icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

olganr
29. máj 2013

@olganr a nam sa hodia od teba 3ks oskar korzar a ta musla zbierate aj ine magnetky z kosticov lebo mame toho plnu chladnicku

olganr
29. máj 2013

@janulkka a nam sa hodia od teba 3ks oskar korzar a ta musla zbierate aj ine magnetky z kosticov lebo mame toho plnu chladnicku

janulkka
29. máj 2013

@olganr ok, nezabudni na mňa... potom cez IP... dohodneme podrobnosti 🙂 pa

olganr
29. máj 2013

ok vecer ked pridem to nafotim
@janulkka

janulkka
29. máj 2013

@bemifa ahojko, prosím ťa , za poštovné + obálku nepošleš tie tri kostri na ostrove? už mi bude chýbať len tá jedna magnetka z ostrova ? HM???

bemifa
29. máj 2013
cetera
29. máj 2013

@olganr mam uz len tieto

cetera
29. máj 2013

@olganr zo zahradky nemas nahodou 10,12?

jsrv82
29. máj 2013
jsrv82
29. máj 2013

@jsrv82 Mam o nu zaujem,ak je este volna.

jsrv82
29. máj 2013

@janulkka Ano,mam o nu zaujem,ak ju este mate.

olganr
29. máj 2013

@cetera tak tieto mame aj my zahradku sme darovali kamoske co ju zbiera ale pozrem u nej co ma navyse

janulkka
30. máj 2013

@bemifa ajojko... takže už mi netreba.. ale ďakujem za ochotu 🙂

janulkka
30. máj 2013

@kvetkak .. nepotrebuješ niečo z týchto??

janulkka
30. máj 2013

@alicek36 .. nepotrebuješ nejakú z týchto???

kvetkak
30. máj 2013

@janulkka ahoj nemáme 1,4,7 a doma mám na ýmenu náyov pir, potom lebku a hviezdy 6. to už máš mám ich radšej pofotiť? Ďakujem

olganr
30. máj 2013

Chcem vas poprosit mam niekto magnetky do obrazku ???? dakujem

olganr
30. máj 2013

toto mame na vymenu

alicek36
31. máj 2013

@janulkka
Ahoj, skôr som si nenašla čas, potrebujeme 1,4, ostatné máme ak máš budem rada ak my pošleš. Na výmenu nemám no ak ťa niečo zaujme z mojich inzerátov zadarmo na Bazoši tak si vyber niečo a ja ti to odošlem bazoš alenaheiser@centrum.sk tak si ma vyhľadaj Alena Heiser, Krakovská 16, Košice 04011

tiburon1
2. jún 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Zháňam magnetky z pirátskeho pokladu čísla 1,2,5,6,7,15,16,17,18 z ľava do prava
Ponúkam na výmenu tieto,alebo ak by niekto mal všetky naraz tak kúpim.

olganr
2. jún 2013

@tiburon1 ahojky ja mam nieake pozri na vymnu mam zaujem o konecne slovo ,,KLAD s tymi rybami, pozri konverzaciu popripade dam foto sem co mam na vymenu

olganr
2. jún 2013

@cetera akojky chcem sa spytat maš este tu magnetku svetových stran z piradskejo pokladu ??ddakujem mala by som o nu zaujem

cetera
2. jún 2013

@olganr zajtra ju posielam uz jednej pani,tak uz nie ☹

bemifa
2. jún 2013

@tiburon1 mam 2, 6,15,17 za zajaca, kravu, cvcu a zlateho retrivera ok

tiburon1
3. jún 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@olganr Ahoj,beriem.Máš 3 ktoré potrebujem.Jednu ti pošlem na výmenu ale iné nemám čo vymeniť z pokladu.Ale zvyšné 2 poprípade kúpim.Napíš mi.Mám záujem o tie prvé 3 z tvojho obrázku na výmenu,konkrétne kostru piráta,žabu a ryby

olganr
3. jún 2013

@tiburon1 už mam len toto

olganr
3. jún 2013

@tiburon1 ked tak dobre pozeram tak 2ti mozem poslat co ti chybaju ostatne som už pomenila

janulkka
3. jún 2013

@tiburon1 ... nepotrebuješ niečo z tohto???

tiburon1
3. jún 2013

@olganr Ok,takže tie dve beriem.To je žabu a tie ryby.Napíš ako sa dohodneme.Jednu ti pošlem ten klad s rybami a za druhú čo chceš?Ale tie dve mi určite rezervuj.

tiburon1
3. jún 2013

@janulkka ahoj,áno potrebujem 1-ku tú kostru piráta.Ale nemám ti za čo vymeniť.Pozri čo mám na výmenu ale polovica už je sľúbená.Tak neviem ako sa dohodneme.Alebo za poštovné