icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

mirkanaty
4. jan 2014

@janulkka ahoj,chcem sa spytat ci este mate nejake zvieratka..potrebovala by som tulena a medveda..dakujem

mirkanaty
4. jan 2014

@peta_k Ahoj,mate este nejake zvieratka navyse? potrebovala by som medveda,tulena, daniela a kosatku..dakujem

peta_k
4. jan 2014

@mirkanaty mam medveda a kosatku, len ta ma trosilinku pokrceny roztek, nic strasne

peta_k
4. jan 2014

@mirkanaty aj daniela mam

didi28
4. jan 2014

@zuzana909
ahoj Zuzka,mas este na vymenu magnetuku z mapy zvierat, potrebujem jaguara, na vymenu mam zajaca, bociana, zraloka, aligatora. V pripade, ak by si mi poslala jaguara, poslal by som ti aj 2 magnetky ak ti chybaju..dakujem

mirkanaty
4. jan 2014

@peta_k tak ja by som ich zobralavsetky..a ako sa teda dohodneme?

peta_k
4. jan 2014

@mirkanaty poslite mi len adresu

pipinulkaa
4. jan 2014

ahoj mam, zajtra to pozriem ake potrebujem ja 🙂
@didi28

didi28
4. jan 2014

@pipinulkaa dobre prosim pozri sa...a daj vediet..dakujem..potrebujem len jaguara

janulkka
4. jan 2014

@mirkanaty ahojko.. tuleňa a medveda mám.. ak je ešte záujem, napíš mi IP.. papa

snnam
4. jan 2014

@evahorina ahoj, mate este tie magnetky piratsky poklad? Mala by dom o 2 zaujem. O pravy dolny roh kde je truhlica a diagonalne pred nou kde su traja kostici. Ak by boli volne kupim. Pppripade vymenim za zvieratka alebo priserky ktore este mame. Dakujem

evahorina
5. jan 2014

@snnam ja ich nepredávam ale hladám chýbajúcich 🙂

zuzana909
5. jan 2014

@didi28 ahoj, mi už máme všetky magnetky, ale ak by si chcela tak jaguára mám navyše a pošlem za poštovné 0,50 (poštovné+obálka)

pipinulkaa
5. jan 2014

Tak baby - tieto nám chybaju v tej zvieracej ríši.. tie vedla su navyse. pirátsky ostrov rozpredám cely, chybaju nam tam mnoho... A tie príserky nám chybaju cisla: 3,9,13,17,23 - ak ich niekto máte piste IP. na vymenu mam tie co su vedla odfotené, čize: 1,21, 26

didi28
5. jan 2014

@zuzana909 ahoj ...prosim Ta,ano posli mi, prevediem ti na ucet peniaykz..prosim napis cislo uctu do ID..dakujem

snnam
5. jan 2014

@evahorina aha, to som nezaregistrovala, prepacte 😊

didi28
5. jan 2014

Ahojte baby, mam nazvys priserky cisla > 14,16,19, 29. A magnetky z mapy zieratiek kostici : zralok,zajac, bocian, aligtor. Dakujem.

dixi19
5. jan 2014

Ahojte, ak niekto potrebuje mame Klokana, tučniaka a losa. Pošleme za poštovné ;)

melilili
5. jan 2014

Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat

karolinka117
5. jan 2014

@pipinulkaa Ahoj, nám chýba orangutan a jeleň (deer) a môžem ti vymeniť za zajaca, klokana a tuleňa, čo ti chýbajú, hm? Dalo by sa? 🙂

karolinka117
5. jan 2014

Ahojte, ak by ste niekto potrebovali, tak ja mám navyše koalu, žraloka, tuleňa, korytnačku, kosatku, tučniaka, bociana, slona, líšku, bizóna a muflóna. A ešte aligátora a ťavu 🙂 Ak by mal niekto záujem, tak pošlem za poštovné.

tina14283
5. jan 2014

@pipinulkaa Ahoj, ja mam zaujem o medveda hnedeho ale nemam nic na vymenu mam len take ako uz mas, vieme sa dohodnut aj za postovne ?

mirkanaty
5. jan 2014

@pipinulkaa ahoj,ja by som od vas potrebovala kosatku..dohodneme sa nejako? dakujem

anig
5. jan 2014

@mima7 ahojky,ja síce nemám na výmenu nič,ale ak ešte máš magnetky bieleho medveďa a bizóna,tak by som ich od Teba odkúpila...prosím...

pipinulkaa
5. jan 2014

@mirkanaty mate nieco aj vy na vymenu?

pipinulkaa
5. jan 2014

@anig oki, len ja neviem po com tie magnetky idu 🙂

pipinulkaa
5. jan 2014

@tina14283 a po com sa zvyknu predavat magnetky? bo ja nemam ani sajnu 😀

anig
5. jan 2014

@pipinulkaa ja tiež netuším ☹ ja som to len teraz tých pár chýbajúcich začala zháňať pre malú..

pipinulkaa
5. jan 2014

@anig zeny pisu ze kus zvyknu dawat po 0.30 tak newiem moze byt?

mirkanaty
5. jan 2014

@pipinulkaa mam tucniaky,lisku a orangutana...