icon

Kto sa vyzná vo výplatnej páske?

viktoria12
7. feb 2018
jatva
7. feb 2018

Opytaj sa 🙂

viktoria12
autor
7. feb 2018

@jatva ahojte, viete mi poradit ci mam vyplatnu pasku v poriadku nastupila som do prace v decembri 9,12. a mam pracovnu zmluvu skusobna doba tri mesiace a dohodnuta odmena zodpovedajuca druhemu stupnu narocnosti prace podla zakona 120odsek 4. ide o to ze zmluvu sme podpisovali na pracovnu dobu 5 dni v tyzdni 8 hod , ja som tak pracovala asi 3 dni potom ma dali na kolotoc kedze koleg. vypadla ide o to ze som mala odrobene 120hod a 33 nocne robime teda uz ked je nocna od 17,30 do rana do 5,30 . moja otazka znie na paske sa pise hruba mzda kolko som ja vyrobila alebo z ktorej sa rata ? lebo ja mam hrubu mzdu na paske 439,63 plus mi stiahli nejake obstavky 56,84 vraj to stahuju v prvej vyplate nikto ma na to neupozornil . a zdravotne mam 17,58 stiahnute dostala som na ucet 293,33 ako ratAM TAK RATAM NEJAKO MI TO NESEDI viete mi poradit

viktoria12
autor
Autor odpoveď zmazal
viktoria12
autor
Autor odpoveď zmazal
libawet
7. feb 2018

@viktoria12 prečo sa nejdeš spýtať k vám na mzdové? Prečo to riešiš tu?

viktoria12
autor
7. feb 2018

@libawet lebo mzdové je v inom meste nemám ani číslo na nich a môj nadradený tvrdí že je to v poriadku

kokada
8. feb 2018

A to co je za praca kde sa tak malo zaraba? A este k tomu kolotoc a nocne? Odisla by som prec po prvej takej vyplate ako tu pisete...

kokada
8. feb 2018

@viktoria12 jedna hruza treba ist na inspektorat prace nech sa na to pozru.