Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Potrebujeme z Farmy hus,prosím ak má niekto ozvyte sa🙂A
Zo záhradky:
1,4,5,6,8,10,12,14, aj kúpime po 0,10 centov alebo za známky vymeníme,my máme len tieto čo sú na fotke na výmenu.
Ahojte!nemá niekto z farmy hus?
A zo záhradky:
1,5,6,8,10,,12 aj kúpim,a z tých mám ešte všetky ktoré sú na fotke.
nevadi,, dakujem...
Chýba nám Hus z farmy a zo záhradky 5 a 8,ak má niekto píšte ip,ďakujeme kúpime🙂 My máme zo záhradky 11 na výmenu a z cirkusu 8.
Zháňam magnetku č. 3 z jogurtov Kostíci zo série puzzle farma. Mám na výmenu č. 1,8,9,16 v prípade záujmu vymením za iné magnetky z Kostíkov.
@suzi01 ahoj zhanam č3 zo série puzzle farma
@zora256 Ahoj ak mas este zaujem mam z farmi č8 zda sa mi ,ze aj č5.pozriem sa a dam vediet vecer ,lebo som zv praci!!!
@petraas Dobry den,zo série puzzle farma nahodou č.3 nemate?
@mrnusik Aho aj ja som velmi rada ,ze niekto nieco take vymyslel ako vymenu magnetiek.Aj moj syn to zbiera ,ale aj mne sa to velmi paci.
@katarinka123456 myslite zo zahrady, nie? lebo farma niesu ocislovane to su tie anglicke, nie.
pisem ktore mam naviac. su to zo zahrady 2, 4, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16 dalej z anglickej farmy mam prasiatko a z havinovej abecedy mam V, O
@petraas Ano zo zahradky potrebujem,pomylily som sa.
@petraas takze č3 nemate?
@katarinka123456 no bohuzial 3 nemam. mam len tie co som vypisala vyssie z tych mam aj po 3 kusoch.
ok,nevadi
@petraas
@petraas ok nevadi
Zháňam magnetku č. 3 z jogurtov Kostíci zo série puzzle ZAHRADKA. Mám na výmenu č. 1,8,9,16 v prípade záujmu vymením za iné magnetky z Kostíkov.
@suzi01 Ahoj mala by som zaujem o zvieratkové páry.Ja som to vobec nezbierala ,ale synovy sa velmi pacia tak by som mu ich chcela zohnat.Cena by bola 10centov za jednu paru?alebo?
@chavalleedobry den,prosim vas este mate magnetky zo serie zvieratkové páry ?mala by som zaujem!!!!!
Ahojte maminky, my sme magnetky ZVIERATKOVE PARY nezbierali,ale synčekovy sa veľmi pači,mala by som zaujem Kto podaruje pripadne vymeni za tie co mame my?Máme zo ZAHRADKY.č1,8,15,16.Ale mam aj s inych magnetiek dnes pozriem pripadne nafotim a dam to tu .Dakujem
baby a z tej abecedy havoskovej nemate nikto naviac? my by sme ju mali radi : ☹ ☹ ☹ ☹

Záhradka na výmenu či predaj : 2, 9, 11, 12, 13, 15, 16
Chýba nám : 8 a 10