Kto je nový priateľ Bianky Rumanovej?
Ahojte, nepoznate ho niekto? Co pracuje, atd?
A ano, velmi sa hodia k sebe!!!! ❤️
Uplne, ako z casopisu. 🥰
A prosim, ak ju nemate radi, tak nekomentujte... Zbytocne... Nechcem hejty. 🙂
Slusne sa na nieco pytam, tak prosim na otazky odpovedat.
Dakujem za respektovanie.
Necudovala by som sa, keby tento príspevok písala samotná Bianka 🙈🙈🙈
@anonym_autor mať tak tvoje problémy
Necudovala by som sa, keby tento príspevok písala samotná Bianka 🙈🙈🙈
@anonym_0b7109 😂😂😂😂
Napriklad mne sa k sebe nehodia. Ja som si v prvom momente myslela ze to je jej otec
@anonym_autor mať tak tvoje problémy
@terezia74 netuším, o koho ide, ale vždy ma pobaví, ak má niekto čas a energiu toto riešiť. Zrejme jednoduchší jednici
Netusim co pracuje.. ale bojim sa ze Bianka na mna zachvilu vyskoci aj z chladnicky
Co ste tak zavistlive, normalne sa pytam, comu sa venuje jeho novy priatel. Jasne som pisala, nechcem hejty. Hned ma urazate. A co ked ma to zaujima? Je to nieco strasne? Pytam sa na nieco zle?
A ano, mam vela casu. Vypratane, uvarene, a dieta do skoly pripravene. 🙂 A zrejme mate aj vy vela casu, ak ste na MK. 😀
Co ste tak zavistlive, normalne sa pytam, comu sa venuje jeho novy priatel. Jasne som pisala, nechcem hejty. Hned ma urazate. A co ked ma to zaujima? Je to nieco strasne? Pytam sa na nieco zle?
A ano, mam vela casu. Vypratane, uvarene, a dieta do skoly pripravene. 🙂 A zrejme mate aj vy vela casu, ak ste na MK. 😀
@anonym_autor nepoznam a nehodia sa k sebe
Isto iste to píše sama ,túto temu
Kto je Bianka Rumanová? Počkaj, to je tá lekárka, čo zachránila život malému chlapčekovi? Alebo je to tá vedkyňa, čo pomohla vynájsť liek proti alzheimerovi?
Tak som si ju pozrela pár príspevkov a vyzerá to na nejaký lacnu ženu čo sa rada odhaluje 😊😵💫 vôbec sa k nej nehodí vyzerá ako 50 tnik čo má to najlepšie za sebou
@anonym_autor vypratané?
Ideš maľovať?
Ach jaj, zienky. 😏
@anonym_autor internet ti normalne funguje, jeho meno je verejne zname, nie je nic lahsie ako si dohladat “co pracuje”. Ak sa ti to nepodarilo, tak je chyba v tebe a mas na com pracovat.
No ak nový priateľ Bianky Rumanovej pracuje, tak to bol dobrý kauf. Gratulujem a prajem všetko dobré.
@anonym_autor internet ti normalne funguje, jeho meno je verejne zname, nie je nic lahsie ako si dohladat “co pracuje”. Ak sa ti to nepodarilo, tak je chyba v tebe a mas na com pracovat.
Wau.
Kto je Bianka Rumanová? Počkaj, to je tá lekárka, čo zachránila život malému chlapčekovi? Alebo je to tá vedkyňa, čo pomohla vynájsť liek proti alzheimerovi?
@anonym_3adac1 je to psychicky chorá žena ktorá sa obnažuje na verejnosti, keby toto robil muž tak už je zavretý v ústave medzi úchylákmi 🙂
@anonym_autor neviem,čomu sa venuje JEHO nový priateľ
Neviem comu sa venuje ale s jovoneckom sa k sebe ale ze absolutne nehodili- ako jeho matka
Wau.
@anonym_autor “Wau.”
Aky krasny moment zistenia, ze keby si chcela, dokazala by si vsetko sama. 😊
Tak neostan pri tom. Pracuj na tom.
A na info o Bianke najdi daky fanusikovsky web. Tam budu mat kopec najnovsich info. Navyse to budu ludia nou rovnako nadseni ako ty, mozes si s nimi vymienat info, takze to bude pre teba najlepsie.
Bianka, aj vdaka zásahom plastik vyzerá relatívne dobre, on je pri nej ako otec, tie hlboké vrásky vo mne umocňujú negativne pocity, nemam z neho dobre pocit a podľa mna tento vzťah dobre nedopadne. Jovinecko bol podľa mna dobrý človek

co pracuje? to je aka otazka?