Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
ahojte, máte niekto ešte naviac medveďa hnedého, orangutana, bociana, klokana, jaguára, jeleňa a žraloka? My máme naviac medveďa bieleho, korytnačku, líšku a kondora.
@lauraanery115 .. ahojko, bohužiaľ, nie, už nemám :(
@coni84 Ahoj. mala by som zaujem o toho tigra, ten jediny nam chyba. Ale mam na vymenu len korytnacku, ale tu asi mas? Dohodneme sa nejako. Dakujem. Ivana
@ivanamackova Ahoj,korytnačku už mám..ak chceš tak sa môžeme dohodnúť za poštovné
@coni84 jej, strasne moc ti dakujem. Si zlata. Ako ti mozem poslat peniaze, napr. na ucet? napis mi do IP prosim, ja ti dam potom moju adresu. zatial pa.
@coni84 teraz sa musim odpojit, idem pre dcerku do skoly, ale vecer sa opat pripojim. Uz dopredu moc dakujem, deti budu mat velku radost. Pekny den.
@ivanamackova oki,poslala som ti správu 😀
@didi28 http://www.masbirka.cz/kolekce/223-kostici-magi... našla som len toto na stránke kostíkov zatiaľ nič
@coni84
@janulicok na www.kostici.sk uz je obrazok tych strasidiel, nevidno to na 100 % ale da sa
Ahojte 🙂 Velmi by som potrebovala magnetky Kostici -spominana mapa so zvieratkami....Ale zial uz nemam na vymenu, len mi chybaju...Pripadne by som odkupila - navrhujem po 0,30 Eur.... Potrebujem uz len : korytnacku, zraloka, soba a zajaca...Prosiiiiim...🙂)
ahojte, chyba nam len koala, vymenim za deer, tiger, turtle, condor, orangutana alebo rovno odkupim, Dik.
@zuzka83 ahoj , asi to uz nie je aktualne ale bigla mam
Ahojte,potrebujem už len 2 magnetky a to Lev a Klokan
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Medveď , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Jaguar , Orangutan , Panda , Tuleň , Tiger , Bocian , Slon
Alebo veľa príšeriek alebo billa nálepky.
Ďakujem

@lauraanery115 leva máme, napíš adresu do ip