Kto poradí kam sa dá ísť s 3 mesačným bábätkom v lete na krátku dovolenku,môže byť aj Slovensko
My sme boli s rocnou V Liptovskom Jane ubytovany v apartmanoch kedze nam hotel moc nevyhovoval kvoli priprave stravy pre malu, tento rok ideme zase apartmany Partizánska Lupča.
Ja som bola vlani so synom v Sturove; je tam velky vodny areal aj pre malinke deticky, zakryty plachtami, aby na ne neprazilo slnko, bola som velmi spokojna, dokonca som tam bola v ramci leta 2x na predlzeny vikend. Syncek mal 1 rok a boli vtedy aj s malinkými babatkami. Ubytovanie sme mali v Green House Sturovo, boli to apartmany s ranajkami; za mna uplne super. Peso sa da prejst do Ostrihomu, ktory je naozaj krasny, tam je dalsi aquapark, v Sturove sa da ist na pekne prechadzky okolo Dunaja, ci na plabu lodou.
@tinkasss7 s tak malym babom odporucam radsej hory ako kupaliska. My sme boli s 3 mesacnym synom na tyzden v alpach, maju dlhe upravene cesticky v lesoch, vhodne pre kocik, vyborny vzduch, pekne v chladku, kazdy den sme presli kopec km, dieta malo vsetko potrebne zabalene v koci. Ked mal 6 mesiacov, boli sme v tatrach, bolo dobre, ale porovnat sa to neda 🙂
Ani ja kúpaliska neodporúčam, najmä nie termálne. Konkrétne zo Štúrova som si priviezla škaredu mykózou aj kožné problémy.
My sme deti okúpali najskôr v mori, alebo v malom domácom bazéniku, až okolo 2 rokov v bazénoch.
podla mna kamkolvek. jemu je to jedno. takze si vyberte podla seba. my sme boli min. rok so 4-mesacnym v Chorvatsku na ostrove Hvar, 900 km cesta. Mali sme apartman, maly pospal kde sme boli, v kociari, v nosici, v aute. Stravu riesit nebolo treba. Prajem peknu dovolenku! 🙂
My sme so 4 mesačným boli v Taliansku. Tak male dieta je oveľa menej náročné na miesto ako napr 5 ročné (naša starsia tak mala). Takže je to asi len na tebe, financiách a hlavne nestresovat!!! Teplo na SVK (doma) je asi horsie ako to isté niekde pri mori ci vode.
@janeinka vlani mala dcera 6 mesiacov a boli sme v Chorvatsku a tazka pohoda... kupila som take rozkladacie vajucko, co sa da dat v aute do uplneho lahu a mala prechrnela celu cestu tam aj domov.

My sme tak boli minuly rok na 4 dni v rakeckych tepliciach, hotel Diplomat. Vzdy je tam super, s malou sme sa aj kupali, maju vnotorny bazen a je tam tepla voda.