Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte,zháňam ešte rekordy a to Austrália - ULURU , Dubaj - BURDE CHALIFA , Taliansko - MESTO PISA, Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
@910 Dobry den, ktore magnetky Vam chybaju, hodi sa Vam nieco z mojich na str.81? Dakujem.
zhanam este magnetky z horaliek tieto: Hrad Červený Kamen,Hrad Devin,Kremnický hrad,Ľubovniansky hrad.Ak ich dakto mate neposlali by stenam ich dakujem.
@zinulienka ano psikovia nam chybaju
@910 napiste mi do ip, ktore steniatka Vam chbaju, lebo uz nemam vsetky. A ci este nieco aj ine, dakujem.
Ahojte potrebujeme ešte tieto magnetky
magnetky z kostíkov súhvezdia-Vodnár
hrady a zámky-Český Krumlov a Rožmberk
Hlavné mestá-Brusel, Paríž, Moskva, Londýn, Tokio a Dillí
dopravné značky -všetky
vláčik- 1, 6 a deleno -2x
naj rekordy- Taliansko-Koloseum, USA -most
magnetky z horaliek Bojnice,Modrý Kameň
Ďakujem
@zinulienka vecer vam napisem dakujem
@otrusinkatka
mám na výmenu 2ks kostíci Vesmír: Neptún a Družica, ale by som kúpila aj stikez, ďakujem za odpoveď
nemal by niekto magnetky z horaliek dakujem
Ahojte,zháňam ešte rekordy a to Austrália - ULURU , Dubaj - BURDE CHALIFA , Taliansko - MESTO PISA, Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
@tiburon1 dobry vecer, mate aj priserku c.4 a disney karticku 170? Dakujem.
@zinulienka Dobrý večer tak č.4 nemám a kartičku tiež nie.
@tiburon1 tak dakujem, ja mam niektore naj rekordy, ktore potrebujete, tak som chcela vymenit. tak nic 😢
Mala by som záujem o magnetky kostíkov a to: Socha Dávida, Moskva-Rusko, Atény-Grécko, Koloseum-Rím, Praha-Česko, Londýn-Anglia, Budapest-Maďarsko, China, Nepal, Brazil. Peru, Kenya, Dubaj, zvieratá: lev, tiger, panda, gepard , na výmenu ponúkam magnetky kostíkov: Vesmír: Družica, Neptún, Priechod pre cyklistov,Železničné priecestie so závorami, magnetky Epic č. 6,č.17, stikez Sharky, 2x domino kocku č.25 šmolinka, tesco kartičky a Billa Pravek -)
ahojte, kamosky zhanaju magnetky
piratsky poklad c.13 - hvezdy - modre, zelene a cervene.
suhvezdia - Beran a Jednorozec,
mliekaren c. 5, 6, 8, 9, 11, 15 a 16.
aj stikeez.
mame na vymenu starsie seria aj nove Jupiter, Kometa, Sputnik 1957.
napiste mi do IP:
dakujem
pupavka_pupavka za co by ste vymenila dakujem

@misel132 aj ja by som mala zaujem dakujem