Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@sisi79 vymením zem za rusko 🙂
@vlny871 ahoj máte este Bára a lietajúci tanier?
ahojte chyba mi este z vesmiru venusa, kozmonaut pri bare a ta zelena priserka v spodnom rade druha zlava nema niekto?
ahoj nemáte prosím vás magnetku č.5 z magického hradu Ďakujem za odpoveď
@romino12 DObry den, mam uz len tieto staty, pripajam foto.
@zinulienka Dakujem no tieto už mám 🙂
Potrebujeme magnetky cesta okolo sveta Španielsko,Holandsko,Južná Afrika a Brazília.
Zostali nám z Vesmíru : slnko, pristátie na mesiaci, raketa 2150,Ufon,korytnačka,vozítko.
Prales skoro každú máme na výmenu.
Dakujeme
@romino12 v poriadku😉
zhanam ešte štaty:argentina ,austria,france,ireland,italy,saudi arabia,usa alebo hocijake nalepky z animal kingdom.
mam štaty:great britain,japan,thailand,india,australia,
prales:aravakovia,pralesnička
vesmir:saturn,meteorid,kometa,čierna diera,raketoplan,satelit,špiral.galaxia,uran,modry mimozamštan,žlty mimozemštan
@zinulienka toto je tá figúrka
Prosim.vas nema niekto navyse motyle biele a orchideu?dakujem
pre @sith tieto máme na výmenu
Pekný podvečer, má niekto Magnetky - Kostíkov Vesmír, Kostíci na cestách , Magický hrad.
Chýbajú nám magnetky Kostíkov - Vesmír : 2- Mimozemšťan/taká machuľka/, 3-nadpis Vesmír-prvá časť, 7- Venuša, 18- Bara, 26- mimozemšťan , 28- Lunárne vozidlo 1971.
Magnetky - Kostíci na cestách: Ireland, Maroko, Italy, Grece, Neetherlands, Peru, Arzentha, Egypt, Japan, China, Russia,.
Magnetky - Magický hrad: 4-Nápis Magický hrad-3/3, 5-mucha Strašletka, 9- drak,10- netopiery, 11- netopier, 15- biela pani, 18-čarodejnica Bara, 22- znak K, 23- Kostlivec Kosťák, 25-duch Buba, 26-kostlivec Smraďak, 27-kostlivec Smraďak, 28 - slimák Slizolez.
Na výmenu máme:
magnetky Kostíkov - Vesmír :Slnko, Čierna diera, Zem, Bertík, Špirálová galaxia, Lietajúci tanier, Dobytie mesiaca 1969.
Magnetky - Kostíci na cestách: France, Slovakia, Brazil, Canada, Thailand, Norway, South Africa, Turkey, Saudi Arabia, Malaysia, Czech Republik, Australia.
Magnetky - Magický hrad:: 7- Svetluška Kostlička, 24- bubák Burác, 29- Muchotrávky, 30- Žofka ako duch.
Magnetky - zvieratá- puzle: Condor
Magnetka- č.27- opica s krabicami / je tam napísané: Disney /pixar.
Ak by sa niekto našiel čo by chcel/ chcela vymeniť dohodneme sa .Vopred Ďakujem. Odpoveď prosím na : p.anna@inmail.sk
Hľadám posledné 2 magnetky piratsky poklad č.9 a č.18, mám ešte nejaké na výmenu z vesmíru: satelit, špiralová galeria, kometa, zemeguľa, raketoplán, sputnik,
zhanam:Štáty:Argentina ,Austria,France,Ireland,Italy
a na vymenu mam:Great Britain,Thailand,India a z vesmiru:kometa,raketoplan,modry mimozemštan,špiralova galaxia,satelit,saturn,uran/neptun,žlty mimozemštan

Mame navyse 😀