Krvavý incident na hokejovom zápase v USA
Traja mrtvi a traja tazko zraneni
Krvavý incident na hokejovom zápase v USA. Strelec zrejme mieril na vlastnú rodinu, výsledkom sú traja mŕtvi | ta3 https://share.google/9IGLwrRwWZKVcKymk
@anonym_autor pis aj o tom kolko hetero muzov denne spacha nasilie
@anonym_autor Aká nádherná "žena" s penisom. 🙂 Takému určite patrí do rúk malé dieťa.
@anonym_19b71d male dieta patri do naruce hocijakeho zodpovedneho dobreho cloveka
V clanku od teba, asi si poriadne necitala, stoji aj, ze rocne (uvedeny je 2024) zomrie nasilne v USA +- 16 tisic ludi. A ty si si nasla jeden pripad spachany LGBT a uz si na koni. Ze za vsetko teda mozu LGBT. Daj sa vysetrit u psychiatra.
"V roku 2024 bolo podľa mimovládnej organizácie Gun Violence Archívu zabitých strelnými zbraňami viac ako 16 000 ľudí, nerátajúc samovraždy. Nedávna americká história je poznačená masovými streľbami."
Pozri si, kolko vrazd a zlocinov je spachanych afroamericanmi. Teraz co, zavedieme spat otrokarstvo? A co nasi romovia, zvysena kriminalita, vsetkych zavriet do taborov?
Ta nenavist tradicneho cloviecika chodiaceho sa modlit do kostola kazdu nedelu, kde mu hovoria 10 prikazani a ako ma milovat sblizneho svojho, je desiva.
Keď spácha zločin hetero cis muž - budeme ukazovať na celú túto skupinu? Keď spácha zločin cis hetero žena - zlá je automaticky celá skupina? Keď spácha zločin slovenský občan - sú zlí všetci slováci? ....
A téma by za mňa mala byť vymazaná kvôli šíreniu nenávisti k určitej skupine ľudí @modrykonik
co s tym ma lgnt? vies kolko bielych ciernych vrazdilo? kolko vysokopostavenych ci kravatakov? kolko muslimov napadlo europanov zeny a dievcata.. kolko knazov znasilnovalo v mene viery????? naco tieto nenavistne nadpisy ..proste chory clovek a je jedno akej pleti narodnosti ci co ma ci nema medzi nohami mal skrata strielal- dosledok doby,nenavisti . dobe plnej internetu a fakovych zivotov
@anonym_19b71d male dieta patri do naruce hocijakeho zodpovedneho dobreho cloveka
@anonym_c9011a
Takze v poriadku ked sa detom v skole smiali , po reassigment operaci sa stal agresivni narcisista
Čakám na príspevky obhajkýň transgenderov, kde nás budú presviedčať, že aj heterosexuáli páchajú násilie a preto nemáme týchto úchylákov odsudzovať 🤦 v mene politickej korektnosti treba očividne ignorovať určité spoločné vzorce.

@anonym_autor Aká nádherná "žena" s penisom. 🙂 Takému určite patrí do rúk malé dieťa.