Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
Návod ako objednávať veci z aliexpress a nejaké tie skúsenosti s objednávaním.. http://megatron.sk/novod-ako-nakupovat-na-aliex...
Ahojte baby, ja tiež rozmýšľam že by som si objednala šaty z ali, ale neviem teda či áno alebo nie, pretože som si neni istá akú veľkosť si mám objednať... podľa tabuľky mi všetky rozmery sedia až po veľkosť, meriam 168cm a S dokonca aj M-ko majú len pre výšku 160cm... tak vôbec nechápem tieto veľkosti... máte s tým nejaké skúsenosti?? Prosím o radu..Ďakujem 🙂
@zuzana835 ahoj,ja som si z ali objednavala spolocenske saty na svadbu. Ale kedze mam dost nesumernu postavu dopredu som sa musela dohodnut s kamaratkou krajcirkou aku velkost podla tabulky objednat,musi miich upravit. Tiez som sa bala objednat dlhe saty lebo meriam 174 cm a nebola to lacna zalezitost. Nakoniec prisli,su fajn a ta dlzka je taka ze vpredu su strasne dlhe a vzadu ked stojim naboso su asi 3 cm nad zemou. Ale nejako to uz vyriesim. 🙂 oni to take male a kratke siju asi podla rozmerov a vysok tych malych cinskych zien. 🙂
@terezka023 ahoj prosim ta ake veľkosti objednávať ty máš syna a aku veľkosť mu kupujes neviem to nikde nájsť je to značene podla veku či ako dakujem pekne
@kubikmatulik podla veku,..lenže môj mladší syn nosí velkost 104 ,v septembri bude mat 3 roky,objednala som velkost 110 a velksot 122. velkost 110 mi prisla pred asi 2-.3 tyzdnami že suprava-teplaky tak na 6 mesiacoiv -velkost 74 a mikina tesná asi vel.98/104. takže spolu nosenie ako suprava nepoužitelné.a ta 122 velkost mi este stale neprisla. v skupine Aliexpress, Ebay, Alibaba.. som odfotila,čo mi vlastne prišlo,...daj tam v skupine pod lupu môj nick a sama uvidíš,...neviem či ešte niekedy budem z Aliexpress objednavat po prvej skusenosti aninemam chut to znova riskovat ale je pravda ,že treba si vyberat predavajucich s dobrym hodnotenim-tym najlepším,kde ma tie modre kamienky aspon 3-4 ako diamanty vyzeraju pri svojom nicku predavajuci,alebo modrúkralovsku korunu .tot som ja pri prvom nakupe nepozerala a objednala od predavajuceho (Yiran huang) a od toho vôbec neodporúcam objednavat .
@szsz
treba v banke aktivovat karta ze online platba je mozna
@terezka023 ďakujem asi to nebudem objednávať to číslovanie je problem ani tam neviem nájsť na starších chlapcov ☹
@kubikmatulik ja som zväčša našla len do 6 rokov,co sa mi pacilo,niektore rifle tam boli do 12 rokov.ale neviem po prvej skusenosti radsej ostanem objednavat nie z číny z aliexpress ale z anglicka z sportsderect.com tam sa mi ešte nestalo že mi prišlo niečo zle očíslované.vždy všetko sedelo a to som objednavala už viacej krat a do tyždna.i ked zasa jepravda že z číny bolo zadarmo poštovne a z anglicka z sportsdirect.com je poštovne asi do 10 položiek 12,99 eur. a nad 10 položiek 19,99 eur.tak nejako.
Baby neobjednavali ste niektorá z Vas nahodou z ali kocik? Bugaboo tam vychádza nejakých 450,- EUR 🙂
Ahojte babenky , nevie niekto náhodov ako mám vymazat to, čo som už objednala ? Nie z košika , ale z mojich objednávok ? na alliexpres
Dakujem
@verads to by veru zaujímalo aj mňa...
tak som zistila v pléne,že to nejde ...
@verads
@janinka007 hm, no škoda , niekdy ma to mýli, mám tam toho už dost 8 stránok 🙂
@verads neviem načo je to dobré,ked sa to nedá vymazať...tiež mám 7 stránok 🙂
@janinka007 ahoj chcem sa ťa opytať či si si stade už objednávala aj tenisky. Chcem si objednať jeden pár tenisiek Nike a bojím sa že ked mi to príde tak budú fake. Všetko čo je na fotkách su skutočne alebo príde niečo ine.
@davko tenisky ti cez colnicu neprejdú práve preto,že sú to fejky 🙂 musel by si mať veľké šťastie.
@janinka007 dakujem pekne za informaciu 😉
@janinka007 a ešte podla tvojích skúsenosti ake veci ešte neprejdu colnicou ?
@davko také vychytené značky väčšinou ...nike,LV,Dolce,rayban okuliare,salomony...
Kočky aké je to detské oblečko myslím kvalita,majú pekné tričká aj iné veci oplatí sa objednať???
ahojte, chcem sa opýtať, akú poštu zadávate, ja som zadala china post. príde mi tovar?dakujem 🙂
zdravim ,aku mam dat velkost ,ked potrebujem na cca rocne dieta,tak aby mu to sedelo
ahoj, neviete mi poradiť? chcem objednat malej bundičku ale neviem akú velkosť zadať. mala má 2 roky a sú tam velkosti: 2T,3T, 4,5. to 2T čo znamená, že je to na 2 roky, alebo na 2 mesiace. dakujem velmi pekne za vaše odpovede 🙂

@mimal1 poznáš stránku ww.posta.sk ??? vieš ako funguje sledovanie zásielok na posta.sk ??? tak si tam zadaj ten TN a máš v tom jasno 😝