie že any mi to nepadlo a mohla som aj normálne spať
@noemikatka každé 3 dni
@susanka421 ahoj, koľko si musela nosiť čelenku, ďakujem za odpoved
@laura851 ahoj nosím len na noc
@susanka421 a po operácii? Čítala som na ich stránke, že týždeň obväz a potom celenku
@laura851 janaom mala 2 tyzdne obvaz a potom čelenku tu mam len ako ich odporucanie ale na nic si zatial davam stale som 2 tyzdne ako dali dole obvazy
@susanka421 no ten moj povedal, ze tyzden obvaz a potom tyzden celenka...
@laura851 mala som 2 tyzdne obvaz a dalo sa to zvladnut aj v tom teple
@laura851 ahoj kde si bola alebo chceš ísť nato ty ja som z Ba a chcem ísť tiež ale neviem kam niekde to stojí aj 1000€ čo mi príde dosť 🙈
@noemikatka ja do belezza v tt, maju dobre recenzie, takze riesim skor kvalitu...
@laura851 ja som z ba a nedalo by sa mi tak chodiť stále na prevezi 🙈
@noemikatka urcite su dobre kliniky aj. Ba,aj ked ja som este nebola, tak len to nezakriknut
@susanka421 prosim ta, ako vyzerali tvoje usi, ked ti dali obvazy? Mne dali dnes dole a nemala som usi ori hlave ako som ocakavala 🥲 ma vplyv na to nosenie celenky???
@laura851 ako dlho ste mali obväzy? Celenka sa odporuca a urcite aj ja odporucam ja som nosila aj dlhsie, aj na noc aj cez den . Usi su este opuchnute, ja som prave mala usi uplne prilepene pri hlave ked mi dali dole obvazy, potom sa mi postupne “odlepili” tak pekne prirodzene asi 0,3-0,5cm a ostali tak az doteraz
@sofkabarbie prosím mohli by ste dať fotku "pred" a "po" zákroku?
@laura851 ja som mala obvazy tusim 2 tyzdne alebo aj dlhsie a potom celenku asi aj mesiac ked nie dlhsie uz si to presne nepamatam uz je to 2,5 roka
@algida17 Zial fotky neposkytujem ani neviem ci pred nejaku najdem, nefotila som sa velmi so zopnutymi vlasmi :(
Ja som maximalne spokojna
A kto si tym nepresiel , mat odstavajuce usi , nevie co to je ;(

@susanka421 ja presne pre toto chcem ísť v zime 🙈 a ako fungujete von asi nechodíte teraz ?