icon

Krém na vrásky

kviettky
24. nov 2017

Chcem sa spytat ci poznate kremy Dr. BELTER.Kozmeticka ti radila ,ze je velmi dobry na vrasky,ale aj drahy okolo 50eur.

prirodka
24. nov 2017

@kviettky To je riadna pálka!!!!Nech Ti dá vzorku a vyskúšať.Taký drahý krém by mal mať vzorku alebo nech Ti dá trochu zo svojho na vyskúšanie.Ja to robím takto pri svojich klientoch a ak si aj objedná krém a nie je spokojná, má 30dňovú lehotu na vyskúšanie, vrátim jej peniažky alebo skúsi iný. Krém na vrásky majú vynikajúci aj iné spoločnosti. Ak chceš, napíš mi IP a konktrétne Ti prepošlem informácie.Tu sa to podľa pravidiel fóra nemá.🙂

vanish1
26. nov 2017

@kviettky Ja som sledovala D test, kde tieto krémy testovali a vyhral obyčajný protivráskový krém Cien z Lidlu, porazil aj drahé krémy z lekárne....

prirodka
26. nov 2017

@vanish1 ...tak to neviem aké testy boli, ale isto by som si ho na tvár nedala......

damoska
10. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ani ja, radšej by som volila lepšiu značku. Niečo viac známe a vyskúšane.

lucinkaboz
15. aug 2018

@prirodka lebo nie je na🙄😶 reklame

prirodka
19. aug 2018

@lucinkaboz nerozumiem ako to myslíš....

jannkam
19. aug 2018

Tak baby ja ten cien odkedy som prečítala Dtest už dva roky kupujem pravidelne a je skvelý.. a to som kupovala oveľa drahšie značky krémov na tvár. Jednoznačne cien vedie.

prirodka
20. aug 2018

@jannkam Ak si spokojná, tak ok,ale tu ide o to, by bol prírodný , kvalitný a účinný..Dôležité je pre mňa vždy zloženie.....