Kto má dlhovlasého chlapčeka alebo manžela?
kto má dlhovlasého chlapčeka alebo manžela?
Ja mat dlhovlaseho muza tak ho ostriham v spanku, neznasam to a tak isto u deti chlapcov je to cisty otras ked to vidim v tych slovenskych serialoch des neviem kde maju rodicia oci
My pestujeme u oboch 😁 syn zatiaľ 2 ročný, ale chystám sa mu už aspoň ofinku trosku skrátiť, inak to zatiaľ nevyzerá nejako extra, ako keby ani dlhé nemal.
@zuzubb007 ty Dalila🙂 to je taký príbeh, že muž mal silu vo vlasoch a žena ho v noci ostrihala.
moj muz ked sme sa zoznamili, po dvoch rokoch ho kamarat ostrihal..... teraz kebyze ma dlhe vlasy tak ho nechcem 🤦🏻♀️
teraz uz ma plesinu takze chodi vystrihany na par mm
Potom, co som dala ostrihat vlasy po pas, tak moj muz ma dlhsie vlasy ako ja, cca pod lopatky, nosi ich v drdole 😉
Syn 8r.si necháva nárast vlasy. Má ich vlnité tak ho vždy strihala len kadernicka. Minulú zimu cez lockdown začal nosiť čelenku a neskôr gumičku. Teraz ma už tak po lopatky a nosi bud minidrdol alebo chvost. Najradšej by som ho ostrihala ale muž ho podporuje. Ako hodí sa mu to ale mam pocit ze je stále strapaty ...
@zuzubb007 a teba keby chlap ostrihal v spanku, lebo sa mu pacia kratkovlase? Chora tato sebeckost a majetnickost. A uz vobec sa na toto autorka nepytala.
@hederamonstera ani nie keby sa mu nepacili dlhe vlasy, ma si hladat kratkovlasu :D
Nemám, ale mne sa dlhé vlasy na chlapoch/chlapcoch veľmi páčia (ak sa im hodia). Ak by si syn raz zmyslel, rada ho v tom podporím. Ale vidím, že som v menšine 😁
Syn 9r ma dlhe vlasy. Neviem si ho predstavit s kratkymi, aj ked by som ho niekedy v zlosti ostrihala. Je to hruza starat sa o ne. Strasne sa mu spletaju, ale ani za svet ostrihat. Zalezi od konkretneho cloveka, komu sa ake hodia. Tak isto ako zeny, niektorym idu kratke a niektorym dlhe vlasy. Urcite by som si nevyberala partnera podla dlzky vlasov, ale keby vyzeral ako blb, tak mu to poviem.
Na malom synovi by som to nezniesla. Ja však milujem vlasatých mužov alebo mužov s hustými vlasmi. Môj muž má centimetrového vlasy, ale husté. Akokoľvek, veľmi sa mi páčia dlhšie vlasy na mužoch, je to pre mňa taký znak vitality.
Syn (21) mal dlhé, ale dali si osmykat kraje a ostali mu dlhé len v strede hlavy - to podľa seriálu, ktorý veľmi fical pár rokov dozadu, nejaký vikingovia, či tak nejak...
Mladší synator má len 4 mesiace a takmer žiadne vlásky, ale do 6 rokov sa ho veľmi nechystám strihať. Potom, keď sa rozhodne, že chce krátke vlasy, tak mu ich ostriham.
Moj muz mal krasne kucerave vlasy pod lopatky, ked bol "nastrocny", potom kvoli seborei siel uplne dohola, skoro som skolabovala 😅...No a este raz si nechal narast, tiez ich mal krasne, ale vekom zacali sediviet a dost rednut, tam uz 10 rokov ich ma kratke. Syn ma 8 a o dlhych nechce ani pocut, ale myslim, ze casom aj to pride 😆
Keď som spoznala môjho muža, bol najskôr veľa rokov môj kamarát, mal dlhšie vlasy.. aj keď bol malý, tak mama mu nechávala dlhšie vlasy, lebo sa jej nepáčilo že mu odstavali uši.. mne sa páči keď majú muži kratučké vlasy, teraz môj muž nosí kratke vlasy a dlhú bradu, to sa mi veľmi páči 😁ale niektorým mužom sa veľmi dlhé vlasy hodia.. napríklad spevák Martin mihalcin je veľký fešák a presne takým sa hodia dlhé vlasy/dredy, alebo Billy barman.. ale môjmu mužovi sa hodia krátke, už to vie aj on 😅

Moj skoro 15.rocny si teraz nechava odrastat vlasy. Uz to zacinz mat tvar.