Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte chýbajú mi posledné magnetky: horse, maltezáčik, baran a matematika 3 nemá niekto? 🙂
Ahojte, zháňam magnetky hradov a zámkov z horaliek.
Chýbajú mi ešte tieto: Hrad Červený Kameň, Hrad Devín, Modrý Kameň, Zvolenský zámok, Spišský hrad, Kežmarský hrad. Kúpim, prípadne vymením za magnetky z kostíkov alebo postavičky Stikeez.
Ak ich niekto máte, napíšte mi IP.
Na výmenu mám:
Magický hrad - 3, 4, 15, 15, 16, 19, 22, 24
Kostíci na cestách - Morocco (2x), South Africa (2x), Brazil, Australia, Austria, Argentina (3x), India
Stikeez - Sharky, Bunny
pre @marcela1405
Ahojte. Mam na vymenu (vid foto) a potrebovali by sme figurky stikeez z Lidla. Prosim, ma niekto zaujem aj o takuto vymenu? Inak to asi nepozbierame:( A mali z nich maju taku radost. Za figurku by som dala aj viac ks.
A este mame aj AK, mam naviac cisla: 5, 7, 17, 20, 24, 27, 37, 39, 57, 70, 87, 107, 117, 122, 147, 170, 177, 207, 237.
Stikeez by sa nam hodilo: moody, cheezz, igor, kittie, cow, guinny, ely, giry joe, froggy.
Dakujem🙂
Ahojte zháňam poslednú magnetku a to maltezáčik prosím pomôžte mi naplniť zbierku🙂
pošlite mi mailovu adresu a j vám pošlem fotku ok?
a aké máte hrady?
zatiaľ mám ľubovniansky, trenčiansky a čachticky+ ešte nejaké budem mať cez víkend, napíšte mi aké by ste potrebovala. tu je adresa: d.rybarova@centrum.sk
ak budem také mať tak sa ozvem 🙂
Chýbajú im tieto hrady : Trenčín,Beckov,Strečno a Bojnice
Ahojte potrebujeme magnetky z horaliek Bojnice, Orava, Modrý kameň, a Kežmarok a z kostíkov nám chýbajú súhvezdia-Vodnár
hrady a zámky-Český Krumlov a Rožmberk
Hlavné mestá-Brusel, Paríž, Moskva, Londýn, Tokio a Dillí
dopravné značky -všetky
vláčik- 1, 9 a deleno
štvorcové čísla plus, krát a deleno
a výmenu máme magnetky aj stikeez.Mením 2magnetky za 1 stikeez

Ahojte, rada by som vymenila tieto magnetky Kostíci za niektoré postavičky Stikeez z Lidl. Ak by mal niekto záujem, ozvite sa. Ďakujem. 🙂