Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@lauraaaaaa bistu,toto som nechcela.
Ahojte....mám asi hlúpu otázku, ale...asi pred dvoma týždňami som zistila, že jogurty čo máme doma v chladničke majú magnetky z naj rekordov. Išli sme však hneď na dovolenku a keď sme sa vrátili, už majú v obchodoch jogurty s tetovačkami ☹ Zoženiem ešte tie naj rekordy? Máme len 2.
tieto všetky magnetky mám na výmenu prípadne predaj, ja potrebujem:
- kostíci na cestách: Spain, Slovakia
- dvojice zvierat: jahniatko, žriebätko, šteniatko, teliatko
- mliekareň: 11, 13, 15, 16
- divy sveta: tam mi ich chýba ešte vela
- súhvezdia: baran, býk, veľká medvedica
- psíkovia (štvorcové magnetky): čau-čau, bernardýn, maltezák
Ahojte baby🙂 mohla by som vás poprosiť aby ste dali like na moju novu stranku? najdete tam coskoro stylove a kvalitne oblecenie za super ceny, len najnovsie trendy, Dakujem🙂
@janka200 ahoj ,mam zvolensky , kremnicky a spissky . Prepac mala som ine povinnosti .
@7mimmi ahoj mam nejake naj rekordy na vymenu , mas nejake starsie magnetky kostikov ?
@64bambulka1984 mam dake magnetky z priseriek,aj piratskeho pokladu,ale teras zhanam magnetky z horaliek,dakujem.
@64bambulka1984 zobrala by som si ten kremnicky a spisky hrad tieto dva.
@nebicko43 Ahoj, kamoske by som vedela ponuknut střelec, kozoroh, velryba (je to ceske, neviem ci boli vtedy aj SR) a z mliekarne 1,4,10,12,13. My potrebujeme z tych rekordov co su na foto c.2: Australia -monolit, Australia -utes, Dubaj- marakodrap, Egypt-pyramida, Francuzsko-veza, Juzna amerika-prales, Nepal-hora, USA-most, Venezuela- vodopad. Este nam toho teda chyba dost:( Diki za odpovet🙂
@nebicko43 pre tvoju kamosku foto🙂 len je to fotene teraz v noci, tak:/
Potrebujem:cesta okolo sveta- Spain, Slovakia, India, South Africa.
Zahradka- c.4 a 12.
piratsky poklad- 1,2,11,13,14,16.
mliekaren c.5,6,9,11,13,14,15,16.
Na vymenu mam vela, aj naj rekordy, epic, staty, magicky hrad, zahradku,atd.aj ine, pytajte sa, dakujem.
@zinulienka ja mám Slovakia, South Africa, zahradka 12
@pexinka Ahoj, dakujem, ja viem, len kvoli postovnemu by som potrebovala viac magnetiek na vymenu ci predaj.
@zinulienka mám ešte aj mliekareň 5,6,9,14 nemám ju kompletnú tak by som ti posunula tieto
@pexinka a za co by si chcela vymenit, mam aj stickeez,kinderka. Ci uprednostnujes predaj? dik. Ja som tiez nechcela zbierat, ale nakoniec som tomu prepadla. 🙂
@zinulienka môžeme aj za to stickeez vymeniť
Ahojte, zhanam tieto magnetky:
- vesmir: SATURN, MLIEČNA DRAHA.
- morsky svet: Č /čajka/
- šteniatka : E, I, R, U, Z.
- psíci: G, M, O, W.
- hlavne mesta: BRASILIA, DUBAI, DILLI, MEXICOCITY, LHASA, PRAHA, VIEDEŇ...
- cirkus: 2 / s topánkami /
- Naj-rekordy : Nepál
Ma niekto? Pište do IP. Dakujem.
Na vymenu alebo predaj mam tieto:

@64bambulka1984 dobry den pozreli ste sa ze ci mate tie magnetky z horaliek dakujem.