icon

Kto je nový priateľ Bianky Rumanovej?

5. okt 2025

Ahojte, nepoznate ho niekto? Co pracuje, atd?
A ano, velmi sa hodia k sebe!!!! ❤️
Uplne, ako z casopisu. 🥰

A prosim, ak ju nemate radi, tak nekomentujte... Zbytocne... Nechcem hejty. 🙂

Slusne sa na nieco pytam, tak prosim na otazky odpovedat.

Dakujem za respektovanie.

anonym_45f01b
5. okt 2025

co pracuje? to je aka otazka?

anonym_0b7109
5. okt 2025

Necudovala by som sa, keby tento príspevok písala samotná Bianka 🙈🙈🙈

terezia74
5. okt 2025

@anonym_autor mať tak tvoje problémy

miselka257
5. okt 2025
@anonym_0b7109

Necudovala by som sa, keby tento príspevok písala samotná Bianka 🙈🙈🙈

@anonym_0b7109 😂😂😂😂

ivik4
5. okt 2025

Napriklad mne sa k sebe nehodia. Ja som si v prvom momente myslela ze to je jej otec

anonym_b59a79
5. okt 2025
@terezia74

@anonym_autor mať tak tvoje problémy

@terezia74 netuším, o koho ide, ale vždy ma pobaví, ak má niekto čas a energiu toto riešiť. Zrejme jednoduchší jednici

anonym_7add31
5. okt 2025

Netusim co pracuje.. ale bojim sa ze Bianka na mna zachvilu vyskoci aj z chladnicky

autor
5. okt 2025

Co ste tak zavistlive, normalne sa pytam, comu sa venuje jeho novy priatel. Jasne som pisala, nechcem hejty. Hned ma urazate. A co ked ma to zaujima? Je to nieco strasne? Pytam sa na nieco zle?

A ano, mam vela casu. Vypratane, uvarene, a dieta do skoly pripravene. 🙂 A zrejme mate aj vy vela casu, ak ste na MK. 😀

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

Co ste tak zavistlive, normalne sa pytam, comu sa venuje jeho novy priatel. Jasne som pisala, nechcem hejty. Hned ma urazate. A co ked ma to zaujima? Je to nieco strasne? Pytam sa na nieco zle?

A ano, mam vela casu. Vypratane, uvarene, a dieta do skoly pripravene. 🙂 A zrejme mate aj vy vela casu, ak ste na MK. 😀

@anonym_autor nepoznam a nehodia sa k sebe
Isto iste to píše sama ,túto temu

anonym_3adac1
5. okt 2025

Kto je Bianka Rumanová? Počkaj, to je tá lekárka, čo zachránila život malému chlapčekovi? Alebo je to tá vedkyňa, čo pomohla vynájsť liek proti alzheimerovi?

anonym_71f610
5. okt 2025

Tak som si ju pozrela pár príspevkov a vyzerá to na nejaký lacnu ženu čo sa rada odhaluje 😊😵‍💫 vôbec sa k nej nehodí vyzerá ako 50 tnik čo má to najlepšie za sebou

anonym_31714e
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vypratané?
Ideš maľovať?

autor
5. okt 2025

Ach jaj, zienky. 😏

sissy27
5. okt 2025

@anonym_autor internet ti normalne funguje, jeho meno je verejne zname, nie je nic lahsie ako si dohladat “co pracuje”. Ak sa ti to nepodarilo, tak je chyba v tebe a mas na com pracovat.

sevrin
5. okt 2025

No ak nový priateľ Bianky Rumanovej pracuje, tak to bol dobrý kauf. Gratulujem a prajem všetko dobré.

autor
5. okt 2025
@sissy27

@anonym_autor internet ti normalne funguje, jeho meno je verejne zname, nie je nic lahsie ako si dohladat “co pracuje”. Ak sa ti to nepodarilo, tak je chyba v tebe a mas na com pracovat.

Wau.

anonym_dfe1b4
5. okt 2025
@anonym_3adac1

Kto je Bianka Rumanová? Počkaj, to je tá lekárka, čo zachránila život malému chlapčekovi? Alebo je to tá vedkyňa, čo pomohla vynájsť liek proti alzheimerovi?

@anonym_3adac1 je to psychicky chorá žena ktorá sa obnažuje na verejnosti, keby toto robil muž tak už je zavretý v ústave medzi úchylákmi 🙂

rozculena
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neviem,čomu sa venuje JEHO nový priateľ

anonym_a14b0a
6. okt 2025

Neviem comu sa venuje ale s jovoneckom sa k sebe ale ze absolutne nehodili- ako jeho matka

moonlight1210
10. okt 2025
@anonym_autor

Wau.

@anonym_autor “Wau.”

Aky krasny moment zistenia, ze keby si chcela, dokazala by si vsetko sama. 😊

Tak neostan pri tom. Pracuj na tom.

moonlight1210
10. okt 2025

A na info o Bianke najdi daky fanusikovsky web. Tam budu mat kopec najnovsich info. Navyse to budu ludia nou rovnako nadseni ako ty, mozes si s nimi vymienat info, takze to bude pre teba najlepsie.

tramtada31
10. okt 2025

Bianka, aj vdaka zásahom plastik vyzerá relatívne dobre, on je pri nej ako otec, tie hlboké vrásky vo mne umocňujú negativne pocity, nemam z neho dobre pocit a podľa mna tento vzťah dobre nedopadne. Jovinecko bol podľa mna dobrý človek