Kto sa vyzná vo výplatnej páske?
@jatva ahojte, viete mi poradit ci mam vyplatnu pasku v poriadku nastupila som do prace v decembri 9,12. a mam pracovnu zmluvu skusobna doba tri mesiace a dohodnuta odmena zodpovedajuca druhemu stupnu narocnosti prace podla zakona 120odsek 4. ide o to ze zmluvu sme podpisovali na pracovnu dobu 5 dni v tyzdni 8 hod , ja som tak pracovala asi 3 dni potom ma dali na kolotoc kedze koleg. vypadla ide o to ze som mala odrobene 120hod a 33 nocne robime teda uz ked je nocna od 17,30 do rana do 5,30 . moja otazka znie na paske sa pise hruba mzda kolko som ja vyrobila alebo z ktorej sa rata ? lebo ja mam hrubu mzdu na paske 439,63 plus mi stiahli nejake obstavky 56,84 vraj to stahuju v prvej vyplate nikto ma na to neupozornil . a zdravotne mam 17,58 stiahnute dostala som na ucet 293,33 ako ratAM TAK RATAM NEJAKO MI TO NESEDI viete mi poradit
@libawet lebo mzdové je v inom meste nemám ani číslo na nich a môj nadradený tvrdí že je to v poriadku
A to co je za praca kde sa tak malo zaraba? A este k tomu kolotoc a nocne? Odisla by som prec po prvej takej vyplate ako tu pisete...

Opytaj sa 🙂