icon

Kto si po sprche oblieka to isté oblečenie?

19. feb 2024

Je tu niekto kto si bežne oblieka po sprche to isté oblečenie? Nemyslím v prípade, že nie je iná možnosť, ale keď je normálne doma.

valandra26
19. feb 2024

podla mna je to uplne bezne... ale ja si to neviem predstavit, ze by som sa poriadne vydrhla a potom si mala obliect to iste... ale vsak kazdy nech si robi, ako je mu prijemne 😀

minenkak
19. feb 2024

Každý má iné zvyky

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zojanka
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
19. feb 2024

Určite nie, jedine nohavice keď ich mam len den dva na sebe

januska12323
19. feb 2024

Sprchujem sa večer tak si dám rovno pyžamo. Ak cez deň tak z vonkajších šiat do domácich. Aký má zmysel byť celý deň v tom istom, osprchovať sa a znova si dať špinavé? To sa ani nemusí umývať.

vanilkovazmrzka
19. feb 2024

Tak ja ked sa idem sprchovat, tak preto, ze je vecer a bez sprchy by som do postele nesla. Ale neznamena to, ze som dopotene smradlave prasa, a veci co mam aktualne na sebe si mozem pokojne obliect aj na dalsi den. Takze ja sa sice po sprche obliekam do pyzama, ale chapem ze sa niekto moze obliect aj do toho isteho, ked vymeni spodnu bielizen a zvysok nie je nejaky spinavy zapachajuci.

autor
19. feb 2024

@januska12323 veď práve tiež to nechápem načo aj vodu míňať, keď si potom dá človek to isté spodné prádlo a to isté prepotené tričko

juliacenc
19. feb 2024

Spodne pradlo, ponozky urcite nie. Ostatne pokial je ciste, neprepotene tak este by som akceptovala

ajko2011
19. feb 2024

Nohavice/tepláky v pohode.
Ale to isté spodné prádlo, ponožky, tričko...? Nikdy

cookie29
19. feb 2024

neviem si predstavit navliect na seba tie iste nohavicky a pod...

sense
19. feb 2024

Spodne pradlo nie, ale tricko a teplaky ano. Rovbako ako ked idem na hodinu do obchodu a spat tal nesam veci do prania ale nemam problem si ich obliect znova

cecilia29
19. feb 2024

Spodné prádlo urcite nie, alebo prepotene veci v lete ci po sporte. Ale čisté oblečenie 1x oblecene na druhý deň prečo nie.

ibrunova
19. feb 2024

a kto si to tak oblieka? že je to potrebné rozoberať. Či len úvaha z nudy?

autor
19. feb 2024

@ibrunova nie je to z nudy. Proste ma to zarazilo, ako si niekto sám na seba povedal, že “fuj, smrdím” po tom ako si priňuchal tričko. Išiel do sprchy a vrátil sa v tom istom tričku. A nestalo sa teda prvýkrát, že by si obliekol to isté, ale vo chvíli keď sám okomentoval svoj zápach a napriek tomu si to obliekol, to mi už prišlo divné.

januska12323
19. feb 2024

Ešte aj spodné prádlo? 😳 No fuj. Ak je to frajer asi by som sa veľmi zamyslela.

lavender94
19. feb 2024

Bežne nosím oblecenie viac ako jeden deň, takže áno. Pokiaľ nie je špinavé. Spodné prádlo by som si na seba znovu nedala, jedine že by som ho pred tým mala na sebe fakt ze par minut. Ale to je taká situácia ktorá nastane snáď len po nečakanej rannej rýchlovke 😀

ivangeline
19. feb 2024

Nie. Ale tiez nemam sprchu 2x za den. ;D

sainatt
20. feb 2024

Ti co tu ohrnaju nos nad viackrat nosenym oblecenim (nemyslim spodne pradlo a ponozky), si urcite menia kazdy den aj pyzamo a kazdy den prezliekaju postelne pradlo 😀🙈.

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená