icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

esika
7. jan 2014

ahojte kocky prosim potrebujem poslednu magnetku jelena, mam na vymenu: ladovy medved, kenguru,leva,bizona,zraloka, dakujeeeeeem. Krasny vecer vsetkym🙂

janulicok
7. jan 2014

Ahojte, kde nájdem ako má vyzerať Magický hrad? Na stránke kostíci to neviem nájsť, je tam len mapa zvierat...Ďakujem

iukas
7. jan 2014

@beruska023 ano, tulena mame, posleme za postovne.

karimm
7. jan 2014

@gabikula
Dobry vecer, je este aktualna ponuka vasich zvieratiek navyse? Mala by som zaujem o lisku,ljelena,slona,tigra. Dakujem

gabikula
7. jan 2014

@karimm , joj nie, už som všetky rozposlala, ani jednu z nich už nemám 🙂

snnam
7. jan 2014

Máme navyše

snnam
7. jan 2014

Tieto

zdenkahn
8. jan 2014

@snnam
ahoj ,potrebujem orangutana,korytnacku
a z pokladu 4rad tretia magnetka-3zlte rybky +napis ,ci su este volne,ci sa daju vymenit,ci predavas

anig
8. jan 2014

@esika ahojky,ja síce nemám na výmenu,ale odkúpila by som od Teba toho ľadového medveďa...môže byť?

anig
8. jan 2014

@coni84 Ahojky,ja síce na výmenu nič nemám,ale rada by som od Teba odkúpila tigra,môže byť?

esika
8. jan 2014

@anig ahoj urcite Ti ho rada poslem, ale nechapem, ze to tu niekto predava, zda sa mi to trapne:(( ved je to pre deticky a predavat nieco co clovek dostane ak bonus k jogurtu, ale to je len moj nazor🙂 rada Ti ho poslem za postovne🙂 napis mi prosim cez ip adresku, kraasny den🙂)

esika
8. jan 2014

🙂

snnam
8. jan 2014

@zdenkahn mám všetky 3, pošlem za poštovné, napíš adresu do ip

coni84
8. jan 2014

@anig ahoj,momentalne uz tigra nemam,dnes som rano som ho vymenila ☹ ak by sme ho nahodou zajtra zase mali v jorugte,tak ti napisem 😀

kmkke
8. jan 2014

@snnam Ahoj, ja by som potrebovala lisku, leva a bociana. Navyse mam zraloka, polarneho medveda, slona.

kmkke
8. jan 2014

@zuzana909 Ahoj, mne chybaju este liska, bocian, krokodyl, tiger, lev, kengura. Najde sa este nieco? 🙂

zuzana909
8. jan 2014

@kmkke ahoj, mám všetky zvieratká, do IP ti pošlem číslo účtu a poprosím sumy 0,50€

anig
8. jan 2014

@coni84 nevadí,ďakujem aspoň za info! 🙂

snnam
8. jan 2014

@kmkke ak este mas yaujem napis adresu do ip ya postovne plus obálka

kmkke
8. jan 2014

@snnam Už mám, ďakujem 🙂

kmkke
8. jan 2014

Darujem za poštovné 3x žralok, ľadový medveď, korytnačka a slon.

zuzankazuzuliq
8. jan 2014

Ahojte, potrebujem z kostíkov JAGUARA A ŤAVU.
Na výmenu mám tieto:
los, kondor, bocian, žralok, jeleň, medveď (hnedý), tuleň.
Prosím vymeňte mi alebo od Vás kúpim chýbajúce.
Ďakujem veľmi pekne... :D

karolinka117
9. jan 2014

@zuzankazuzuliq Ahoj, jaguára aj ťavu ti môžem poslať za poštovné 🙂

fideska
9. jan 2014

Ahojte, mam zraloka, korytnacku, aligatora, jelena, losa, darujem za postovne.

zeena
9. jan 2014

@dixi19 Ahojček, samozrejme súhlasím a vopred vďaka.

mirkanaty
9. jan 2014

Ahojte,my uz potrebujeme iba tulena-mate niekto? na vymenu mame iba lisku a tucniaky 🙂

lauraanery115
9. jan 2014

@janulkka Ahojik,potrebovali by sme poslednu magnetku leva (mapa zvierat)a nahodou nemate aj magnetky z mapy pokladov? ak mate este leva tak by som ho aj kupila.Dakujem Daniela

lauraanery115
9. jan 2014

@berus222 Ahojik,potrebovali by sme magnetku leva,je este aktualna?? na vymenu nemam z mapy zvierat ziadnu,ale mame napr.strazcov,mapa pokladov a priserky.
Dakujem Daniela

lauraanery115
9. jan 2014

@janulicok Ahojik,potrebovali by sme magnetku leva,je este aktualna?? na vymenu nemam z mapy zvierat ziadnu,ale mame napr.strazcov,mapa pokladov a priserky.
Dakujem Daniela

lauraanery115
9. jan 2014

@snnam Ahojik,potrebovali by sme magnetku leva,je este aktualna?? na vymenu nemam z mapy zvierat ziadnu,ale mame napr.strazcov,mapa pokladov a priserky.
Dakujem Daniela