icon

Kto poradí kam sa dá ísť s 3 mesačným bábätkom v lete na krátku dovolenku,môže byť aj Slovensko

tinkasss7
4. jún 2018
pininka
4. jún 2018

My sme tak boli minuly rok na 4 dni v rakeckych tepliciach, hotel Diplomat. Vzdy je tam super, s malou sme sa aj kupali, maju vnotorny bazen a je tam tepla voda.

hettinka
4. jún 2018

My sme boli v Tatrach a s polročným na Liptove hotel Alexandra

bucko555
4. jún 2018

My sme boli s rocnou V Liptovskom Jane ubytovany v apartmanoch kedze nam hotel moc nevyhovoval kvoli priprave stravy pre malu, tento rok ideme zase apartmany Partizánska Lupča.

hettinka
4. jún 2018

@bucko555 3-mesačne sa ešte koji alebo má um. Tam stravu riešiť netreba. My sme mali syna na um, vodu nám v pohode prevarili, alebo som brala vlastnú kanvicu všade.

bucko555
4. jún 2018

@hettinka ANo ked je take male tak to netreba riesit to je super ale nam celkove hotely nevyhovuju kvoli presne urcenemu casu na jedlo ja jem kedy chcem ja radsej idem do restiky

janinque
4. jún 2018

Ja som bola vlani so synom v Sturove; je tam velky vodny areal aj pre malinke deticky, zakryty plachtami, aby na ne neprazilo slnko, bola som velmi spokojna, dokonca som tam bola v ramci leta 2x na predlzeny vikend. Syncek mal 1 rok a boli vtedy aj s malinkými babatkami. Ubytovanie sme mali v Green House Sturovo, boli to apartmany s ranajkami; za mna uplne super. Peso sa da prejst do Ostrihomu, ktory je naozaj krasny, tam je dalsi aquapark, v Sturove sa da ist na pekne prechadzky okolo Dunaja, ci na plabu lodou.

tinkasss7
autor
4. jún 2018

@janinque Ďakujem.Pozriem to

bodkolienka81
4. jún 2018

@tinkasss7 s tak malym babom odporucam radsej hory ako kupaliska. My sme boli s 3 mesacnym synom na tyzden v alpach, maju dlhe upravene cesticky v lesoch, vhodne pre kocik, vyborny vzduch, pekne v chladku, kazdy den sme presli kopec km, dieta malo vsetko potrebne zabalene v koci. Ked mal 6 mesiacov, boli sme v tatrach, bolo dobre, ale porovnat sa to neda 🙂

hettinka
4. jún 2018

Ani ja kúpaliska neodporúčam, najmä nie termálne. Konkrétne zo Štúrova som si priviezla škaredu mykózou aj kožné problémy.
My sme deti okúpali najskôr v mori, alebo v malom domácom bazéniku, až okolo 2 rokov v bazénoch.

janeinka
4. jún 2018

podla mna kamkolvek. jemu je to jedno. takze si vyberte podla seba. my sme boli min. rok so 4-mesacnym v Chorvatsku na ostrove Hvar, 900 km cesta. Mali sme apartman, maly pospal kde sme boli, v kociari, v nosici, v aute. Stravu riesit nebolo treba. Prajem peknu dovolenku! 🙂

tinkasss7
autor
5. jún 2018

@janeinka veď toho cestovania dlhého sa bojím.

janeinka
6. jún 2018

@tinkasss7 my sme isli na noc. vyrazali sme o 20.tej. maleho som kojila vo vajicku za jazdy, ked sa zacal budit. do rana sme ani raz nevystupovali z auta. mame este starsiu dceru. dopadlo to lepsie ako som ocakavala. drzim palce!

danusskaaa
6. jún 2018

My sme so 4 mesačným boli v Taliansku. Tak male dieta je oveľa menej náročné na miesto ako napr 5 ročné (naša starsia tak mala). Takže je to asi len na tebe, financiách a hlavne nestresovat!!! Teplo na SVK (doma) je asi horsie ako to isté niekde pri mori ci vode.

jankalukasova
6. jún 2018

@janeinka vlani mala dcera 6 mesiacov a boli sme v Chorvatsku a tazka pohoda... kupila som take rozkladacie vajucko, co sa da dat v aute do uplneho lahu a mala prechrnela celu cestu tam aj domov.

tinkasss7
autor
6. jún 2018

@janeinka Ďakujem

zubkovavilka
12. aug 2019

@bodkolienka81 dobrý deň, kde presne ste boli? 🙂

bodkolienka81
12. aug 2019

@zubkovavilka bad aussee a okolie

ross13
Odpoveď bola odstránená