icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

denisa1284
16. okt 2015

@smejkojm ano, napiste mi spravu 🙂

katkasanch
19. okt 2015

@granulka Ked je to take super a jednoduche tak preco to uz nerobis?? 😎

num7976
28. okt 2015

baby ktora by mi spravila objednavku na aliexpresse?nemam s tou strankou ziadne skusenosti preto ak odtial niekto objednava,vie ako co funguje, ze by som sa pridala a doplatila za objednavku, dakujem.

lienka876
3. nov 2015

kocky, ktore ste si objednavali z aliexpresu a prisiel vam iny tovar ako ste si objednali, resp. bol iny ako na obrazku a v popise? ako ste to riesili??
kedze vraj tovar sa da vratit ale na moje naklady, to sa mi vsak neoplati, a radsej tu vec hodim do kosa, lebo prerobim.
ako dalej postupovat? Kamoska mi radi, ze mam dat, ze mi vec neprisla, ze mi musia vratit peniaze, ale predsa je to na poste evidovane, kedze zasielku si viem sledovat..
co mam robit? dakujem za radu

jarmila64
3. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

z tadial by som si nikdy neobjednavala..

lienka876
3. nov 2015

@jarmila64 hmm, je to ten isty tovar co predava vela bab ako znackove handry, a taktiez su toho plne obchody u nas, ale 10x drahsie....
toto bola moja tretia vec... predchadzajuce dve prisli v poriadku, az na tuto poslednu...

modrazaba
5. nov 2015

@lienka876 niektori predajcovia ti vratia peniaze bez toho, aby vyzadovali vratenie tovaru, niektori ziadaju vratenie tovaru, ja som napriklad pozadovala zlavu z ceny, ak bol tovar iny ako na obrazku a vyhoveli mi.

melania1
12. nov 2015

baby neobjednavali ste nahodou z Ali desigual kabelu/penazenku? ak hej, preslo na colnici? vsetko ok? dik.

vladiella
13. nov 2015

Ahojky, prepacte ak sa sem otazka nehodi, ale neviem kam ju umiestnit. dakujem.
Prosim, viete poradit "Cinsky" obchod s domacimi potrebami v Ruzinove BA? este raz dakujem.

lanah
9. jan 2016

Zdravím chcela by som sa spýtať, či mi neviete poradiť. Doteraz som si objednávala cez aliexpress a všetko vždy prišlo cez China post, ale teraz začali veci posielať cez malaysia alebo syngapur post a niekde sa to pri vstupe do SR zastaví a viac to neviem vystopovať. Neviete mi poradiť, kde to mám zháňať? Ďakujem za radu

evulienka123
5. feb 2016

Pozdravujem,chcem sa spýtať či niekto z vás objednával skladací bicykel z aliexpresu, ak áno chcem vedieť či ste platili clo.Vie niekto povedať kedy sa clo platí a kedy nie?Ďakujem za odpoveď.

lanah
5. feb 2016

@evulienka123 clo sa platí vzdy ak mate zasielku nad 20 euro a chytia vam ju colnici. Do 20 eur ak vám ju chytia je potrebne deklarovať hodnotu. Nad touto sumou sa plati DPH aj clo. Zasielka posielane DHL z Číny sa vzdy dostane na colný úrad. Netreba zabúdať, že sa platí daň aj z ceny prepravy.

erika1111
12. feb 2016

@daniela106 prisli ti peniaze?po akom case?

lanah
12. feb 2016

@erika1111 refund by mal prist do 10 dni. Ak nie treba pisat do aliexpressu

erika1111
12. feb 2016

@lanah niekolko krat som pisala a nik mi neodpisal

lanah
12. feb 2016

@erika1111 to musite nie predajcovi ale oni tam maju kontakt priamo k nim, nozem vam to večer pozriet na pc

erika1111
Odpoveď bola odstránená
erika1111
12. feb 2016

@lanah uz nemusis.dakujem

ultra
12. feb 2016

@lanah aspon piste korektne informacie.

do 22 € sa neplati ani DPH ani clo
Nad 22 € (do 150 € ) sa platí DPH (20 percent)
Nad sumu 150 € sa plati DPH + clo (clo je 3 az 11 percent podla druhu tovaru)

daniela106
13. feb 2016

Erika111 neprisli mi vobec

lanah
13. feb 2016

@ultra konkretne som napisala, to ze som nenapisala všetko lebo so sa s tym nestretla to mrzi... Nebuduce si nastudujem aj paragrafy avy ste bola spokojna...

ultra
13. feb 2016

@lanah mne je to jedno co si nastudujete a co nie -ale nemam rad "tliachanie" -JPP

lubica285
19. feb 2016

Ženy ako sa to objednáva cez ali. Som z toho debil

sylvia_ba
20. feb 2016

Ahojte, objednávate často na Ali? Ak máte záujem ušetriť na nákupe, pošlite mi váš mail - pošlem informácie 🙂

julinka336
20. feb 2016

Ahojte objavila som stránku https://www.refundo.sk/?ref=75634 pomerne často objednávam na aliexprese a táto stránka vracia určitú sumu z nákupu čo je pomerne výhodné. Platí to aj na iné internetové obchody 🙂

lumarque
23. feb 2016

Ahojte ako mozem platit s Mbank na aliexprese? veeli by ste mi niekto s tym pomoct. dakujem

ultra
25. feb 2016

@lumarque pokial mas k uctu platobnu kartu tak pri platbe zadas platba platobnou kartou a vypises udaje z nej...... cislo karty...platnost - overovaci kod (na zadnej strane pri podpise) a meno.....

lumarque
25. feb 2016

@ultra dakujem

szaboova429
26. feb 2016

Dobry den ak by som chcela nieco z ali objednal bi mi niekto .Dakujem

darcula
27. feb 2016

DOBRY DEN CHCHEM SA OPTAT PRED PAR DNAMI SOM OBJEDNALA Z ALIEXPRESU A CEKA SA NA ZASILKU ZPRACOVANY 5 DNU A KED SOM DNES ZRUSILA OBJEDNAVKU VRATIA MI PENIAZEDAKUJEM ZA ODPOVEDE