Kto mi zadarmo zmení vizáž ?
dobry vecer je tu niekto kto by ma zmenil zadarmo koho to bavy licenie a vlasy alebo niekto kto nepotrebuje vlasky by napojil nato moje ci daroval bola by sm vdacna poslednej dobe sa nestaram o seba ked som nemala dieta som sa obliekala malovala aj vlasmi porabala teraz nemam cas snima nic robit ani nemozem si nic dovolit dakujem
@moonlight1210 tak keď autorka nemá na umelé nechty tak na takú hygienu asi tiež nie 🙂 jedine že to poisťovňa prepláca tuším mojej mame niečo také navrhovali ale neviem či sa to vzťahuje aj na toto. 🙂 Všetky vieme čo je bolesť zubov tak do tých sad z drogérie by som tiež nešla nestojí to zato 😂
@moonlight1210 dakujem krasne napisane ja nehovorim ze mam zleho muza je az priliz dobry kupi setko co len chcem nikdy by ma nepodviedol ani nic len nechapem ked si chcem nieco oblect povie ako sa obliekas nedavaj biele rifle mas to priesvitne a takto ze sa jemu pacim tak ako som len on povie lebo som ziarliva poviem narovinu a on sa kukne po inej a hned sa otoci je to len sekunda ale to len niekedy nie vzdy somnou ked ide tak da si dole hlavu nekuka len on povedal ze to by nebol chlap keby sa neobzrel po inej ze na tom nic neje neviem mne to vady

@sunny8 nemusi sa chemicky bielit. Ja som to vyriesila zubnou hygienou. Je to drahsie, to je fakt, ale zase je to raz za rok. Zuby nevybielia do hollywoodskej bielej, co by som ani nechcela, ale ostanu o nejaky ten odtien svetlejsie. Potom to staci len udrzovat.
Daju sa kupit aj bieliace sady v drogeriach, ale do toho by som nesla. Mala by som obavu, ze si tou chemiou poskodim sklovinu, ostane porezna a dalsie zafarbenie do nej vsiakne lahsie a bude tym padom trvalejsie, lebo bude hlbsie v nej.