Kto profituje z tém o Lgbt?
Premýšľala som nad tým, kto profituje z tém o Lgbt.
Keď si vezmete, vždy pred voľbami sa to začne riešiť, vyťahovať. Najprv som si myslela, že to viac riešia konzervatívci a tuto tému vyťahujú na to aby sa neriešili veci ako korupcia ekonomika. Ale v poslednom období vidím, že s týmito témami prichádzajú skôr liberáli. Ako keby na tom stala a padala politika SR. Ľudia potom riešia ako a prečo registrovať nejaké lgbt páry, ktorých je tu 5 a pol dokopy, miesto toho aby sa riešili reálne problémy zadlžené krajiny. Celkovo to nahráva len tým, ktorí tým krajinám požičiavajú peniaze.. A predlžuje sa tak doba splácania, navyšuje sa štátny dlh. Ako keby tie témy boli umelo vnasane do spoločnosti, aby sa nimi zaoberala miesto skutočných problémov štátov.
@zmrzlinka2021 take pary ani nestoja za zmienku. ale ak je pravda to, co hlasaju homosexualne mimovladky, ze homosexualov je 30 percent, tak toto uz problem je
@anonymanonym aj toto by trebalo riesit
@viestta "Denne vidime mnozstvo nefunkcnych manzelstiev, ktore drzi pokope kadeco ine ako laska a ucta a na druhej strane mnozstvo "netradicnych" rodin funguje uplne v pohode, len su im upierane niektore prava."
Prosim ta mozes specifikovat pojem "netradicna rodina"?
Z coho vychadzas, ze % je tradicne manzelstvo (heterosexualne) menej uspesne ako homosexualne?
Este raz - to ze niekto nestoji u teba za zmienku, je cisto tvoj problem. Tvoj nazor, tvoj zivot - prečo by mal nietko si zastavat tvoj postoj zivota? Prečo chces druhym ludom vnucovat svoj pohlad na vec?
Spravas sa arogantne, agresivne
@aaaa1111 trebalo riesit?? Ako fakt? Takze mojej blizkej rodinnej osobe, ktora mala ako bezdetna rakovinu nasledkom coho nemoze mat deti, by si este zobral aj pravo vstupit do manzelstva? "Skvele" nazory. Tlieskam.
@zmrzlinka2021 podľa mňa je to čistý troll, pravdepodobne aj autor diskusie
@maranta_leuconeura aby si potom nebola prekvapena, ze ked dosiahnes dochodkovy vek, tak ti namiesto dochodku bude ponuknuta eutanazia, lebo sa peniaze minuli na uplne sprostosti, medzi ktore sa radi aj podpora homosexualnej legislativy, ktora neze prinasa nulovu hodnotu za peniaze, ale tu sa mozme bavit o strate desiatok a stoviek milionov eur
@zmrzlinka2021 vsak toto je liberalna agenda, kazdy, kto nesuhlasi s pravami pre homoxesualov, tak je agresivny, extremista, fasista, alkoholik a fetak, co mlati zenu a deti, ma milenky, 10 rozvodov za sebou, je sprosty, nema pracu a cely den presedi v krcme s kamaratmi
LGBT,Cigáni,Utečenci,mňe to je jedno,nech mi dajú pokoja.A kým to tak bude,proti nimy nič nebudem mať.
a to ani nehovorim o tom, ze homosexualita sa prieci panu bohu. dokonca aj diablovi sa hnusia homosexuali, take videnie mala dajaka svata, uz nepamatam ktora
@zmrzlinka2021 stazuju sa homosexuali, nie ja. ja som spokojny s tym, ako to je
@aaaa1111 wtf ty mas v sebe taku nenavist, ze musis byt bud latentny gej alebo chory clovek
a ja som zas pocula, ze panu bohu aj diablovi sa hnusia ludia, ktori su schopni adresovat hnusne odsudzovacne povysenecke arogantne slova na druhych ludi len na zaklade sexualnej orientacie 🤔
@aaaa1111 Bohu sa hnusi spravanie ktore mas TY. Kedy ludi ponizujes, dehonestujes, vysmievas sa z nich potreieb, chces im strpcovat zivot.
Mozes chodit denne do kostola, hrat sa na krestana, ale je to len hra, nie realita.
@maranta_leuconeura chori su homosexuali, bohuzial
@aaaa1111
Nahlasujem prispevok kvoli jeho nenavistnemu kontextu k inym ludom.
Spravaj sa k ludom slusne a s uctou.
@aaaa1111 ako tvoju spokojnost narusi, ze Jozko a Ferko sa budu lubit, kupia si v tvojom susedstve dom, a ked sa Ferko pominie, tak jeho podiel na dome zdedi Jozko a nie Ferkov brat?
Ako tvoju spokojnost narusi, ak sa Anicka a Julka budu lubit, kupia si dom cez ulicu, do toho domu porodia kazda svoje dieta a ked Anicka ochorie tak lekari budu jej zdravotny stav konzultovat s nou a nie s jej rodicmi?
Alebo aj inac: Ako tvoju spokojnost narusi ak si Janko a Marienka bez sobasa zalozia rodinu, budu mat dom, deti, auto, psa a ked sa Marienka pominie tak Janko bude po nej poberat vdovecky dochodok?
@anonymanonym @zmrzlinka2021 tak potom sa hnusi boh aj sam sebe, lebo aj on adresoval podobne slova farizejom a im podobnym ludom, ktori si to zasluzia. pokrytci, hlupaci, obielene hroby plne hniloby... vy sa mozete posmievat a urazat, nadavat cloveku do zaborskych, do uboziakov, do trolov, ale ja nemozem mat ani vlastny nazor? vy ste mimo, plne nenavisti k ludom, ktori nezdielaju rovnake myslienky, ako vy
@aaaa1111 niekde som tu niekoho urazila, posmievala sa, nadavala? 🤔 Zaujimave, ze o tom neviem 🤔
@anonymanonym skôr si niekomu šliapla na otlak 😉😁

@maranta_leuconeura rodina nie je ziadna utopicka predstava, ale fakt