Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@tuctovy_chlap ahoj, potrebujem tu vezu aj vrch aj spodok - teda tam kde je ta hviezda a ten cierny vtak a aj to pod tym co je tam ta mumia a este potrebujeme tu strihu v pravo na konci v tom ciernom klobuku. ty ktore potrebujes?
ja potrebujem Magi (tú už mám v ponuke od milej mamičky🙂) a Zlouna (modrý drak okolo veže).
tak..doobchodované..ak pošta nesklame, tak mapa zvierat i magický hrad budú komplet..🙂 maminky, radosť s vami obchodovať, ĎAKUJEM(E) 🙂
Ahojte, potrebujem uz len magnetku mumie. Na vymenu mam bielu pani, kusok hradu s pismenom K, smradak, straselka, zuboun, netopier. Poslem za nu aj viacej magnetiek. Piste IP.
@vall1319 ahojky mám pre Vás tie chýbajúce dve magnetky a mne chýbajú Bear, Deer a Koala. Bola by možná výmena?
@didi28 Ahojky, chýba nám do zbierky mapy zvieratiek ťava. Je ešte dostupná? Ďakujem
Ahojte,mám tieto z magickeho hradu len biely oznac a mapa zvierat - zajac, liska, hnedy medved, bocian, tava a slon . napiste do ip
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
Dobry den!Potrebovali by sme ak niekto mate Kostíkov z magyckeho hradu bubaka buraca.piste mi na hlinka28@zoznam.sk.dakujem krasne!A zo zvieratiek slona...
Mám ešte tieto zvieratá na výmenu: orangutan, veľryba, 2x žralok, tučniaky, 2x slon, 2x bizón, zajac a sob. Zháňam na výmenu strašidelný hrad,
ma niekto magnetky piratskeho pokladu nazvys?chyba mi toho viac. na vymenu ponukam magnetky zvieratiek (sob, slon, aligator) alebo magnetky z magickeho hradu (viac druhov)
@vodnik25 tieto mam este na vymenu, predaj - kus 0,50centov.
chyba nam este pár do magického hradu a priserky č. 17 🙂 ak niekto máte piste dakujem
@fideska Ahoj jasné že mám záujem ako to funguje, čo sa týka poštovného? Vačšinou som vymieňala. Aďa

@tuctovy_chlap dobre 🙂 IP napis