icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

fideska
5. feb 2014

@adinka2727 ahoj, je mi luto, uz ich nemam.

adamikovalucia
5. feb 2014

@daria77 ahoj ešte máme na predaj, príp. výmenu magnetky? hodili by sa nám 3ks

adamikovalucia
5. feb 2014

@pipinulkaa ahoj ešte máte toho draka z magického hradu?

adamikovalucia
5. feb 2014

@adinka2727 dobrý den, mám pre vás jednu magnetku k pirát. pokladu tu poslednú čo vám chýbala - korytnačka

adamikovalucia
5. feb 2014

@tiburon1 dobrý den, aj ja som zopár magnetiek pridala, pozrite, či sa vám ešte nejaké hodia 🙂

pipinulkaa
5. feb 2014

@adamikovalucia ahoj pozriem 🙂

adamikovalucia
5. feb 2014

@ttina23 dobrý den, ak ešte nemáte ja mám pre vás v posledom rade tu perlorodku.

ttina23
5. feb 2014

@adamikovalucia dakujem uz mame komplet

melilili
5. feb 2014

Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .

melilili
5. feb 2014

Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks

nebicko43
5. feb 2014

Ahojte,mám tieto z magickeho hradu len biely oznac a mapa zvierat - liska, hnedy medved, bocian, tava a slon .predaj - kus 0,50centov. napiste do IP.

tiburon1
5. feb 2014
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@liliandax Ahoj,potreboval by som 1,6 a 14 a na výmenu mám toto

tiburon1
5. feb 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@zuzulik8883 Ahoj,máš ešte klokana ? Vymením za Camel

tiburon1
5. feb 2014

@adamikovalucia Ahoj,žiaľ z tvojich mi netreba nič.Teraz už len tie nové magický hrad.Ale ďakujem 😉

retka
5. feb 2014

Ahoj, ak niekto ešte potrebuje máme navyše : koala, slon, bocian, líška, ťava a skoro všetky príšerky. Len za poštovné.

zuzulik8883
6. feb 2014

Ahoj, máme toto navyše a zháňame magický hrad 🙂

vodnik25
6. feb 2014

@adamikovalucia
ahoj, ja by som chcela od teba tieto magnetky na obrazku a ponukam ti za ne z magickeho hradu dve co nemas.

ajka82
6. feb 2014

Ahojte, mojim babulam chybaju 4 magnetky z magickeho hradu na foto...vymenime za tie co su nad hradom 😉 dakujeme

ajka82
6. feb 2014

este foto

tiburon1
6. feb 2014

@ajka82 Ahoj,a z príšeriek alebo mapy zvierat ti niečo netreba? Ja zháňam už len jednú z mapy zvierat klokana ktorú máš ale z hradu mám len 4 na výmenu a tie všetky máš.

ajka82
6. feb 2014

@tiburon1 Ahoj, priserky sme nezbierali, z tych maju baby mozno 4ks a zvierata mame komplet, takze nam naozaj treba uz len tie 4 z hradu co nemame...ale kludne poslem klokana, napis mi adresu do IP 😉

zdenkahn
6. feb 2014

@retka
ahoj,mala by som zaujem o priserky:3,4,9,14,16,21,22,23,24,27
ak by si mala,rada by som sa dohodla,diky

melilili
6. feb 2014

Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .

melilili
6. feb 2014

Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks

liliandax
6. feb 2014

@ajka82 ahoj, rada by som vymenila magnetku z magic. hradu - viem ti poslat tu co je nad mumiou a potrebujem tu rybu (ci co to je) napravo od netopiera

kikakikakika
6. feb 2014

Ahojte, super, ze som toto nasla. Tieto magnetky mame navyse, darujem, ak niekomu chybaju 🙂

kikakikakika
6. feb 2014

@vodnik25 ja mam magnetky piratsky ostrov, darujem...foto nizsie 🙂

kikakikakika
6. feb 2014

@vall1319 Mam tie dve spodne, darujem, ak este zhanate 🙂

kikakikakika
6. feb 2014

@adinka2727 Mam tie dve napravo, darujem🙂

kikakikakika
6. feb 2014

A zabudla som: BA. (sorry za spam)