Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@kikuska624 písala som IP
@nebicko43 a nepotrebujete aj nejaké iné hodili by sa mi od Vás ale ja pre Vás nemám
@kikuska624 Ahoj mám pre Vás Japan a Turkey a potrebovala by som Doga,Dalmatín, West........teriér, a Yorkshirský teriér.Ďakujem 🙂
Ahojte,kto má nazvyš tieto magnetky Česko - 2x ,Ireland,Egypt,Turkey,Peru,Netherlands
Na výmenu ponúkam Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
Ahojte tak nám do zbierky Chýba už len: znamenia: baran, vesmír: saturn, psíkovia: maltezáčik,(hranatý), česká abeceda: gorilla, zvieratká: horse, matematika: 5 a 8
😖 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😀 😢 😀 😀 😔 😔 😔 😔 🙄 🙄 😨 😔 🙄 😨 😕 😕 😔 😢 😲 😲 😲 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😨
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ostali príšerky mapa zvierat a magický hrad
@kikuska624 DObry vecer, mala by som zaujem o vsetky magnetky, co Vam zostali, dakujem.
potrebujeme irsko, holandsko, sout africa nemáte niekto
AUSTRIA, FRANCE, ARGENTINA ak dakomu chyba poslem za 0,60 €
Predám alebo vymením magnetky a domino.
Ja potrebujem:
Šteniatka: M, P, R, U, Y, Z.
Epic: 2, 4, 5, 6, 9, 10, 12, 14, 16, 19
Aj novú sériu NAJ REKORDY SVETA.
Mám aj tesco kartičky naviac.
Ak má niekto, tak mi prosím napíšte do IP. Najlepšie bude ,ak by to bolo viac kusov, kvôli poštovnému. Ďakujem
Na výmenu mám tieto:
@zinulienka Dobry den ja sice nemam ziadnu magnetku prevas,ale ja by som si zobrala vsetky vase vesmirne magnetky dakujem.
@pexinka ja by som od vás rada kúpila magnetky 2 ks z magického hradu, jedna je vedľa kozy a druhá ve´dla koníka
@kikuska624 ja by som si prosila za poštovné 2 ks magnetiek - strašletku a bosorku na metle, vďaka Ada

Ahojte, kamoska zhana piratsky poklad c. 1, 3, 4, 7, 8, 13. Ma niekto?
Na vymenu o magnetky aj karticky.
Piste do IP. Dakujem 🙂