icon

Kreatívne maminy podeľte sa s nápadmi

nostek
21. mar 2009

ahojte kocky. radi same vyrabate rozne vecicky pre potesenie ... strikujete, servitkujete, malujete, modelujete ??? alebo mate nejake nove zaujimave techniky? tak sup sem snimi. a nesetrite sa, prehajte 😀

abetka
21. mar 2009

ja tu nepatrim, ale rada sa priucim 😉

zabka78
21. mar 2009

tu linkujem nejake skladacky z papiera
http://www.dobrenapady.info/skladacky-z-papiera...

nostek
autor
21. mar 2009

ja vam odporucam
www.artmama.sk

maova
21. mar 2009

Ahoj, už jsem taky tady 🙂 Jenom jsem nějak neviděla diskuzi na konik.cz, tak snad si vždycky vzpomenu a podívám se sem 😉 Mě teď baví pletení a háčkování na miminka a nově taky korálky a drátky 🙂 Ale teprve se učím 🙂

tina_
22. mar 2009

super tema, tiez sa rada nieco nove dozviem...
Ja som zacinala kedysi s window color, potom malbu na sklo (kratko), decoupage, odlievanie sviečok a mydielok, drôtikovanie a naučila som sa paličkovať- len ma mrzí,že som sa k tomu už dlhšie nedostala,lebo večer sa mi "sliepňať" nechce a cez deň pri malej - som rada,že navarím a upracem 🙂
Na narodky som dostala knižku o koralkovaní, tak sa na to tešim...už aj ihly som si kupila.
Ked som bola mala, tak som vedela aj hačkovať aj pliesť, ale roky rokuce som to nerobila... ☹

čo vas najviac bavi? Ja pohladam tiez nejake linky, kde su fajn vecicky...

nostek
autor
22. mar 2009

ahojte, tak moja kreativ kariera 😀 sa zacala vyrobou postaviciek na svadobne torty. potom malovala obrazy, na rad prisli na rad rozne klucenky, privesky na mobily a kopec inych drobnosti. naposledy som servitkovala. ako som tehu, tak sa mi nic nechce. az par dni dozadu ma motivovala maova 😉 a tak sa chystam do toho zas supnut...
len si este musim urobit danove priznanie a potom mozem ficat... tak vela dobrych napadov

maova
22. mar 2009

tino, taky jsem toho vyzkoušela plno, baví mě zkoušet nové věci 🙂 A pletení a háčkování se myslím nezapomíná, to by sis určitě vzpomněla 😉 Jé a paličkování, to bych se tak ráda naučila, dokonce jsem teď měla už od února domluvený kurz, od babičky půjčené věci na paličkování, jenže mám neschopenku a bez vycházek, takže to zatím padlo. Ale snad se k tomu někdy dostanu 🙂 Moc se mi to líbí 🙂

nostek, tak už se těším, až začneš něco tvořit 😉 🙂
Já už jsem teď třikrát vypádala háčkovanou čepičku, ale čtvrtý pokus vypadá zatím docela nadějně, tak uvidím, jak to dopadne 😀

A ještě mě napadlo, kdo chcete, tak se podívejte na www.brydova.cz, je tam dost různých návodů na všechno možné a i obchůdek 😉

maova
22. mar 2009

A nostek, prosím prosím, nemohla bys poprosit adminy, jestli by tuhle diskuzi nedali i na CZ? Ať se nemusím pořád přehlašovat a třeba se pak připojí i někdo další 😉

wali
23. mar 2009

ahoj, ja som sa nedavno pustila do pletenia z papieru. zatial ma to bavi, ale som este len zaciatocnicka - vyrobila som si akurat kosiky. este planujem obaly na kvetinace a rozne doplnky - to uz ked budem na "vyssej" urovni 😝

zuzitka
23. mar 2009

tu su nejake tipy na tvorenie ... uz rozbehnuta tema 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

kuspitka
23. mar 2009

Ahojte dievcata..
Viete mi poradit ..
Chcem skusit servitkovu metodu na hrncek aj latku len neviem ci sa to moze prat a umyvat..
napiste mi prosim IIIIIIIIPPPPPPPPP
dakujem

maova
29. mar 2009

Tak co kdo prave tvorite? Ja se porad trapim s cepickou, jednou je mala, pak zase velka, takze porad paru, no nevim nevim, jestli ja ji nekdy dodelam 😀 Pak se chystam na koralky 🙂

wali, pleteni z papiru jsem nikdy nezkousela, ale libi se mi to 🙂

nostek
autor
31. mar 2009

mao, tak ja som prave dopracovala na postavickach co mam v albume a urobila som aj 2 ramiky na detsku foto. tie su v bazariku... asi si budem teraz chvilku kratit cas prave modelovanim.
no a mam na lane veeelky projekt 😀 : Chcem namalovat detsky nabytok podla motyvov, co mam v albume. ale do toho sa pustim az v neskor... tesim sa na to...
dufam, ze hodis ciapocku do albumu 😉

nostek
autor
31. mar 2009

kocky... mozte sa pozriet aj sem, to je podobna tema ako tato nasa:
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

cammomille
Odpoveď bola odstránená