Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@babusa1 toto mame vsetko navyse. tak hadam aspon jedno ztoho potrebujete .-) ak potrebujete napiste ktore 🙂
Mam priserky : 1-2x, 3-2x, 5, 6, 9, 11, 14, 15, 16-2x, 18, 26, 28.
Magicky hrad : 3, 22, 28.
Kto ma zaujem piste IP.
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
baby mate este niektora navyse magnetky z piratskeho pokladu? este nam 8ks chyba......
chybaju nam:
prvy riadok - lavy roh / stvrta zlava
druhy riadok - tretia a piata zlava
treti riadok - piata zlava
stvrty riadok - druha tretia a piata zlava
baby zo zvieratiek mam na vymenu: lisku / zraloka / korytnacku
zo zahradky cisla : 1 /12
z priseriek : 3 / 4 /23
vymenim za chybajuce magnetky z piratskeho pokladu (o 2 odkazy hore zoznam co nam chyba)
@pipinulkaa zhanam este par poslednych magnetiek z piratskeho pokladu.... mate este tie z fotky co ste uverejnici 30.1? par z nich by sa nam hodilo....
vdaka
@lucik194 ktore potrebujete? napiste konkretne 🙂
@liliandax a @pipinulkaa
chyba nas este 8 ks. su to:
prvy riadok - lavy roh kde je korytnacka s dalekohladom / kde je slovo "KLAD"
druhy riadok- lebka / oranzova ryba so zubami
treti riadok - posledna v rade kde je samostatny kostik chlapec
stvrty riadok - perlorodka s perlou / tri rybicky / roh kde je otvorena pokladnica
@pipinulkaa dobry, ja by som par potrebovala z toho magickeho hradu, po kolko predavate?
tieto máme navyše ak niekto potrebuje...

@pipinulkaa my potrebujeme slona, klokana, jaguára, korytnačku, ťavu, kosatku, bizona a polar.medveda. alebo z hradu 2,4,5,9,10,12,14,21,23,29 dufam, ze aspon jedneho nám nájdete 😉 , 🙂
alebo vám priserku 17 predám za 10 centov, spolu s poštovným 0,55 eur