Kríza morálnych hodnôt alebo ranný výlev z autobusu
Minule som tu jednej "kočke" ,ktorá sa pýtala kolko stoji vražda dietata poradila, aby spolu s vagínou používala aj rozum a kondom (ktorý sa dá kúpiť spolu so žuvačkami v každých potravinách). Moja "rada" bola vymazana ako nevhodný príspevok a jej "prispevok" ,ktorý sa týkal podotýkam ešte raz vraždy a s toľkými gramatickými chybami za ktoré by sa nehanbil ani poloidiot , vymazaný nebol. Pýtam sa takto do pléna? Som v poriadku??? Dokonca nesledujem ani Plackovu? Mala by som s tým niečo robiť??? Koniec hlásenia.
@katkazocele a kde pisem, ze nam na byt jedno ist na potrat??? Pisem, ze to ma byt posledna moznost a cim skor v tehotenstve pomocou tabletky. A nie, nemyslim si, ze potraty su daco “bezne”.
No nemozem si nevsimnut, ze si sa nevyjadrila k tomu, ako by sa ti pacilo zit v spolocnosti, ktora by pre amoralnost zakazala aj teliesko aj hormonalnu antikoncepciu pre ich abortivny ucinok. Tuto ty za amoralnu nepovazujes. No ini ano…

@katkazocele prečo sa ti zdá, že je to bežné? Prečo máš pocit, že väčšine je to jedno? Ak aj hovoríme o tej skupine ľudí, ktorí schvaľujú, že potraty nie sú zakázané, tak to ešte stale neznamená, že je to bežné a ani im to nie je ľahostajné.