icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

sisi79
19. dec 2014

@dudulka81 este je to aktualne ktore z vesmiru mas?

910
20. dec 2014

mam na vymenu magnetky neskor poslem foto

tinka13
20. dec 2014

máme na výmenu magnetky: Merkúr, raketoplán, pravý dolný roh (nejaká príšerka), spodný rad - oranžová príšerka 2x,

potrebujeme: urán, venuša, mars, bertík, kométa, bára, dobytie mesiaca, zelená príšerka s veľkými očami

svirkam
20. dec 2014

ahojte... ja by som poprosila ak by este niekto mal aktualne magnetky na vymenu, kedze uz v obchode maju ine tak sme akosi nestihli skompletizovat... ak by niekto mal idealne nase dve my mu mozeme poslat na vymenu z tych co mame ...

tilly24
21. dec 2014

@michaelavan ahoj kupila by som od teba magnetky satur a pismena MIR, ak ich este mas, dakujem

dudulka81
21. dec 2014

@sisi79 ja tie krajinky aj kupim, ak budes mat vesmir: satelit, raketoplan, lunarne vozitko,meteorid, kometa, sputnik, spiralova galaxia, bara, saturn,bertik, raketa roka, liet. tanier, MIR, modreho mimozemstana
CHYBA nam: mars, uran/neptun

dudulka81
21. dec 2014

chyba nam : uran/neptun a mars, na vymenu mame tieto (vid foto)

sisi79
21. dec 2014

@dudulka81 mars mam navyse tak ti poslem spolu s tymi krajinami, z vesmiru potrebujem bertik, sputnik,kometa, mir, satelit, spiralovu galaxiu,raketa roka 2150

zdenka79bb
21. dec 2014

@svirkam mám Bertíka a my by sme potrebovali z vašich tú prvú príšerku a raketu z roku 2015, tú druhú prípadne aj odkúpim ak by ste predali

zdenka79bb
21. dec 2014

@dudulka81 dobrý mám aj mars aj uran/neptun a potrebovali by sme baru, saturn, raketu roka, špirálovú galaxiu, ostatné prípadne aj odkúpim ak by ste predali, dakujem

michaelavan
21. dec 2014

@tilly24 Ahoj, mám iba Mir

dudulka81
21. dec 2014

@sisi79 ok, mam to odlozene 🙂, vsetky, co potrebujes 🙂

dudulka81
21. dec 2014

@zdenka79bb poprosila by som teda uran neptun a odlozene mam pre teba baru, saturn, raketu roka, (zostal mi VES, lun. vozitko, dobytie mesiaca, merkus, jupiter, raketoplan, liet. tanier,meteorid, satelit, prvy clovek...,mimozemstan, nejaky chameleon, ci co to je 🙂, napis a co este mas zaujem 🙂

zdenka79bb
21. dec 2014

@dudulka81 ďakujem píšem IP

tilly24
21. dec 2014

@dudulka81 ahoj chybaju nam tie magnetky ktore mas v prvom rade , teda prvu, druhu a tretiu av druhom rade ten napis mir, nemala by si ich na predaj?

tilly24
21. dec 2014

@michaelavan ahoj, dakujem skusim zohnat od niekoho, kto ma toho viac,

svirkam
21. dec 2014

@zdenka79bb
Dakujem, bertika mozete posunut niekomu inemu, lebo som mala stastie a nasla maminku, ktora mi posle obe chybajuce, takze uz nepotrebujem... teda verim, ze stastne ku nam dorazia. Ale nemam problem Vam za postovne poslat tie magnetky. napiste mi ip

zdenka79bb
22. dec 2014

@svirkam Ďakujem, tiež ich vezmem od druhej maminky ktorá má obidve, takže tiež verím že dorazia 🙂 ešte raz vďaka za ochotu

dekazuzana
Odpoveď bola odstránená
dekazuzana
Odpoveď bola odstránená
zdenka79bb
22. dec 2014

@dekazuzana tam by mala byť taká zelená príšerka s vypleštenými očami 🙂 tak tú máme navyše a my by sme potrebovali špirálovú galaxiu, vymeníme? Zdenka

dekazuzana
22. dec 2014

@zdenka79bb ahoj mozme vymenit,ak by ti pasovali este nejake napis.

33jaja
24. dec 2014

mám na výmenu magnetky kostíci 🙂

33jaja
24. dec 2014

@chjulia ahojte,ak máte ešte v ponuke magnetky, tak by som poprosila čiernu dieru, zem a dolu v pravom a v ľavom rohu ,neviem ako sa volajú 🙂 Ďakujem

kosicepp
26. dec 2014

Ahojte, mame na vymenu vsetko na fotkach nizsie, potrebujeme z vesmiru raketoplan a satelit, z piratskeho ostrova lavy horny roh c.1, z krajin argentina, germany, china, italy, japan, malaysia, morocco a turkey, dakujeme

kosicepp
26. dec 2014

@910 ahoj, mate este z piratskeho ostrova lavy horny roh, c.1?

kosicepp
26. dec 2014

@33jaja ahoj, ak mate volne z vesmiru satelit a raketoplan, vymenim za lubovolne moje na fotke vyssie, dakujem

tiburon1
27. dec 2014
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,zháňam ešte rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír č.2,5,17,25,28,30 štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Ďakujem

6141
28. dec 2014

Dobrý večer.
Mala by som záujem o kúpu magnetiek z jogurtov kostíci ´´Vesmír´´.
Potrebujem čísla 9, 21, 28 a 30.
😵

chjulia
29. dec 2014

Ahojte, aktualne mame este navyse tieto magnetky, ak niekomu este chybaju.