icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

petkamamicka
7. jan 2015

@33jaja ahoj potrebovala by som fialovu kometu a tu priserku co mas v druhom riadku prvu na prvej fotke zelenu s velkými ocami ja mam merkur, uran, čiernu dieru a bertíka

pexinka
7. jan 2015

@petkamamicka ahoj, ešte ju mám volnú, vymením za čiarový kod z výrobku nivea, harmony, walmark alebo predám za 0,15€+pošta

lesik37
8. jan 2015

Ahojte, mam zvysne magnetky: VES, Slnko, Raketoplan, Lietajuci tanier, Spiralova galaxia, Merkur, Korytnacka.
Vymenim za Billa nalepky do albumu Svet neuveritelnych rekordov - 24, 42, 92, 94, 96, 112, 141. Pripadne darujem za postovne. Lenka

janka200
8. jan 2015

vymenim magnetky z vesmiru:2,19 za Bila nalepky dobrodruzny ocean.

star050
9. jan 2015

@lesik37 ahoj. Nam chyba posledna nalepka Ves. Mozme vymenit este nejake mame pripadne odkupim... dakujem

lesik37
9. jan 2015

@star050 Ahoj, VES este mam, rada poslem, ale magnetky mam vsetky, zhanam uz len par nalepiek do albumu Svet neuveritelnych rekordov - 24, 42, 92, 94, 96, 112, 141. Nemate nieco z toho? Ak nie, tak vam za postovne poslem tu magnetku, pripadne nepotrebujete este nieco? Nech to uz stoji za to postovne 😉

jarmiladi
9. jan 2015

@iwusa14 Dobry den, nemela byste na prodej mimozemstana (c. 29) z Kostiku - Vesmir? Mate ho na prvnim obrazku vlevo nahore. Dekuji! Jarmila

jarmiladi
9. jan 2015

@kosicepp Dobry den, nemela byste jeste nahodou na prodej/vymenu mimozemstana (c. 29) ze sbirky Kostici - Vesmir? Diky!

jarmiladi
9. jan 2015

@33jaja Dobry den, nememla byste jeste nahodou na prodej/vymenu mimozemstana (c. 29) ze sbirky Kostici - Vesmir? Diky!

jarmiladi
9. jan 2015

@dekazuzana Dobry den, nemela byste jeste nahodou na prodej/vymenu mimozemstana (c. 29) ze sbirky Kostici - Vesmir? Diky!

jarmiladi
9. jan 2015

@chjulia Dobry den, nemela byste jeste nahodou na prodej/vymenu mimozemstana (c. 29) ze sbirky Kostici - Vesmir? Diky!

kosicepp
9. jan 2015

Ahojte, vsetko co je na foto mam navyse, nam chyba uz len 10 - satelit

33jaja
10. jan 2015

@jarmiladi ahojte, myslíte tohto?

33jaja
10. jan 2015

na výmenu mám tieto magnetky a potrebujem ešte 5 kusov

33jaja
10. jan 2015

potrebujem bertíka- kozmonauta, venušu, zem, príšerku a dobyvatela mesiaca -kozmonauta

anella07
10. jan 2015

@kosicepp dobry den, mam zaujem o bertika. Je mozne ho odkupit? Ak ano, tak mi prosim poslite spravu s c.u. a cenu s postovnym obycajnym. Dakujem 🙂

helogelo
11. jan 2015

Zdravim,

ponukam nasledovne magnetky (na fotke) na vymenu.
Z kompletnej zbierky mi chyba 5 kusov:
1 - Merkur, 11 - Saturn, 17 - Aja, 26 - Mimozemstan a 29 - Mimozemstan. Cislovanie mam na zaklade http://www.masbirka.cz/kolekce/321-kostici-puzz....

Vdaka za ponuky.

jarmiladi
12. jan 2015

@33jaja Diky moc za odpoved, ano - jedna se o tuto magnetku. Pravdepodobne se mi ji jiz podarilo sehnat, kdyby ne - urcite bych se ozvala. Jeste jednou diky!

33jaja
12. jan 2015

potrebujem bertíka- kozmonauta, zem, príšerku a na výmenu mám v ponuke tieto na obrázku 😉

http://www.masbirka.cz/kolekce/321-kostici-puzz...

33jaja
12. jan 2015

@33jaja budete chcieť toho ,,krásavca?,, 🙂

tiburon1
12. jan 2015
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,zháňam ešte 1 magnetku - rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír ,Štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Prípadne kúpim..Ďakujem

aknelss
13. jan 2015

Ahojte, ja by som potrebovala z vesmiru magnetky: mir, venusu a dobitie mesiaca.
Na vymenu mam merkur,jupiter, meteorid, zem, slnko, a koncovy obrazok vpravo dole. Dakujem

aknelss
13. jan 2015

@chjulia dobry den, mate este mir a dobyvatela?

petkamamicka
13. jan 2015

@kosicepp ahoj potrebovala by som tu fialovu kometu a tu potvorku s velkými ocami co mas uplne v pravo dole.. dohodneme sa..

chjulia
13. jan 2015

Ahojte, všetkým čo mi písali posledných pár dní............... už nemám žiadne magnetky vesmír, všetky som rozdala.

patrikmisko
13. jan 2015

Ahojte, zhanam dve magnetky - VESMIR , a to Sputnik 1957 a Mars, pripadne kupim, dakujem

daniela_1_
13. jan 2015

Poprosim ma niekto chubaju mi posledne bertik jupiter abprvy clovek vo vessmire prosim pomozte dozbierat

kvietokniki
14. jan 2015

@33jaja ahoj vymením satelit za korytnačku a kozmonauta prvý v ľavo dole.

kvietokniki
14. jan 2015

@kosicepp ahoj satelit nemám ale mala by som zzáujem o sputnika

kvietokniki
14. jan 2015

@kosicepp a ešte venušu a bertíka,aj zaplatím.