Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Mam na vymenu staty JAPONSKO a TURECKO.
Potrebujem :
nemecko
Irsko
Egypt
Kena
Argentina
Brazilia
Australia
Cina
Kto ma prosim ip
ahojte potrebujem poslednú magnetku z vesmíru a to Slnko prosím nenájde sa tu niekto kto ju má
Ahojte, zháňam posledné dve magnetky z Príšeriek, 13 a 29. Nemáte niekto? Kúpim alebo vymením, na výmenu mám Magický hrad 12 x2, 18, 22, 24, 25 a z novej série Egypt a Canada. Ďakujem.
hojte,nemáte niekto magnetky šteniatka psíkov ? Zháňam tieto Bígl ,Nemecký ovčiak , Zlatý retríver,
Proste písmená G , N , Z
Ďakujem.
kto ma magnetky magicky hrad 4...13...14...17.......monster 19...20...7...24. mala macicka ......malu kravu malu ovecku malu kozu a velkeho zajaca vymenim
@910 mám pre Vás zajaca a jahniatko chcete? kus 0,10€
@910 a mám pre vás ešte príšerku 24 a magický hrad 14
Ahojte prosím nemá niekto magnetky kostíkov znamenia a súhvezdia ?
Ahojte nemá niekto vláčik 1 a 7 prosím potrebujeme píšte kto má prosím 🙂
mam otazocku...mame vsetky nalepky vz novej kolekcie Cesty okolo sveta no nevieme co ma byt v Japonsku...v hre nas to nepusti dalej
@evkalacko nevies nahodou co ma byt na Japonsku...my uz mame vsetko ale cez toto sa nevieme dostat
@marianatehlarova vôbec neviem, my to nehráme, možno niekto iný bude vedieť 😉
Ahojte, mame navyse z magickeho hradu 2,4,5,11,14,15,16,17,18,20,24,27,28,29 a 30. Chyba nam c.13.Kto by mal, rada vymenim.
@misiaksl a nepotrebujete aj nejaké iné ?
@katarinka73 z magickeho hradu uz nie, ale mozme vymenit aj z novej serie
mám len spain z novej série
@misiaksl mne by sa od Vás zišli tri ale ja pre Vás nemám :(
@katarinka73 napisala som do IP 🙂
Ahojte,
chýbajú nám posledné magnetky z magického hrady 16 a 23. Prosím nemá niekto na predaj?
ďakujem moooc
@tiburon1 Tu som videla tých psíkov, keď som hľadala nejaké magnetky:
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/efuc/ma...
Ahojte nemá niekto magnetky vláčik 1 a 7 dopravné značky súhvezdia a znamenia strašidlá hrady a zámky ?
@evkalacko Ďakujem,napísal som tak uvidím. 😉
ahojte ak by niekto potreboval tak mame:
steniatka - pismenko J (jazvecik)
zahradka - 1 a 12 cisla
priserky - cislo 23 (cervena priserka)
hrad - kostlicka a zuboun
mapa sveta - shark
z pirátskeho pokladu nam chybaju dve - lavy horna roh a pismenka "klad" vdaka
Ahojte.
Mám na výmenu štáty: Ireland, Morocco, Argentina a Egypt.
Nám chýba ešte veľa: Australia, Brazil, Canada, Czech republik, France, Greece, India, Japan, Kenya, Netherlands, Norway, Russia, Saudi Arabia.
Odkúpim alebo vymením. Ostalo mi aj dosť disney kartičiek.

ahojte nenašiel by sa tu niekto kto by mal magický hrad tieto čísla:2,5,7,8,16,17,19,27,30