Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@janulkka
Ahoj, skôr som si nenašla čas, potrebujeme 1,4, ostatné máme ak máš budem rada ak my pošleš. Na výmenu nemám no ak ťa niečo zaujme z mojich inzerátov zadarmo na Bazoši tak si vyber niečo a ja ti to odošlem bazoš alenaheiser@centrum.sk tak si ma vyhľadaj Alena Heiser, Krakovská 16, Košice 04011
@olganr Ahoj,beriem.Máš 3 ktoré potrebujem.Jednu ti pošlem na výmenu ale iné nemám čo vymeniť z pokladu.Ale zvyšné 2 poprípade kúpim.Napíš mi.Mám záujem o tie prvé 3 z tvojho obrázku na výmenu,konkrétne kostru piráta,žabu a ryby
@olganr Ok,takže tie dve beriem.To je žabu a tie ryby.Napíš ako sa dohodneme.Jednu ti pošlem ten klad s rybami a za druhú čo chceš?Ale tie dve mi určite rezervuj.
@janulkka ahoj,áno potrebujem 1-ku tú kostru piráta.Ale nemám ti za čo vymeniť.Pozri čo mám na výmenu ale polovica už je sľúbená.Tak neviem ako sa dohodneme.Alebo za poštovné

@olganr a nam sa hodia od teba 3ks oskar korzar a ta musla zbierate aj ine magnetky z kosticov lebo mame toho plnu chladnicku