Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte chybaju nam posledne kusy magnetiek hradov z horaliek su to hrad cerveny kamen, oravsky hrad, hrad streco,hrad modry kamen, spissky hrad,Lubovniansky hrad ak mate ponukajte diky
Ahojte,zháňam pre rodinu tieto magnetky z horaliek: Bojnický zámok,Trenčiansky hrad,hrad Červený kláštor
Na výmenu máme: 3x Devín,2x Červený Kameň,Starý zámok, Ľubovniansky hrad,Oravský hrad a Strečno
Ahojte.
Zháňam magnetky z horaliek. Na výmenu ponúkam magnetky z kostíkov alebo stikeez z lidla, poprípade horalkové magnetky aj odkúpim, ak niekto predá.
Ďakujem.
Ahoj, v piatoksom to hodila na postu.... Prepac ze tak neskoro ale nestihla som skor.
Ahojte,zháňame poslednú magnetku z horaliek a to Trenčiansky hrad
na výmenu máme: 3x Devín,2x Červený Kameň,Starý zámok, Ľubovniansky hrad,Oravský hrad a Strečno...
plus ešte magnetky z kostíkov
Ahojte 🙂
Našla som včera v jogurte magnetky na štýl puzzle také vesmírne....je to nová akcia alebo niečo staršie, čo mi uniklo?
@zinulienka
Ahoj, kúpila by som magnetky, na výmenu mám len pár tesco kartičiek a 4 ks domino kocky, za koľko predávaš kus? Ďakujem Kati
@nadabula Ahoj, karticky disney mam, aj smolkov. Predavam kus 0,15e, ale pri odbere nad 20kusov, kus 0,12e. pekny den.
Ahojte, kamoska zhana piratsky poklad c. 13 ( hvezdicky - modre, zelene a cerevene ), suhvezdia Beran a Jednorozec. ta druha kamoska zhana mliekaren c. 5, 6, 8, 9, 11, 15, 16. aj postavicky z lidl Stikeez.
na vymenu abo kupim. napiste do IP. dakujem.
Ahojte, darujem magnetky z horaliek: Hrad Fiľakovo, Starý Zámok (2), Hrad Strečno, Spišský hrad, Červený Kláštor (2), Hrad Modrý Kameň, Oravský hrad a Bojnický zámok.
Ahojte,
mame navyse tieto magnetky:
Cesta okolo sveta: Peru, Greece, Italy, USA, Austria, Brasil, Australia, Canada, South Africa..
Magicky hrad: 4, 5, 9, 14, 18, 19, 24, 25, 26..
Mapa zvierat: liska, tava, panda, kondor, jaguar, orangutan, velryba, zralok..
Psy: husky
Pary: kozliatko
Piratsky poklad: 1
dalej mame nalepky Billa-Pravek, Cars 2, magnetky Lesnych strazcov..
predam alebo vymenim za STIKEEZ, chybaju nam tieto: Snaky, Cheezz, Fido, Bunny, Loggy, Guinny, Giry Joe..

Ahojte, zbieram magnetky hradov a zámkov z horaliek. Chýbajú mi Zvolenský zámok a Modrý kameň. Kúpim alebo vymením. Na výmenu mám magnetky z kostikov i čiarové kódy Harmony.