Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte,zháňam ešte 1 magnetku - rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír č.2,5,17,25,28,30 štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Ďakujem
surne zhanam posledne 2 magnetky do vesmiru, SLNKO a VENUSA. na vymenu mam toho celkom dost, prosim mate niekto?
@kvietokniki mala by som zaujem o magnetku slnko, mozem ponuknut niektore z chybajucich
@droby dobre pošlem Ti slnko a čo by si miesto nej poslala?
@kvietokniki diki🙂 napríklad z prvého radu mám prvú aj piatu
ahoj chjulia, nám chýbajú podľa súradnice (hore písmená, dodola čísla): A5-mimozemšťan, D1-názov "mír" a A3 -kozmonaut? vedľa Zeme. na výmenu nemám žiadne, ako by sme sa vedeli dohodnúť? pekný deň 😉
@droby môže byť merkur.Prosím pošli mi adresu do správy a aj ja pošlem.
Tie na obrázku máme ostatné chybaju
ahojte. môže mi niekto vysvetliť ako dlho ais trvá jedno "magnetkové" obdobie? totižto my so ségrou (viem že sme na to staré :D ) zbierame a chýba nám ich asi cca 10 ked boli v obchode s mamou tak pozerali pod viečko (stalo sa nám že sme kúpili a magnetka nikde) a všade boli vianočné. myslíte že sa to vráti alebo bude zasa niečo nové? 🙂
Ahojte,zháňam ešte 1 magnetku - rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír ,Štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Prípadne kúpim..Ďakujem
@hrosikjanka môžem poprosiť venusu?
@kvietokniki môže byť?
@droby Och áno 🙂
@kvietokniki tak posielam🙂
Ahojte nemate niekto magnetku s napisom VES. Posledna nam chyba.. na vymenu mame raketoplan, lunarne vozitko, saturn, lietajuci tanier, spiralovu galaxiu.. dakujem
@pexinka ahoj mala by som záujem o tu fialovu kometu ak by si este mala

@chjulia ahoj, nam by sa zisli z vesmiru raketoplan a satelit, bud na vymenu za nieco ine alebo kupim, dakujem