Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?
Tak za tým Hardym by som som sa ja ani neotocila...ale je fajn, že každý máme iný vkus...za mňa Pierce Brosnan zamlada, a aj teraz fešák
@really8 ano, on je velmi sexi.
Skoda, ze je t.ply. je to uzasny herec, skvele zahral milujuceho muza a milenca v Bridgertonoch.
Tom Hardy je tiez velmi sexi, ale pre mna taky Henry Cavill, je nr. 1.
@mira0611 aj za mňa Henry Cavill. Ale tak dávnejšie. Teraz uz veľmi nie. Neviem čo sa mu stalo. Asi tie vlasy.
tato generacia hercov ma neoslovila, možno za 20rokov pride niekto zaujimavý
Matthias Schoenaerst.. ci jak sa to pise🤣 nadherny kus chlapa🥰🥰
Chris Evans 😍😍
Nominovala by som trénera môjho syna 🤩 škoda, že neviete 😀
Ten z fotky podľa mňa nie je sexi ani trochu ...
Dan Reynolds a Henry Cavill 😍🤤
Za mna radsej Jason Statham alebo Dwaine Johnson 💪
Uz som v posteli a snívam a neviem si vybrať, jason momoa alebo damiano david ?
Mne sa páči Ryan Gosling. On bude fešák aj keď nám už zostarne.
Ja dom stará korčuľa takže Pierce Brosnan, Brad Pitt a z tých mladších Sám Heaughan.
Rozhodne nie Bailey.
Uz som v posteli a snívam a neviem si vybrať, jason momoa alebo damiano david ?
@anonym_9a0d92 odpadnem, že niekto spomenul aj Damiana 🤭 z neho som tiež paf aj keď mi to objektívne nedáva zmysel lebo si viem predstaviť že veľa žien by povedalo že vyzerá čudne. Ale proste má také črty tváre a nos Júliusa Cézara že to neviem opísať ale páči sa mi to 🤭🤭
Ešte mi napadnú, fešák Colin Farrell,ten je tiež sexi 😍
A nikto tu nespomenul Channinga Tatuma, v jeho mladších rokoch sa mi páčil viac ako teraz, ale všetci starneme😀
Toto na obrazku urcite nie 🤣pre mna je ,bol a bude najsexi muz Denzel Washington aj ked je uz starý,heej a este Henry Cavill
A čo tak Vlado Kobielsky? 😉
Keanu Reeves 😍
Ja som stará korčula a za mňa ešte nebolo krajšieho chlapa ako bol Tarabas - Nicolas Rogers

Sam Heughan , Richard Gere, Robert Redford a Joffrey de Peyrac /Hossein/ 😍
@marusiao ano ano, Sam Heughan 👍