icon

Kto financuje pobyt Geissenovcov na Slovensku?

katarinamichal
7. máj 2022

Len sa chcem spýtať.. Kto financuje pobyt tejto rodiny na SK? Naše dane? Možno sa mýlim, len to neviem vypátrať...

Strana
z3
vevesh
11. máj 2022

@beronsche ja si, bohuzial, myslim, ze to bude presna ta negativna reklama......zo skusenosti z mojho okolia su vsetci zahranicni na tom tak, ze "slovensko raz a dost" = sice pekna krajina, ale ta pohostinost, sluzby, kvalita vs. cena a v urcitych veciach vybavenie aleze uuuuuuplna katastrofa....🤐🤐 a o rasizme pomlcim...

klaudiaden
11. máj 2022

Podla mna je jasne, ze to ide z nasich dani, no nejaku pozitivnu reklamu by som neocakavala. Este viuac si podla mna zavarime a vo svetle sveta budeme vyzerat este horsie

kvietocek87
4. máj 2023

@nadazdi oni si neurobili deti až keď mali všetko.Vsak Carmen po x potratoch a neviem čo.Ona by už s ním mala dávno deti

kvietocek87
4. máj 2023

@sasa1310 presne tak je a ona išla fotiť tie veci Geisenovi ešte len keď začínali podnikať a tu už idú niektoré mudrovat.Ona by s ním mala dieťa hneď keby nebola potracala a nemala celkovo problémy s otehotnením a donosenim

nadazdi
6. máj 2023

@kvietocek87 a čo teraz? Nechcete sa aj tu s parťačkou pridať do našej skupinky mamičky anjelikov a ešte sa pomaly vysmievať že tak niektorým treba ,,zlatokopkam” že prišli o dieťa? Človek mieni, pan boh mení, keby im to neklapalo, nemajú taký biznis aký majú a také konto 😅 úprimne im prajem, za každým úspešným mužom stojí silná žena

kvietocek87
6. máj 2023

@nadazdi a kto sa komu zas vysmieva.Reagovala som na koment

Strana
z3