icon

Kto má dlhovlasého chlapčeka alebo manžela?

12. dec 2021

kto má dlhovlasého chlapčeka alebo manžela?

benit
12. dec 2021

Moj skoro 15.rocny si teraz nechava odrastat vlasy. Uz to zacinz mat tvar.

zuzubb007
12. dec 2021

Ja mat dlhovlaseho muza tak ho ostriham v spanku, neznasam to a tak isto u deti chlapcov je to cisty otras ked to vidim v tych slovenskych serialoch des neviem kde maju rodicia oci

0silvia0
12. dec 2021

@zuzubb007 pyta sa kto ma dlhovlaseho syna alebo muza. Nepyta sa komu sa pacia dlhe vlasy na muzoch

sashka22
12. dec 2021

My pestujeme u oboch 😁 syn zatiaľ 2 ročný, ale chystám sa mu už aspoň ofinku trosku skrátiť, inak to zatiaľ nevyzerá nejako extra, ako keby ani dlhé nemal.

autor
12. dec 2021

@zuzubb007 ty Dalila🙂 to je taký príbeh, že muž mal silu vo vlasoch a žena ho v noci ostrihala.

lucik194
12. dec 2021

moj muz ked sme sa zoznamili, po dvoch rokoch ho kamarat ostrihal..... teraz kebyze ma dlhe vlasy tak ho nechcem 🤦🏻‍♀️
teraz uz ma plesinu takze chodi vystrihany na par mm

lenkapap
12. dec 2021

Potom, co som dala ostrihat vlasy po pas, tak moj muz ma dlhsie vlasy ako ja, cca pod lopatky, nosi ich v drdole 😉

katka708
12. dec 2021

Syn 8r.si necháva nárast vlasy. Má ich vlnité tak ho vždy strihala len kadernicka. Minulú zimu cez lockdown začal nosiť čelenku a neskôr gumičku. Teraz ma už tak po lopatky a nosi bud minidrdol alebo chvost. Najradšej by som ho ostrihala ale muž ho podporuje. Ako hodí sa mu to ale mam pocit ze je stále strapaty ...

hederamonstera
12. dec 2021

@zuzubb007 a teba keby chlap ostrihal v spanku, lebo sa mu pacia kratkovlase? Chora tato sebeckost a majetnickost. A uz vobec sa na toto autorka nepytala.

zuzubb007
12. dec 2021

@hederamonstera ani nie keby sa mu nepacili dlhe vlasy, ma si hladat kratkovlasu :D

0silvia0
12. dec 2021

@zuzubb007 no a tak isto nemusis hned rozhorcene pisat o dlhovlasych muzoch, niektorym zenam sa to paci, napriklad mne🤨

kristiii
12. dec 2021

Nemám, ale mne sa dlhé vlasy na chlapoch/chlapcoch veľmi páčia (ak sa im hodia). Ak by si syn raz zmyslel, rada ho v tom podporím. Ale vidím, že som v menšine 😁

0silvia0
12. dec 2021

@kristiii najhlasnejsie kricia ti, ktori potrebuju negovat. Mne sa dlhe vlasy na muzoch velmi pacia, nie si v tom sama🤩

kristiii
12. dec 2021

@0silvia0 to som rada 😃. Mne sa už ako decku páčili typy alá Hanson 😂😂😂

0silvia0
12. dec 2021

@kristiii tak ja som srdcom rocker takze mne sa pacia skor tie rockerske typy🥰

kristiii
12. dec 2021

@0silvia0 veď práve...rockové festivaly boli pre mňa v čase puberty "najkrajšie" zážitky 🥰. Doteraz mám odložený prameň dlhýýých vlasov od bývalého-metalistu

hederamonstera
12. dec 2021

Ja sa tiez pridavam k mensine. Taky Jason Momoa…hmm.
Cakam syna a urcite sa mu nebudem starat do jeho ucesov. Jeho telo, jeho vec.

mpg
12. dec 2021

@kristiii Syn si nechal narásť vlasy asi tak po plecia a dal si to dorovna zastrihnúť, bolo to celkom pekné, len mu to stále padalo na jedno oko. A raz v lete sa dal ostrihať nakrátko a od vtedy nejako už také dlhé nechce.

cimage
12. dec 2021

Syn 9r ma dlhe vlasy. Neviem si ho predstavit s kratkymi, aj ked by som ho niekedy v zlosti ostrihala. Je to hruza starat sa o ne. Strasne sa mu spletaju, ale ani za svet ostrihat. Zalezi od konkretneho cloveka, komu sa ake hodia. Tak isto ako zeny, niektorym idu kratke a niektorym dlhe vlasy. Urcite by som si nevyberala partnera podla dlzky vlasov, ale keby vyzeral ako blb, tak mu to poviem.

kristiii
12. dec 2021

@mpg tak ja ho nikdy nútiť nebudem. Môj syn si napríklad momentálne zakladá na dlhej ofine, čo sa mne na ňom až tak nepáči, ale je to jeho rozhodnutie, tak rešpektujem

asia83
12. dec 2021

Na malom synovi by som to nezniesla. Ja však milujem vlasatých mužov alebo mužov s hustými vlasmi. Môj muž má centimetrového vlasy, ale husté. Akokoľvek, veľmi sa mi páčia dlhšie vlasy na mužoch, je to pre mňa taký znak vitality.

lucik194
13. dec 2021

za mna aj taketo vlasy mozu byt, doma by som chlapa uz s dlhymi vlasmi nechcela, ale v minulosti som mala

(teda alvara by som brala hned) ci by ich mal kratke alebo dlhe 😉

jaga18
13. dec 2021

Syn (21) mal dlhé, ale dali si osmykat kraje a ostali mu dlhé len v strede hlavy - to podľa seriálu, ktorý veľmi fical pár rokov dozadu, nejaký vikingovia, či tak nejak...
Mladší synator má len 4 mesiace a takmer žiadne vlásky, ale do 6 rokov sa ho veľmi nechystám strihať. Potom, keď sa rozhodne, že chce krátke vlasy, tak mu ich ostriham.

nevenka
13. dec 2021

Moj muz mal krasne kucerave vlasy pod lopatky, ked bol "nastrocny", potom kvoli seborei siel uplne dohola, skoro som skolabovala 😅...No a este raz si nechal narast, tiez ich mal krasne, ale vekom zacali sediviet a dost rednut, tam uz 10 rokov ich ma kratke. Syn ma 8 a o dlhych nechce ani pocut, ale myslim, ze casom aj to pride 😆

roobett
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
14. dec 2021

@roobett nie na zenach sa mi absolutne nepacia kratke vlasy, zena ma vyzerat ako zena dlhe vlasy a chlap ako chlap kratke vlasy to je moj nazor nikomu to neberiem, ked sa niekomu paci inak nech ma ako chce

patriciamirko
14. dec 2021

Tomáško, môj synček

jana_eyre_2
14. dec 2021

Keď som spoznala môjho muža, bol najskôr veľa rokov môj kamarát, mal dlhšie vlasy.. aj keď bol malý, tak mama mu nechávala dlhšie vlasy, lebo sa jej nepáčilo že mu odstavali uši.. mne sa páči keď majú muži kratučké vlasy, teraz môj muž nosí kratke vlasy a dlhú bradu, to sa mi veľmi páči 😁ale niektorým mužom sa veľmi dlhé vlasy hodia.. napríklad spevák Martin mihalcin je veľký fešák a presne takým sa hodia dlhé vlasy/dredy, alebo Billy barman.. ale môjmu mužovi sa hodia krátke, už to vie aj on 😅

desore
14. dec 2021

@zuzubb007 Antonio Banderas... ze wow...neskutocne mu dlhsie vlasy pristanu...