Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
@granulka Ked je to take super a jednoduche tak preco to uz nerobis?? 😎
baby ktora by mi spravila objednavku na aliexpresse?nemam s tou strankou ziadne skusenosti preto ak odtial niekto objednava,vie ako co funguje, ze by som sa pridala a doplatila za objednavku, dakujem.
kocky, ktore ste si objednavali z aliexpresu a prisiel vam iny tovar ako ste si objednali, resp. bol iny ako na obrazku a v popise? ako ste to riesili??
kedze vraj tovar sa da vratit ale na moje naklady, to sa mi vsak neoplati, a radsej tu vec hodim do kosa, lebo prerobim.
ako dalej postupovat? Kamoska mi radi, ze mam dat, ze mi vec neprisla, ze mi musia vratit peniaze, ale predsa je to na poste evidovane, kedze zasielku si viem sledovat..
co mam robit? dakujem za radu
z tadial by som si nikdy neobjednavala..
baby neobjednavali ste nahodou z Ali desigual kabelu/penazenku? ak hej, preslo na colnici? vsetko ok? dik.
Ahojky, prepacte ak sa sem otazka nehodi, ale neviem kam ju umiestnit. dakujem.
Prosim, viete poradit "Cinsky" obchod s domacimi potrebami v Ruzinove BA? este raz dakujem.
Zdravím chcela by som sa spýtať, či mi neviete poradiť. Doteraz som si objednávala cez aliexpress a všetko vždy prišlo cez China post, ale teraz začali veci posielať cez malaysia alebo syngapur post a niekde sa to pri vstupe do SR zastaví a viac to neviem vystopovať. Neviete mi poradiť, kde to mám zháňať? Ďakujem za radu
Pozdravujem,chcem sa spýtať či niekto z vás objednával skladací bicykel z aliexpresu, ak áno chcem vedieť či ste platili clo.Vie niekto povedať kedy sa clo platí a kedy nie?Ďakujem za odpoveď.
@evulienka123 clo sa platí vzdy ak mate zasielku nad 20 euro a chytia vam ju colnici. Do 20 eur ak vám ju chytia je potrebne deklarovať hodnotu. Nad touto sumou sa plati DPH aj clo. Zasielka posielane DHL z Číny sa vzdy dostane na colný úrad. Netreba zabúdať, že sa platí daň aj z ceny prepravy.
@daniela106 prisli ti peniaze?po akom case?
Erika111 neprisli mi vobec
Ženy ako sa to objednáva cez ali. Som z toho debil
Ahojte, objednávate často na Ali? Ak máte záujem ušetriť na nákupe, pošlite mi váš mail - pošlem informácie 🙂
Ahojte objavila som stránku https://www.refundo.sk/?ref=75634 pomerne často objednávam na aliexprese a táto stránka vracia určitú sumu z nákupu čo je pomerne výhodné. Platí to aj na iné internetové obchody 🙂
Ahojte ako mozem platit s Mbank na aliexprese? veeli by ste mi niekto s tym pomoct. dakujem
Dobry den ak by som chcela nieco z ali objednal bi mi niekto .Dakujem
DOBRY DEN CHCHEM SA OPTAT PRED PAR DNAMI SOM OBJEDNALA Z ALIEXPRESU A CEKA SA NA ZASILKU ZPRACOVANY 5 DNU A KED SOM DNES ZRUSILA OBJEDNAVKU VRATIA MI PENIAZEDAKUJEM ZA ODPOVEDE

@smejkojm ano, napiste mi spravu 🙂