Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@kikakikakika jeeeeeej...... Ďakujem.....ale tie 2 z ríše zvierat som už zohrala..... Ostali Vám nejaké z piratskeho ostrova? Zišli by sa nám..... Ďakujem.
@vodnik25 Ahoj, posli adresu
@vall1319 Ahoj, ostali mi tie vyssie co su preciarknute🙂....Zakruzkovane som uz poslala
Zháňame magnetky Pirátskeho pokladu, má ich ešte niekto prosím? Ďakujem
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
@kikakikakika prepáč, pomýlila som sa, my teraz zbierané už len ten magický hrad... 🙂
@adamikovalucia ahoj,prepáč,že tak neskoro......ale už sa nám to pomenilo,na výmenu máme už iné magnetky...
@daria77 to neva, my už máme magický hrad celý, len mám zopár naviac ešte s tých starších magnetiek, mám to na foktách.
@adamikovalucia 🙂 super,že už máš hrad dozbieraný 🙂 ......ak by si potrebovala mám veľa príšeriek a pár magnetiek z mapy zvierat
@daria77 dakujem, my mame cele serie aj priserky, pirat.ostrov, zvieratka,.... ostali nam uz iba nejake naviac.
ahojte
potrbujeme poslednu magnetku na piratsky poklad V PRAVOM HORNOM (4žlte ryby)
a prišerky č.4,9,12,22,23,24,
vymenim,pripadne za poštovné
@ttina23 ahoj.pozerám,že už máš všetky magnetky, môžem ťa poprosiť o radu? ako sa volajú 2 strašidielka -ten s jedným okom , a ten pavuk, ďakujem pekne za pomoc
@keisi08051 s jednym okom Mlaskač,pavuk Zuboun
@ttina23 A ten v truhle?
@keisi08051 Smradak
@kikakikakika Dobrý deň.Nám chýba orangutan,zajac,los ľadový medveď,hnedý medveď,bocian ,tiger,panda,orol,lev a žralok.Ako vám pošlem peniaze a koľko?
Ahojte! Nemate niekto navyse magnetky z magického hradu za postovne?... Vopred dakujem! 🙂
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .

@kikakikakika
prosila by som si tieto z fotky. posli mi cislo uctu, poslem ti za postovne