icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

tobiaslubko
19. feb 2015

ahojte zhanam ešte do vesmiru- Slnko,Bara,Mars,a toho zeleneho chrobaka-2heho dole vľavo mam ešte meteorid ,uran ,saturn 🙂

pipinulkaa
19. feb 2015

tak ludia aktualizujem.
prvy obrazok : zbierame a tie co tam nie su potrebujem
druhy obrazok: tieto mame na vymenu

sisi79
19. feb 2015

Ahojte potrebujem do vesmiru este 5 magnetiek - tie co chybaju na prvom obrazku na druhom su tie co mam na vymenu

tobiaslubko
19. feb 2015

ahojte kupim slnko, mars ,bara, a zelenu prišerku vlavo dole 🙂 a mam saturn.,uran,meteorid

matejakub
20. feb 2015

@sisi79 môžem poprosiť o info Ďakujem

ivetka138
20. feb 2015

Aktualizujem,chýba nám už len jedna magnetka,vymením za tie spodné.

lauraaaaaa
20. feb 2015

@sisi79 mam pre teba zem a cierna diera poslem za postovne 0,45cenov ak chces

lauraaaaaa
20. feb 2015

@ivetka138 ahoj nám chýba aja a korytnacka.

sisi79
20. feb 2015

@lauraaaaaa ciernu dieru som uz zohnala ostatne skusim ci nema niekto spolu

tobiaslubko
21. feb 2015

ahojte zhanam ešte posledne Bara ,slnko, mars, a zeleneho chrobka nemate niekto? mam meteorid ,saturn, uran aj odkupim dakujem

vlny871
21. feb 2015

Ahojte ženičky, hľadám do vesmíru magnetky "Sputnik, Áju a malú zelenú príšerku" vľavo dole. Naopak vymením alebo pošlem za cenu poštovného magnetky z fotky. Ďakujem.

vlny871
21. feb 2015

@mrs.vincek Dobrý deň, máte ešte na výmenu magnetky z Vesmíru - Sputnik a tú malú príšerku v dolnom rade 2. zľava? Chcela by som ju do nášho vesmíru, prípadne vymením za tie naše. Ďakujem.

zcert
21. feb 2015

Ahoj,
máme na výmenu
Vesmír - raketoplán, meteorit, lietajúci tanier, Jupiter, Mars, Neptún - Urán, Bertík
Prales - Aravakovia, tropický prales, piraňa, motýle (so sieťkou), vtáčkar, orchidea, pralesnička, koralovec, kolibrík

Chýba nám:
Vesmír - Sputnik
Prales - tukan, krčiažnik, celý nápis Kostíci, motýle, chameleon, kakaovník, plameniak, tropický motýľ, jaguár, celý tapír

Aj kúpime.
Ďakujeme!

tobiaslubko
22. feb 2015

ahojte tak ak nam pridu tie čo sme zhanali tak už len z Vesmiru nam chyba MARS najde sa u niekoho?dakujem 🙂

tobiaslubko
22. feb 2015

@zcert ahoj potrebujem od vas Mars a mam pre vas sputnik vymenime? 🙂

pipinulkaa
22. feb 2015

ahojte chybaju nam : orangutan, slovo PRA, indianka s motylmi a ta magnetka vedla tej indianky s motylmi nalavo. neviem co to je. na vymenu mame toho viac, strana 99 foto

dara2583
22. feb 2015

@lauraaaaaa mate este prosim tu zemegulu z vesmiru? Aj kupim, uz nam chyba len ta.

lauraaaaaa
22. feb 2015

@dara2583 ano, poslem za postovne.

vlny871
22. feb 2015

@chjulia Dobrý večer, máte ešte niečo z ponúkaných magnetiek Vesmír - potrebovali by sme "Áju, Sputnik a malú zelenú príšerku 2. zľava v poslednom rade. Ďakujem

dara2583
23. feb 2015

@lauraaaaaa prosim vas neda sa mi nic napisat cez IP hned mi odosiela spravu ☹ Ak to vam pojde napiste mi prosim to cislo uctu 🙂

chjulia
23. feb 2015

@vlny871 Dobrý deň, magnetky vesmír už nemám žiadne.

chjulia
23. feb 2015

Ahojte, zhanam magnetky prales - na 1. foto su tie co uz mame a ostatne nam chybaju, na 2. foto su tie co mame na vymenu.

vlny871
23. feb 2015

@chjulia Dobrý večer, mám doma piraňu, ak ste ešte nezohnali, vymenila by som za magnetku s malými bielymi motýľmi. Nemáte ešte niečo z vesmíru? Ďakujem.

vlny871
23. feb 2015

@ivetka138 Dobrý večer, máte ešte Sputnik a Báru? Ďakujem

chjulia
24. feb 2015

@vlny871 ahoj, z vesmiru som nasla len tieto

vodnik25
24. feb 2015

@sith toto vam mozem ponuknut.

peto75
24. feb 2015

aktaulizujem - z PRALESA by sme mali mat vsetky, jedny su este na poste. Na oplatku sme tiez vsetky nase zvysne poslali dalej. Uz teda nepotrebujeme ani nemame. Dakujeme.

vlny871
24. feb 2015

Aktualizujem foto magnetiek na výmenu VESMÍR aj PRALES

evkalacko
24. feb 2015

Ahojte, nemáte niekto na výmenu figúrky Kinder z novej série Funny Versary? Mám aj magnetky z Kostíkov, hlavne Vesmír, vymenila by som za tie kinderká. Ďakujem. 🙂