icon

Kozmetika, pedikúra, fitko, reštaurácie a iné služby v Bratislave

romanticka_sandra
25. máj 2014

Ahojte, kocky,
vopred sa ospravedlnujem ak niekoho pohorsim ci nahnevam a upozornujem, ze mojim cielom nie je rozprudit burlivu vymenu nazorov ci urazlivu diskusia alebo prist do konfliktu s vami 🙂

Od leta sa natrvalo stahujem do Bratislavy a kedze som mlada a aktivna baba, bola by som velmi rada, keby ste sa podelili s tym, kam chodite vyuzivat podobne sluzby. Kedze ide leto, nutne budem potrebovat absolvovat pedikuru ci ine skraslovacie procesy, ako to my zeny mame vo zvyku :D Ja viem, ze na nete sa daju najst rozne salony ale je ich tak vela, ze nemam chut ich vsetky preklikavat a rozhodovat sa kam pojdem, Preto budem rada, ak mi odporucite nieco, kam radi chodite. Pokojne aj nieco s vyssou cenou, za kvalitu si rada priplatim. Taktiez by som chcela zacat s nejakymi relaxacnymi cviceniami a fitkom, kedze v mieste, kde zijem teraz toho vela nie je. Jest chodime stale na tie iste miesta, takze aj to by chcelo nejaku novu obmenu. Takze ak viete o comkolvek, co sa da vyuzit, pripadne kam sa da ist, nevahajte sa s nami ostatnymi podelit! 🙂

Prajem Vam vsetkym pekny den a dufam, ze sa moja tema nikoho nedotkne.
Dakujem za vsetky prispevky.

sisaha
25. máj 2014

@romanticka_sandra v BA mas vela kvalitnych salonov, fitka take vacsie mas na kazdom rohu. Nie je problem si vybrat..
zadaj si do googla kozmetika a potom ku kazdemu hladaj recenzie.

tatiana7777
25. máj 2014

@romanticka_sandra ahoj. Tak neviem kde v Ba budeš, ja som na Kolibe/ no ja Ti odporučim to moje čo som dlho hladala : kozmetika: Laurentis, vlasy: Salon Pe3 Spišiak, pedikerka mi chodi domov, možem dať kontakt, reštika: Benihana, na mihalnice chodim k jednej kočke domov-možem dať kontakt, a fitko: v lete trener vonku, v zime a dazdi pri Kauflande a solarko Fitwell.

romanticka_sandra
autor
25. máj 2014

@tatiana7777 Ahoj, dakujem za info, snad vyskusam.. Ja budem tiez na Kolibe, nahodicka 🙂

tatiana7777
25. máj 2014

@romanticka_sandra no vyborne 🙂 kedy sa stahujete?

romanticka_sandra
autor
25. máj 2014

Stahujem sa na prelome august/september. Snad si zvyknem. Ako sa byva na Kolibe? 🙂
@tatiana7777

tatiana7777
25. máj 2014

@romanticka_sandra tak Koliba je rozsiahlejšia, no byva sa tu vyborne! Tak až tu budeš ohlas sa.

tojesnadvtip
21. feb 2015

ahojte, rad by som varoval pred podvodnou kozmetikou zvanou LEFERY!!! - citaj clanok - http://lefery-podvod.blogspot.sk/ 😖

salatoval
4. sep 2015

maminky ponúkam Vám aj členom rodinny(aj detičkám) pedikérske služby. Ošetrujem zarastené nechty šponami (vôbec to nebolí ani neviete, že to máte). Najdete má v OD Glavica (tesco). www.lussi.sk 0944914855