Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
ahoj,
zháňame posledné tri magnetky vesmír - Sputnik, lunárne vozidlo + vľavo dolu rohová (asi prvý človek na Mesiaci)
máme špirálovú galaxiu, satelit, prvý človek vo vesmíre, merkur, kométa, bertík, jupiter, saturn, ája + potvorky - aj darujeme
@michaelavan dobry den bohuzial nemam na vymenu lebo dcerka ponicila tak su pokrcene ale rada by som odkupila ak je to mozne potrebujem satelit ,MíR, slnko, raketa roka2150, zeleny mimozemstan,saturn,lietajuci tanier,raketoplan, kometa, dakujem za odpoved
na vymenu mam meteoroid uran
ahoj, my uz mame vesmir kompletny, tak tie mognetky, ktore nam zostali darujeme, su to:
14 - zemegula,
15 - mars,
22 - raketoplan
23 - lietajuci tanier
28- lunarne vozidlo
29 - modry mimozemstan
piste IP
Ahoj, chybaju nam z vesmiru 20 Bertik, 25 Dobytie mesiaca (potrebujeme 2x) a 8 prvy clovek na mesiaci.
Na vymenu/darovanie mame: 2,3,4,5,10,11,14,15,16,19,21,24,27,28,29
@bulienka Ahoj, my by sme potrebovali 10,16 a 27, ale nemame na vymenu.. Mozme sa dohodnut za postovne? 🙂
na vymenu alebo predaj - vid obrazok
ja potrebujem:
všetky rekordy (Austrália, Brazília, Čína, Dubaj, Egypt, Francúzsko, Nepál...)
starý vesmír - Saturn, Urán
súhvezdia - Beran, Delfín, Jednorožec, Lev
hlavné mestá - Amsterdam, Ankara, Bratislava, Brazília, Dubaj, Dublin, Káhira, Kodaň, Lhasa, Londýn, Mexico City, Ottawa, Peking, Rím
psia abeceda (nie šteniatka) - Bernardín, Čau-čau, Foxterier, Bígl, Labrador, Maltézačik, Nemecký ovčiak, Doga, Stavač, Trpasličí špic, Buldog, Vlkodav, West terier, Yorkshire.
@michaelavan ahoj magbetky meteorit a kometa su este volne? Dakujem
@maminocka87 ahoj mám ešte voľne magnetky....v IPAD máš info čo a ako
@danaja dobry den mate este zemegulu lunarne vozidlo a modreho mymozemstana lietajuci tanier?dakujem
Kamoska zhana postavicky Hip - Hip, Fido, puffy, Puff puff. mame na vymenu magnetky, karticky disney, UEFA 2014/2015, prosim ta, napis do IP. dakujem

@jeanettka ahoj, uz som zohnala magnetky, co mi chybali, takze na vymenu mi netreba, saturn a baru mam, viem poslat za postovne. ak mas zaujem, napis IP. dakujem.