Kto je vaším favoritom na najsexi muža roka 2025?
Jediný sexy muž tu je Brad Pitt alebo Gerard Buttler. Toto je nic.
Mne sa stále páči Tom Hardy, to je taký ten môj typ 😁
Najsexi muž je Tom Hardy !! 😍
@really8 za mňa nie. Ide z neho viac ženskosť než pocit muža
Mne sa páči iba môj muž, žiadny iný.
@zuzanita1609 škoda že je zadaný 😁
@tim23 Škoda no,ale keď je šťastný....😊
Za mna Redford asi tak do patdesiatky. Aj potom mal charizmu, ale uz nebol sexsymbol
Mne sa páči iba môj muž, žiadny iný.
@anonym_c26086 no, aj pre take ako ty je miesto v tejto diskusii.
Ale mne bol sympatický aj Jack Nicholson,neviem čím,asi tým,že je skvelý herec 🤭.
@anonym_c26086 no, aj pre take ako ty je miesto v tejto diskusii.
@zuzanita1609
@tim23 a vy coze ste sa tak zhodli? Prave pozerame s scerou serial Gangy z Birminghamu, kde hra, ale tam nie nie prilis sexi😄
@really8 tento tvoj na foto nie je pre mna osobne sexi. Pre mna su sexi Johny Depp alebo Keanu Reeves v tych mladsich rokoch, do 50ky.
@zuzanita1609
@tim23 a vy coze ste sa tak zhodli? Prave pozerame s scerou serial Gangy z Birminghamu, kde hra, ale tam nie nie prilis sexi😄
@really8 tento tvoj na foto nie je pre mna osobne sexi. Pre mna su sexi Johny Depp alebo Keanu Reeves v tych mladsich rokoch, do 50ky.
@0silvia0 nevadí, každý máme svoje dobré a zlé dni 😁
Normálne mám erekciu aký je sexi 🤩
@really8 podľa mňa nie, vyzerá, aspoň podľa fotky, že je nejaký útly 🤔, chýba tam mužnosť, určite. Redford, Pit sú viac sexi a mužný
@zuzanita1609
@0silvia0 moj😂😂😂 neni moj ale pozvanie by som neodmietla😂 mlady johny a keenu to je veru ina kava. Aj ked ani oni neboli nijaki svalnaci.
u mňa to musí byť úzko spojené s charizmou, s vyžarovaním, preto si vyberám tohto:
@amdornik tiež fešák a nemusel by nič robiť,iba spievať celé dni 😆
Sam Heughan , Richard Gere, Robert Redford a Joffrey de Peyrac /Hossein/ 😍
Ja suhlasim. Inak Cilian Murphy by bol tiez solidny vyber

mne sa podobá na moju prvú lásku. potom sa z neho vykľul doterný tlk.
takže NIe. tento typ nemusím.